OPINFOS d.o.o., Gubčeva 13, 1233 Dob pri Domžalah

Slovenija, 6. januar - 2010

OBVEŠČAMO VAS, DA PRIPRAVLJAMO KAZENSKO OVADBO PROTI:

1. Majda Kerec, davčna uprava
2. Ministrstvo za finance
3. Gregor Golobič, minister za visko šolstvo
4. Borut Pahor, predsednik republikanske vlade
5. Microsoft Slovenija
6. Janez Janša, predsednik SDS

Podali bomo kazensko ovadbo iz razlogov intenzivnih napadov na podjetje OPINFOS d.o.o. in mene slovenskega KRALJA - Borisa Valenčiča.

Njihovni napadi imajo vse jasne znake organiziranega kriminala in zločinov proti človeštvu.

Njihovo početje je le organiziran kriminal s katerim želijo z vso silo izriniti resničen potek zgodovine s prikazovanjem laži v sodelovanju z imperialističnimi silami NATO, CIA-e in preostale EVRO-ATLANTSKE mafije, katera želi in deluje v smeri pokoritve sveta le njihovem inetesu.

Dejansko so omenjeni, proti katerim pripravljamo to kazensko ovadbo le janičarji in sluge navedenim negativnim imperialistom, kot taki le rablji in izvrševalci zločinov nad lastnim prebivalstom.

NATO, CIA in EVRO-ATLANTSKA imperialistična mafija, dovoljujujejo in omogočajo v zameno za pokorščino omenjenim lokalnim “oblastnikom”  kriminalna početja brez omejitev, skozi katere lahko brez usmiljenja ropajo in le uničujejo lastni narod.

V mojem primeru in podjetja OPINFOS d.o.o., hočejo omenjeni s silo prekiniti vse moje pozitivne dejavnosti katere počnem, ter me pregnati iz Slovenije v tujino, kjer bi me v nadaljevanju napadali in obdelovali direktno CIA-ški in NATOV-ski agenti, kot slovenskega državljana. Zaradi tega razmišljam pridobiti italijansko državljanstvo, saj imam po novejši italijanski zakonodaji to možnost, ker imam prednike Italijane. Verjamem tudi, da je Italija precej globja civilizacija od Slovenije, saj Italija postavlja interese vseh svojih državljanov pred kakršnimi koli drugimi interesi. To sem se uspel prepričati tudi v časih, ko sem 9 let bival po različnih evropskih državah.

Več kot 30 let se ukvarjam s politiko ter slovenskimi nacionalnimi interesi in ves ta čas v zahvalo prejemam le internzivne kriminalo-fašistične napade na mene, vsakodnevno nove, brez prekinitev, seveda nekatere izvajajo bolj v rokavicah, druge spet bolj brutalno. Pač primerno slovenskemu genocidnemu in hinavskemu karakterju. Prav tako zverinsko so mi uničili vsa bivša podjetja in politično stranko.

Prva na spisku, Majda Kerec me je poklicala po telefonu iz davčne uprave in me spraševala o poslovanju OPINFOS d.o.o.. Povedal sem ji, da nimamo več poslovnih prostorov in praktično ne poslujemo več, da so nas CIA-ški agenti Janez Janša in Igor Bavčar ter njihova celotna zasedba vrsto let ogrožali zaradi mojih političnih aktivnosti in zaradi razvijanja Linux aplikacij, katere so napoto tudi Microsoftu. Povedal sem ji tudi, da le še na daljavo občasno vzdržujemo kakšen računalniški sistem, ki smo ga postavili pred časom svojim strankam.

V tem pogovoru je izjavila, da so sedaj SD na oblasti in da mi bo ona le pomagala, predlagala je tudi to, da bi ona ukinila OPINFOS d.o.o.. Rekel sem, da ta varijanta ne pride v poštev, da nisem za ukinitev podjetja ter da ji prav nič ne zaupam, njej ne davčni upravi, kot tudi SD-ju in tereoristu Milanu Kučanu ne. Navedel sem ji tudi podatke, kako morajo po v naprej določenih normativih davčne uprave, davčni inšpektorji ropati podjetja po Sloveniji, kar si je vse zapisovala, vsaj tako je bilo zaznati.

Zatem je zahtevala naj ji prinesem vso dokumentacijo podjetja OPINFOS d.o.o.. Izjavil sem, da je to povsem brez veze, da smo zaradi omenjenih napadov na nas padli samo v dolgove in da kot taki sploh ne moremo pod nobenim pogojem v takšni situaciji poslovati regularno. Izjavil sem ji tudi, da sem bil kakšno leto in pol nazaj zastrupljen, da se še vedno od tega nisem pozdravil, da se trenutno borim zgolj za preživetje in da zbiram denar za operacijo drugega očesa, zaradi sive mrene, saj mi je pred leti glavo razbijala takratna Milica zaradi njigovih Jugo interesov in imam poleg današnih vsakodnevnih CIA-ških napadov tudi te posledice še od leta 1987. Povedal sem ji, da imam vso dokumentacijo podjetja OPINFOS d.o.o. v eni garaži, da bi vse skupaj vzelo preveč časa, da bi mi še dodatna okupacija okoli teh dokumentov onemogočila pridobivanja sredstev za zgolj moje preživetje in da tako sploh ne bom zbral tudi ne teh 1.200 evro, potrebnih za operacijo še drugega očesa. Ker je kar silila v mene, sem ji predlagal, naj mi pošlje policijo, da bom njim izročil celotno dokumentacijo in je primer za mene zaključen, če mislijo, da sem tudi jaz kradel tako kot mnogi slovenski politiki. Predlagal sem ji tudi, naj si pogleda internetno stran monarh.si, kjer sem podal izjavo zakaj pa davkov slovenski genocino fašistični republikanski “oblasti” ne bom plačeval.

V tistem času tudi nisem dvigoval nobene pošte, katera naj bi prihajala na naslov podjetja, oz. poštni predal. Za mene je bila stvar zaključena, pričakoval sem le, da me bodo klicali še s policije in zahtevali naj jim izročim dokumentacijo podjetja OPINFOS d.o.o..

Zgodilo pa se je ravno obratno, Majda Kerec je povsem brez kakršne koