KRIVIČNO IN LAŽNO PRIČANJE JOŽEFA KAVTIČNIKA

Boris in Martina Valenčič, Trg Edvarda Kardelja 1, 5000 Nova Gorica
E-mail: latuavia.at@gmail.com 
www.latuavia.euwww.freetime.si www.predsednica.si

Ljubljana, 17. februar 2018 - www.predsednica.si/kronika/kavticnik.jpg

OKRAJNO SODIŠČE V LJUBLJANI, Mali trg 6, 1000 Ljubljana
zadeva: II K 574/2017

KRIVIČNO IN LAŽNO PRIČANJE JOŽEFA KAVTIČNIKA - V petek 16. 2. 2018 ob 9 uri

Jožef Kavtičnik je sodišču postregel le z lažmi in grobo manipuliral sodišče. Glede na ta dejstva, katere bova sedaj tukaj predstavila je jasno, da je Kavtičnika kot najslabšega kandidata na razpisu za ravnatelja OŠ Miška Kranjca postavil „župan“ Zoran Jankovič, z namenom političnega maščevanja za kandidaturo mene Martine na županskih volitvah 2014 in maščevanje za kandidaturo za predsednico Slovenije 2012. Na obeh teh volitvah je bilo izrečenih precej resničnih dejstev proti Zoranu Jankoviču in Borutu Pahorju.

Kavtičnik je to maščevalno igro vodil skupaj s Katarino Kotnik in Barbaro Lavrič. Skoraj vsakodnevno je najin sin moral prenašati trpljenja, katera mu je režirala razredničarka Barbara Lavrič. Kljub vsem prošnjam izraženih z najine strani, tako tudi Kavtičniku, se ni zgodilo ničesar v prid najinemu sinu in nama staršema.

Ko sem jaz Boris Valenčič v razgovoru z Barbaro Lavrič ji predlagal, da naj gre delati v kakšen upokojenski dom in naj tam poučuje upokojence, kateri so že navajeni na bolj „socialistične“ režimske metode, v šoli pa naj delo prepusti mlajšim neobremenjenim učiteljicam, katere nikakor ne dobijo službe.

Zaradi tega mojega predloga je Barbara Lavrič klicala Kavtičnika, da bi on našel odgovor na to. Ponovno sem moral priti v šolo se o tem pogovarjati še s Kavtičnikom in Barbaro Lavrič skupaj. Povedal sem enako kot njej in Kavtičnik je dejal, da je prav, da se včasih ne razumemo, da se potem zadeve le uredijo. Rekel je tudi, da vidi, da sem jaz razumen človek. Res pa ne razumem pričanje Kavtičnika, na tej obravnavi, zakaj je zaradi tega pogovora moral klicati policijo, da naj bi bila le ta v pripravljenosti, da me napadejo. To pomeni, da je ves čas zahrbtno že sodeloval s policijo, po nalogu „župana“ Jankoviča. Hkrati to pomeni, da še kako dobro funkcionira totalitaren teroristični sistem v Sloveniji v uradnih vrstah. To pomeni, da se na vsak način ščiti le kriminalce, kateri ropajo in uničujejo Slovenijo, ljudstvu pa grozijo in nudijo vero v komunistično revolucijo, s katero so pobili njihovi predhodniki veliko število avtohtonih Slovencev, v novejših časih pa njihovi nasledniki, Kučan, Jankovič in drugi še kar naprej izganjajo avtohtone Slovence iz Slovenije, med tem ko ropajo, kradejo in uničujejo vse povprek. Neznano kam izginjajo tudi mladostniki iz vse Slovenije, policija pa ne ukrene ničesar!

Kavtičnik je zatem mene večkrat klical po telefonu in se z menoj pogovarjal o mojem sinu, ga hvalil itd.. Vedno znova in znova pa je dajal močan poudarek na šolske tabore. Seveda nisva v Kavtičnika z Martino imela prav nobenega zaupanja, saj zelo dobro poznava vlogo in pomen „župana“ Zorana Jankoviča, za naju je le hud kriminalec in mafijec, dirigiran od Kučana.

Ko sem jaz Boris videl, da ne more nehati Kavtičnik z vsiljevanji s temi tabori, sem mu odločno rekel, da naj me ne kliče več, da to nima nobenega smisla. Kavtičnik se je za tem ujezil in pričel govoriti neumnosti proti meni, tako so nastale tudi te izprijene izjave na sodišču v njegovem pričanju dne 16. 2. 2018, da se izražam grdo, da se je seznanil z mojo internetno stranjo; www.monarh.si, sicer pa imate to vse posneto in zapisano.

To njegovo zgolj „gobezdičenje“ razumem le kot poniževanje in zaničevanje moje osebnosti in mojega dela. Sicer mu ne branim njegovega razumevanja sveta, toda to, kar je izjavljal na sodišču, je zgolj izraz odkritega sovraštva do mene.

Ker se je zelo hvalil pred sodiščem, da se je seznanil z mojo internetno stran, sem ga pred vami vprašal in mu pokazal list, če si je prebral vsebino SEDEM KRAKE ZVEZDE; www.monarh.si/cevh/zvezda.htm, in tudi na to se je odzval sovražno in rekel; NE. To vse pomeni, da izrablja, že tako izredno sumljivo pridobljen uradni položaj za zaničevanje in poniževanje drugih. Jaz njega nikoli nisem obdeloval na tako primitiven in podel in zahrbten način.

Razredničarka Barbara Lavrič je učencem dala nalogo, da naj prinesejo v šolo nekaj zanimivega njim iz časopisov. Najin sin Boris si je domislil, da bi prinesel v šolo kakšen članek o meni Borisu Valenčiču, katerega so napisale neke tretje osebe in ne jaz. Dal sem mu dva članka, enega iz 7D in drugega iz slovenskih novic. Takoj ko je pričel Boris brati enega izmed člankov, ga je Barbara Lavrič ustavila in mu preprečila nadaljevati branje. Kasneje je poklicala Kavtičnika, la ta pa je najinemu sinu oba članka povsem inkvizicijsko zaplenil.

7D:
www.monarh.si/mediji/7d/1-7d.jpg 
www.monarh.si/mediji/7d/2-7d.jpg
slovenske novice:
www.monarh.si/mediji/novice/stran-1.jpg
www.monarh.si/mediji/novice/stran-2.jpg

Na sodišču je Kavtičnik v svojem pričanju hudo lagal, da sem sinu jaz vsilil ta dva članka in da jih je imel moj sin en teden spravljena v žepu ter se jih bal pokazati.

Resnično težak primitivec in terorist ta Kavtičnik.

V primeru izrekanja šolskega opomina najinemu sinu Borisu, se hoče sedaj izmakniti odgovornosti, zakaj ni poklical zdravstva, ker naj bi moj sin brutalno pretepel sošolko Ajšo. V šolskem opominu je bilo zapisano; Učenec je v času odmora stopil k sošolki in jo začel udarjati po nogah in rokah. Kljub temu, da ga je sošolka prosila naj neha, ni odnehal. Udarjal jo je še močneje z rokami, na koncu jo je z nogo močno brcnil v desno stran trebuha.

Tako je bilo zapisano v šolskem opominu izrečenemu najinemu sinu. To isto so izjavljali vsi trije: Barbara Lavrič, Katarina Kotnik in Kavtičnik, tudi to, da je bil v to sošolko zaljubljen in jo je zato tako pretepel.

Na pričanju 16. 2. 2018, pa Kavtičnik spreminja vse izjave, da je Boris le brcnil sošolko. Čeprav sva ta primer prijavila šolski inšpekciji, katera je jasno povedala, da to nikakor ni v redu, da se je ta opomin in predstavitev tega problema izvajala brez prisotnosti najinega sina Borisa in da bi le ta moral biti prisoten. Barbara Lavrič in Katarina Kotnik sta v tistem trenutku sicer v pričo naju in Kavtičnika izjavili, da Boris ni prisoten, ker je že odšel domov.
Kavtičnik pa izjavlja na sodišču v zvezi tega, nekaj povsem drugega, da je pri njih praksa, da so se ločeno pogovarjali s strokovnim osebjem z Borisom in da ni bilo potrebe, da bi bil Boris prisoten še s starši skupaj, da bi tudi on lahko podal svojo izjavo. To je izredno primitiven način razlage takšnega problema, precej enostransko vsiljena rešitev, kot se to k vsakemu totalitarnemu sistemu „spodobi“. Tako si obsojen za nekaj kar sploh ne veš, zakaj gre!

Ko sva midva starša povedala sinu, kaj je Kavtičnik izjavil na sodišču, nama je sin Boris povedal, da ga niso nikoli povabili na sestanek s kakšnim strokovnim osebjem, da je samo ravnatelj Kavtičnik zahteval pogovor z njim in s to sošolko Ajšo, katera mu je kazala mesto kamor naj bi jo Boris enkrat brcnil, ni pa bilo nobenih znakov poškodbe. Borisu je Kavtičnik le zagrozil, da ga bo vrgel iz šole!

Povsem nedovoljeno, čez nekaj dni je k Borisu v šoli pristopila mati te sošolke Ajše in Borisa obdelovala s težkimi besedami, tako, da sva midva dobila občutek, da je bil ta konflikt ustvarjen namerno s strani tega osebja šole in z materjo te učenke.

V pripovedovanju in pričanju na sodišču v zvezi tega problema, Kavtičnik kompenzira resnico z brutalnimi lažmi, da naj bi se jaz Boris Valenčič izražal neprimerno, skratka me zaničuje in ponižuje in to je njegov odgovor, zakaj nama ni omogočil, da bi se vsi skupaj z Borisom ponovno sestali in obravnavali ta šolski opomin, tako kot se to mora narediti. Jožef Kavtičnik se je tako izkazal za izredno velikega primitivca in resnično nikakor ne sodi na ravnateljsko mesto šole, prav tako ne v noben šolski sistem ali za učitelja.

Še enkrat ena izmed mojih misli; vsaka šola bi morala biti svetišče, v Sloveniji pa so šole patološko komunistično smetišče!

Tako kot Katarina Kotnik, Barbara Lavrič in Jožef Kavtičnik, bi morali takoj izgubiti zaposlitev na tej šoli Miška Kranjca.

Najprej sva Boris in Martina prijavila te probleme na šolsko inšpekcijo, zatem pa še naredila kazensko ovadbo na tožilstvo. Tako se je ta zgodba nadaljevala le v negativnost proti naši družini, vse do krivičnega obravnavanja v tej zadevi.

V samem pričetku obravnave tega dne 16.2.2018, sem sodnico seznanil z objavo v medijih v zvezi stavkanja učiteljev, da je Milan Kučan izjavil, da so učitelji vojaki revolucije, torej bodo morali po novem, če so vojaki, prihajati v službo oboroženi s puškami, da je ta revolucija dejansko prenesena iz Afrike in povsem identična terorizmu BOKO HARAM-u.

še enkrat: Neznano kam izginjajo tudi mladostniki iz vse Slovenije, policija pa ne ukrene ničesar!

BERITE NOVOSTI:

www.predsednica.si/kronika.htm
www.predsednica.si/patrizia.htm 
www.predsednica.si/kronika/kavticnik.jpg 

Boris in Martina Valenčič

--

KRŠENJE 6. ČLENA IZ EVROPSKE KONVENCIJE O ČLOVEKOVIH PRAVICAH

Boris in Martina Valenčič
Trg Edvarda Kardelja 1, 5000 Nova Gorica

E-mail: latuavia.at@gmail.com - www.latuavia.euwww.freetime.si

Ljubljana, 10. februar 2018

OKRAJNO SODIŠČE V LJUBLJANI, Mali trg 6, 1000 Ljubljana

zadeva: II K 574/2017

KRŠENJE 6. ČLENA IZ EVROPSKE KONVENCIJE O ČLOVEKOVIH PRAVICAH

Mnenja smo, da nam je bil kršen 6. člen evropske konvencije o človeških pravicah, kateri govori o poštenem sojenju, na sojenju proti nama Borisu in Martini Valenčič, ob pričanju Katarine Kotnik, dne 2.2.2018, s pričetkom ob 9.00 uri.

Namreč sodnica ni dovolila postavljati priči več vprašanj katere smo imeli pripravljene za Katarino Kotnik, sodnica je meni Borisu celo ukazala: SEDITE, dejala je tudi, da ne bomo ponovno tukaj 4 ure in da naj v spis napišemo še dodatne pripombe, kar smo seveda naredili. Resnično se nam ne zdi takšno postopanje sodnice v redu, saj bi lahko na tem sodniškem mestu, to Katarino Kotnik veliko bolj razkrinkali, kdo je ona in njena vloga v tem sodnem postopku.

Prilagamo vprašanja, katera smo hoteli še zastaviti Katarini Kotnik.

Katarina Kotnik se spušča v ocenjevanje najinega sina, da je socialno ne interaktiven, ne pove pa tega, da je dejansko osebje te šole socialno ne interaktivno, povsem enosmerno s strani Katarine Kotnik, Barbare Lavrič in Jožefa Kavtičnika. To pomeni da so navedeni izvajali režimski teror levo usmerjene slovenske politike nad našo družino, kakor tudi nad drugimi učenci. Na vse najine prošnje, naj ukrenejo nekaj, da ne bi najin sin Boris prihajal domov objokan zaradi neštetih negativnih postopkov razredničarke Barbare Lavrič. Namenoma so naše prošnje in želje kategorično zavračali in tako so samo izredno poslabševali njihov odnos do naše družine. Moja misel, Borisa Valenčiča je tudi ta, da bi morala biti vsaka šola SVETIŠČE, v Sloveniji pa so šole le patološko komunistično smetišče!

Jožef Kavtičnik je mojemu sinu zaplenil izrezke iz časopisov 7D in Slovenskih novic iz let 90-ih, ko so še smeli pisati o meni. Barbara Lavrič mu jih je prepovedala brati, čeprav je ona sama naročila učencem, naj prinesejo kakšne odrezke iz časopisov, da jih bodo na glas med poukom brali. Moj sin je takrat doživel hud teror nad seboj s strani Barbare Lavrič in Jožefa Kavtičnika.

7D:
www.monarh.si/mediji/7d/1-7d.jpg
www.monarh.si/mediji/7d/2-7d.jpg

Slovenske novice:
www.monarh.si/mediji/novice/stran-1.jpg
www.monarh.si/mediji/novice/stran-2.jpg

Jožef Kavtičnik se je v preteklosti pojavljal kot vidni član LDS, zatem prestopil v Jankovičevo PS stranko, Jankovič pa je znan TITOIST in KUČANIST. Milan Kučan je v Sloveniji nasledil Josip Broza Tita in veliko ljudi, kateri se niso strinjali s komunističnimi ideologijami je končalo s smrtnimi izidi. Povsod je imel prste poleg Milan Kučan, seveda indirektno. V kolikor bi Milan Kučan hotel, se ti zločini nebi dogajali. Lovci „snajperisti“ so streljali po naročilu politike, iz parlamenta so ljudi metali skozi okno iz najvišjega nadstropja, sovražnike so privezovali pri Medvodah na železniško progo, da jih je razkosal nočni vlak, verjetno je takrat Milan Kučan celo zvrnil kakšen kozarček rujnega, med slastno večerjo v Motelu Medno in še poškilil na uro, če je njegov vlak že opravil svojo nalogo. Veliko jugoslovanskih emigrantov je bilo prav iz Slovenije „pospravljenih“ po vsej Evropi, kar je bilo mogoče videvati po TV-jih reprize njihovih UDBO in KOS morilskih pohodov. V tistih časih je veljal rek, da se po vsej Jugoslaviji dogajajo letalske nesreče v Nušičevi ulici v Beogradu, kjer je ta ulica tako ozka, da se komaj srečata le dva človeka, pa vendar so se dogajale res nemogoče stvari. Vsi ljudje kateri so se prizadevali za dvosmernost oz. interakcijo so čudežno izpuhteli. Nasploh pa Milan Kučan obožuje izvajanja „izolacij“ tistih ljudi, katerih navedena politika ne prenaša. V današnjih časih je situacija povsem identična, vendar precej bolj obdelovana z rokavicami. Katarina Kresal, vidna članica LDS in tudi ministrica za notranje zadeve je kadrirala za direktorja policije Fanka, le ta pa je po moji logiki pospravil lastnega sina, z izgovorom da se je sam obesil. Direktor policije Fank bi moral takoj odstopiti, pa ni, kasneje je šel kar v penzijo. Nadomestil ga je drug direktor “negativec“ in sedaj lahko pričakujemo, bo le ta brez vsake vesti pospravil znatno število politično neželenih oseb, morda prav s prometnimi nesrečami, kot v Nušičevi ulici v Beogradu. Seveda bomo tarče njegovega nič prida delovanja le avtohtoni Slovenci, morda še Albanci iz Kosova in Hrvati.

Jaz Boris Valenčič, v časih Jugoslavije tako nisem mogel nikakor biti žrtev njihove enosmernosti, izvajanju tega njihovega režimskega terorističnega nasilja, saj sem 9 let že od moje mladosti naprej živel po vsej zahodni Evropi, učil sem se delati in tudi delal, čeprav sem delal na črno v teh Jugo časih. Nikakor nisem mogel povzeti ali prevzeti tega njihovega ekstremno kriminalnega vedenjskega vzorca, sploh pa ne negativnega, kar mi vsiljuje ta Katarina Kotnik, da se nek moj negativni vedenjski vzorec prenaša na mojega sina Borisa. Tudi njihove podle dominacije nisem bil deležen. Sem le samorastnik.

Po Evropi sem se tudi sam izobraževal tako, da sem se učil psihologije, izvajal različne treninge in nikakor se nisem mogel nalesti „trapasto zastavljenega slovenstva ter jugoslovanstva“. Spoznaval sem le tujce, iz zahodne Evrope, od drugih sem se raje umikal.

Ves čas pa sem ostajal slovenski patriot in politično v tej smeri deloval. Sedaj sem seveda nad pravimi značilnostmi Slovencev lahko le popolnoma razočaran, saj po dolgih letih borbe za Slovenijo se mi vse bolj JASNI, kdo prav za prav ste Slovenci. Vaš obtožni predolg v tej zadevi vse pojasnjuje, prav tako številni drugi zločini izvedeni nad menoj in mojo družino v preteklosti.

Ni problema, Boris in Martina Valenčič, bova spisala knjigo; SLOVENSKA PEPELKA, pa saj vas ne bo nič prizadelo, sploh nimate ne svoje duše in nobene srčnosti. Te knjige seveda ne bova prodajala v Sloveniji, tudi Kanadčani so posneli film o Slovencih; FIDO, Slovenije niti z besedo niso omenili.

Milan Kučan ima samo 5 dkg možganov v celotni svoji glavi, zaradi tega ne more nikakor narediti nekaj kar bi bilo v korist Slovenije in Slovencev, morate ga pač razumeti, bil je in je še vedno le izvršitelj srbskih - njemu nadrejenih oseb, prav tako Janez Janša in Georg Bush nimata več kot teh 5 dkg možganov v njihovih glavah, s katerimi je upravljala CIA.

Takrat, ko sva midva Boris in Martina „sesuvala“ CIA-ško vsiljevanje v Sloveniji in po ostalih delih sveta, toliko bolj in več časa prej, jaz Boris Valenčič, sva dosegla kar sva hotela. Toda pojavili so se ponovno ti isti kot so Milan Kučan, Borut Pahor, Zoran Jankovič, Janez Stanovnik in še mnogi drugi, le s 5 dkg možganov v njihovih glavah in zaradi nasilniško ekstremistične enosmerne moči, vsi prej tresujoči pred Janezom Janšo, so spričo najinega dela ponovno vzklili in se na osnovi rdeče barve naenkrat razcveteli.

Tudi sodišča in tožilstva so javno priznavala, da nimajo več strahu pred Janezom Janšo, zatem pa je Kučanov ZANZI svinjak ponovno zaživel!

Njihova brez obzirnost le s 5 dkg možgani v njihovih glavah ni imela nobenega razloga, da nebi napadli tudi naju Borisa in Martine Valenčič in celotno našo družino.

Tako le s 5 dkg možgani v svoji glavi Milan Kučan je javno izjavil, da skupne evropske finance DA, človeške pravice pa NE! Ljubezen pa gre Kučanu le skozi želodec! Milan Kučan je sposoben izvajanja le najslabših stvari, kot so inkvizicija, izolacija, pogromi, izvajanja genocida nad Slovenci in uničevanja z apokaliptičnim razbojništvom.

Jaz Boris Valenčič, sem vsem vedno drugače razlagal različnost med ljudmi in narodi.

www.monarh.si/cevh/zvezda.htm

Naj se javno izve od kot izvirajo vedenjski vzorci vseh teh zarotnikov iz tega obtožnega predloga in kdo je ta obtožni predlog sploh sestavil, sicer človek, vendar le s 5 dkg možgani!

www.predsednica.si/kronika/obtpredlog/zahteve.htm

www.predsednica.si/kronika.htm

Boris in Martina Valenčič

---

PRIČANJE KATARINE KOTNIK

www.predsednica.si/kronika.htm

Boris in Martina Valenčič
Trg Edvarda Kardelja 1, 5000 Nova Gorica

E-mail: latuavia.at@gmail.com - www.latuavia.euwww.freetime.si

Ljubljana, 4. februar 2018

OKRAJNO SODIŠČE V LJUBLJANI, Mali trg 6, 1000 Ljubljana

zadeva: II K 574/2017

Pričanje Katarine Kotnik, dne 2.2.2018, s pričetkom ob 9.00 uri

Katarina Kotnik je sodišču postregla le z lažmi in nedoločenimi izpovedi, neprestano zlorablja uradni položaj, zato bi moralo sodišče takoj ukiniti ta sodni postopek.

Katarina Kotnik se je zlagala, da v popoldanskem varstvu so šolarji delali domače naloge. To je povsem popolna laž. Najin sin Boris je hodil na popoldansko varstvo že v tretjem razredu, bil tam mogoče tudi eno ali dve uri, zatem sva ga hodila iskati v šolo in ga pospremila domov. Ob lepem vremenu so bili otroci, šolarji na šolskem igrišču, v slabšem vremenu pa v eni izmed učilnic, kjer so gledali risanke in se družili ter se zabavali.

S strani razredničarke Adriane Gaberščik in Katarine Kotnik sva prejemala očitke, da najin sin peša pri izdelavi domačih nalog. Ko sva spraševala učiteljice iz popoldanskega varstva zakaj otroci ne delajo tam domačin nalog, so nam te učiteljice odgovorile, da jih za to ne plačuje nihče, da morajo otroke le paziti do prihoda staršev. Eni izmed teh učiteljic je bilo ime Ditka.

Z razredničarko Adriano Gaberščik in Katarino Kotnik smo se za tem zmenili, da bomo odpovedali to popoldansko varstvo in da bomo ta čas izkoristili za izdelavo domačih nalog doma. Takrat sva starša, kot tudi velikokrat ob drugih priložnostih razložila, da ima Boris popoldne do večera še druge izven šolske dejavnosti, pevski zbor na RTV, karate pri klubu Olimpija in gimnastiko pri klubu Sokol.

Boris je tako pričel uspešno izdelovati tudi domače naloge, saj je po šoli prišel takoj domov, rezultati so bili v šoli vidni in tako je bil ta problem razrešen. Tudi v 4 razredu niso delali v popoldanskem varstvu domačih nalog zato tudi v nadaljevanju popoldanskega varstva v šoli ni obiskoval.

Katarina Kotnik je poiskala nov konflikt s šolsko prehrano, tako, da nam je ponudila to možnost, da bi sin Boris odnašal hrano iz šole domov. Jaz Boris Valenčič se ravno s tem nisem strinjal, ker sem doma pretežno kuhal jaz, zdravo prehrano, za nekaj dni v naprej, to so bile predvsem jedi „na žlico“, ričet, segedin golaž, vampi, polnjene paprike, mineštre, skratka zdrave jedi narejene iz povsem naravnih materialov, brez kakšnih umetnih dodatkov. Te jedi sem kuhal recimo najmanj 2 x tedensko in so bile v hladilniku po potrebi na razpolago, da se jih preloži v manjšo posodo, pogreje in poje.

Seveda pa sta se Martina in sin Boris raje malo „pogospodila“ in jedla drugače pripravljeno hrano, Boris je tudi pohvalil šolskega kuharja, da je dober. Domov je Boris prinašal še sladkarije, včasih tudi sadje.

Ta šolska prehrana pa je večkrat močno zaudarjala, smrdela tako, da smo bili prisiljeni jo odpovedati in nadaljevati po našem starem zdravem načinu. Kmalu za tem, ko smo naša družina odpovedali to šolsko prehrano, je sledila na A KANALU, POP TV, objava, da ima OŠ – osnovna šola Miška Kranjca najslabšo prehrano v Sloveniji, po ugotovitvah inšpekcijskih pregledov šol.

Katarina Kotnik je to naše prejemanje šolske prehrane izrabila za kar dva konflikta z nami, v obtožnem predlogu zadeva: II K 574/2017 piše, da ji je sin Boris potožil, da bi on še nosil to hrano domov in jo jedel naprej, kar se je Katarina Kotnik v popolnosti le zlagala. Najin sin ji tega ni izjavil. Drug konflikt, katerega nam je naprtila še, je bil, da se najin sin Boris v popoldanskem času potika po šoli zato, ker ga doma nihče ne čaka, da je veliko sam in osamljen. To je tudi povsem izmišljena laž, saj takrat, ko je hrano še nosil domov iz šole je moral čakati na kuharja, da mu hrano izroči, ni pa se to zgodilo vedno ob istem času, je bilo prej ali kasneje in če je sin Boris minuto zamudil, hrane ni več dobil. Ostali sošolci pa so ga med čakanjem na hrano še zmerjali, da smo naša družina revni. No in sedaj Slovenske Novice pišejo o nas, da smo najina otroka stradali. Katarina Kotnik, pa se nam spričo njenih podlosti v obraz smeji in laže še vse o drugih dogodkih.

Katarina Kotnik se laže tudi o tem, da ne ve ničesar kaj se je dogajalo v zvezi razredničarke Barbare Lavrič skozi vso šolsko leto 4a razreda, o vsem je bila obveščena in večkrat sva zahtevala, da se Borisa premesti v B razred, saj sva se prepričala, da je razredničarka iz B razreda neprimerno bolj ustrezna od te Barbare Lavrič. Pač vsi trije, Katarina Kotnik, Barbara Lavrič in Jožef Kavtičnik, so več kot očitno po nalogu Zarana Jankoviča morali vzdrževati in ustvarjati hud konflikt z našo družino še naprej.

Katarina Kotnik laže tudi tako hudo, da zanika, da je prisiljevala najinega sina Borisa, da naj ji zaupa naše domače skrivnosti, to je počela povsem izsiljevalsko in se tako znašala nad nad najinem otrokom. Izsiljene izjave je predelovala v povsem druge oblike dogodkov, dajala mu je sladkarije in povsem nepomembne igračke. Midva sva Borisu kupovala Lego kocke in Mehano igrače, katere je lahko večkrat sestavljal v različne modele.

Enako je najinega sina Borisa izsiljevala Darja Kušlan, naj ji zaupa domače skrivnosti, kar pomeni, da je nekdo tretji upravljal s Katarino Kotnik in Darjo Kušlan. Po vsej verjetnosti je to počenjala policija.

Katarina Kotnik se laže tudi to, da je bil najin sin zaljubljen v Ano in da ga je le ta lovila po wc-ju in ga 2 x brcnila v glavo. Ko sva predočila to najinemu sinu, je le ta to takoj zanikal, da bi ga kdaj koli Ana brcnila, pove pa še, da sta se z Ano lepo razumela in da se poznata še iz prvega razreda, ko sta skupaj hodila na Judo treninge v tej šoli. Vprašajte starše te Ane, kateri zares dobro poznajo tudi Borisa.

Katarina Kotnik se izmika vsem vprašanjem na sodišču, z izgovori da ni sigurna, brska po zapiskih in se spreneveda ter tako kategorično le laže. V enem trenutku pa prične razlagati, kako z veseljem je klical Boris iz telefona Katarine Kotnik Darjo Kušlan in Katarini češ razlagal, da ima raje Darjo kot starše. To je seveda še ena izmed grobo hudih laži Katarine Kotnik. Najin sin Boris je imel svoj telefon in bi lahko to Darjo klical kadar koli, ne pa ravno v času službe Darje Kušlan, ko se sploh ni odzivala na zasebne telefone, če seveda ni bil to tajen dogovor med Katarino Kotnik in Darjo Kušlan po nalogu policije.

Kot sva že sodišču vse pojasnila, sva midva starša usposobila najinega sina Borisa, da so ga sprejeli na RTV pevski zbor, midva sva ga vpisala v gimnastiko Sokol in v karate v Olimpijo. Tudi tečaje sva plačevala midva, včasih kompenzirala s Sokolom z izdelavo fotografij in z Olimpijo glede objav kluba na internetu.

Darja in Peter Kušlan sta najprej nasprotovala vsem tem aktivnostim najinega sina, kasneje pa sta tudi kdaj finančno prispevala kakšno malenkost.

Kako lahko trdi Katarina Kotnik, da je bil najin sin Boris socialno ne interaktiven v 4. razredu osnovne šole. Ja, kaj pa je bil prej tri leta? Je Katarina Kotnik kar preskočila 3 razrede, da je prišla na dan s tako izjavo? Katarina Kotnik dobro ve in pozna situacijo v odnosu med Barbaro Lavrič in najinem sinom, ter vpliv drugih učencev katerih so starši večinoma zaposleni v javni upravi. Katarina Kotnik kar naprej laže tako kot politiki zločinci s prijaznimi pogledi in vedrimi nasmeški!

Berite: www.monarh.si: Brezupna in TOTAL brez pravna država Slovenija, KJER SO GANGSTERJI POVSEM VARNI, ljudstvo pa je brezpogojno v hudi in stalni nevarnosti, povsem brez pravne zaščite!!! "Sodišča" sodijo v IMENU LJUDSTVA proti LJUDSTVU !!!
t.i. "OBLASTNIKI" sovražni do slovenskega naroda!!!
V Sloveniji se počutim kot najhujši zločinec in zaporniški KAZNJENEC !!!

Katarina Kotnik laže, da ne ve ničesar o drugih šolskih aktivnostih, to so bile, dodatni pouk za bolj nadarjene učence – vodila ga je Barbara Lavrič, šolski pevski zbor - vodila ga je Andreja IVANETIČ, lutkovni krožek – vodila ga je Adriana Gaberščik in še dodatno učenje nemščine.

Katarina Kotnik sploh ne omenja truda naše družine, da je delal tudi bralne značke, kar seveda ni bilo obvezno.

Vse aktivnosti naše družine za Borisov učni uspeh, šolske in izven šolske dejavnosti, kažejo le na to, da sva midva nič drugega kot izredno skrbna in razumna starša, zaradi česar ste nas celotno družino izgnali iz Slovenije, tako kot drugih 200.000 avtohtonih Slovencev.

Kako se lahko Katarina Kotnik tako grobo zlaže, da trdi, da sem ji izjavil po telefonu, da bom postal jaz Boris Valenčič kriminalec, da bom iz Kavtičnika, Barbare Lavrič in tiste iz CSD naredil pašteto, marmelado in čežano? Izjavil sem le to, da me v Italiji podpira SEVERNA LIGA, politična stranka in da mi bodo pomagali narediti tiskovno konferenco, ter da bom tako skozi to našo nastalo družinsko problematiko naredil v virtualnem smislu, paštete, marmelade in čežane. Katarina Kotnik me je prisiljevala naj se vrnem v Slovenijo, vendar sem ji odgovoril, da se s kriminalci nimam več kaj pogovarjati, da sem naredil kazenske ovadbe in da sem le dolžan kriminalce naznaniti, kar sem seveda že naredil. Katarina Kotnik je te moje izjave povsem lažno obrnila in jih posredovala naprej v drugačni obliki, torej kot grožnjo! Jaz nisem kontaktiral z nobenim od navedenih, tako tudi nisem nikomur ničesar grozil.

Katarina Kotnik je torej bila glavna akterka in os pri sestavi tega obtožnega predloga, zaradi tega našo družino sedaj takšna situacija sili, da naredimo posebno kazensko ovadbo samo za Katarino Kotnik.

Kako si Katarina Kotnik dovoli izjaviti, da je bil šolski opomin nekaj povsem marginalnega, da je bila naša reakcija močno pretirana? Kako so lahko Katarina Kotnik, Barbara Lavrič ter Jožef Kavtičnik izvajali to zadevo povsem brez prisotnosti najinega sina? … torej je Katarina Kotnik, kot huda lažnivka izrablja enkrat odsotnost Borisa, da bi ga klevetala in da se najin sin ne sme braniti, drugič pa se velikokrat Katarina Kotnik brez vsakega dokaza postavlja le z njenimi lažnimi izjavami, katere „naj bi“ izrekel najin sin na škodo naše družine? Kdo je potem takem najin sin Boris, da ima Katarina Kotnik pravico tako grobo „režimsko“ se znašati nad nami? Zakaj se Katarina Kotnik laže tako zelo hudo, da razlaga sodišču, da ima najinega sina Borisa rada?

Ali se boste vsi sprenevedali, kdo je TITOIST Zoran Jankovič? Ali res ne veste, da je dal TITO po 2. svetovni vojni dal pobiti 200.000 avtohtonih Slovencev, 200.000 pa jih je sedaj na novo izgnanih iz Slovenije? Ali res ne veste, da so Milan Kučan, Zoran Jankovič in drugi njihovi pripadniki, se dogovorili za 10 dnevno „puškarjenje“ v Sloveniji v letih 90 in se dogovorili s Slobodanom Miloševičem ter JNA, da za tem razširijo vojno po vsem Balkanu, pobijejo čim več Hrvatov in na novo združijo Jugoslavijo.

V Slovenijo jim je uspelo uvoziti res veliko število beguncev iz Bosne, sedaj pa ti predstavljajo že glavno število volilcev, saj so Slovenci povsem obupali nad slovensko politiko.

Ali res ne veste, da je Milan Kučan kadriral preko Antona Ropa Zorana Jankoviča na čelo Mercatorja, da je ta lahko uničil celotno slovensko kmetijstvo, zasebne trgovine in gostinsko turistične subjekte, da so namerno vzpodbudili še nastajanje drugih vele trgovin, obstal bo le Mercator na bone, drugi bodo pocrkali. Ali res ne veste, da Sloveniji vladajo sedaj SRBI in tako ogrožajo Hrvaško poleg Srbije in Bosne še iz Slovenije pod okriljem Rusov?

Ali Slovenci sploh vese, da je Mitja Kunstelj navlekel prve puške SAR 80, UZIJE in velikanske ameriške pištole, bombe itd.. na sedež moje stranke SZSD, ter da so tudi policaji napeljevali mene naj se grem ukvarjat s preprodajo orožja na Hrvaško, da sem od Mitja Kunstlja dobil prav jaz metek v nogo, da sem bil jaz prva žrtev jugo konflikta, da so mi tedaj ugrabili nosečo žensko Anno Kološa in me izsiljevali naj se preneham ukvarjati s politiko!

Ali Slovenci res ne veste, da je Zoran Jankovič kadriral Jožefa Kavtičnika kot najslabšo izbiro med kandidati za ravnatelja OŠ miška Kranjca?

Ali ste resnično Slovenci same BUDALE in POHLEPNEŽI?! Hvala vam!

Boris in Martina Valenčič

---

ZLONAMERNI SODNI IN NAPAČNI SODNI PREPIS IZ TONSKEGA ZAPISA NA SODIŠČU

Boris in Martina Valenčič, Trg Edvarda Kardelja 1, 5000 Nova Gorica

Martina tel.: 00386 40 785 881 – Boris tel.: 00386 31 757 814

E-mail: latuavia.at@gmail.com - www.latuavia.eu - www.freetime.si - www.predsednica.si

Nova Gorica, 6. marec 2018

OKRAJNO SODIŠČE, Mali trg 6, 1000 Ljubljana

zadeva: II K 574/2017

OBVESTILO IN ZAHTEVA SODIŠČU, DA GRE V PREPISU TONSKEGA ZAPISA, KATERI JE BIL POSNET, DNE 16.2.2018, DO BISTVENIH ODSTOPANJ OD RESNIČNIH IZJAV DARJE KUŠLAN IN PRECEJ DRUGIH NAPAK.

Ugotovitev zakaj je prišlo do bistvenih odstopanj v zapisih prepisa tonskega zapisa je ta, da je Darja Kušlan izsiljevana in dirigirana s strani policije, kaj točno mora izjaviti.

To kar piše v zapisniku sedaj, bi morala Darja Kušlan izjavljati na obravnavi pa je bila preveč zmedena, da bi sledila točnim zahtevam policijskega diktata. Policija jo izsiljuje, da mora govoriti neresnice, pri tem pa kot rečeno ni uspešna.

Tista oseba, katera je sodelovala pri prepisu tonskih zapisov v pisno obliko je direktno bila prav tako dirigirana iz policije. Namreč bistvena odstopanja pri teh zapisih so, da je Darja Kušlan izjavila, da naj bi jo jaz Boris Valenčič enkrat odrinil, pa tudi tega nisem naredil, v pisnem prepisu pa piše, da sem jo porinil na tla.

Druga bistvena kršitev tonskega zapisa je ta, da je Darja Kušlan izjavila, da naj bi jaz Boris Valenčič poznal Pluta, tako je izjavila v tonskem zapisu, v prepisu pa piše, da sem jaz stanoval s Plutom v njegovi zemljanki. V resnici pa niti Pluta nisem poznal in ga tudi nikoli nisem osebno videl.

Tretja bistvena kršitev je ta, da piše da sem jaz podtaknil eksploziv svojemu sinu Borisu pod posteljo, Darja Kušlan pa je v tonskem zapisu izjavila, da sem jaz posedoval eksploziv pod posteljo.

Nikoli pa nisem imel nobenega eksploziva, niti ga nisem od blizu videl.

Navaja se tudi, da naj bi jaz Boris Valenčič, Darji Kušlan ob Ljubljanici nekaj govoril o njenem očetu. Tudi to se nikoli ni zgodilo, pa vendar le piše v prepisu tonskega zapisa, kar pa tudi Darja Kušlan sploh ni rekla.

Meni Borisu Valenčiču je takoj jasno, ker slovensko policijo odlično poznam, prav tako njihove izsiljevalske metode, katere so resnično ogabne in nečloveške.

Vse kaže na to, da Darjo Kušlan izsiljujejo in narekujejo, kaj mora izjavljati pri tem pa ni uspešna.

Toliko hujše pa je to dejstvo, da je sedaj ta prepis tonskega zapisa ali morda celo njegova zvočna predelava popolno policijsko delo, za katerega ne vem kako bo vaše sodišče opravičilo oz. kakšne ugotovitve boste lahko opravili in ali niso tudi že sodišče policija prisilili k spremembi sodnega postopka v policijsko cirkusantstvo že od samega začetka.

Seveda ima to lahko vsestranske posledice.

Zahtevava takoj, da se še enkrat opravi točen prepis tega tonskega zapisa z dne 16.2.2018 in, da se za tem takoj ovrže ta obtožni predlog v celoti proti nama, kajti to ni nič drugega kot policijski cirkusantski in globoko kriminalni sodni postopek ter nevzdržno in nemogoče pravosodno poslanstvo.

Ta lažna grožnja, katera se navaja in za katero sem obremenjen jaz Borisa Valenčič, naj bi bila izrečena več kot pol meseca prej, preden naj bi jo na ustni zapisnik podala Darja Kušlan na policijo. Te grožnje ji nikoli nisem izrekel in je več kot očitno, da je to grožnjo prav tako vsilila policija Darji Kušlan, da poda tudi takšno lažno prijavo proti meni Borisu Valenčiču.

Ta sodni prepis sva v pisni obliki prejela danes od odvetnika Luke Žiberna in vsebuje 46 strani.

Berite: www.predsednica.si/kronika.htm in razumeli boste tudi to, zakaj Darjo Kušlan policija izsiljuje.

Boris in Martina Valenčič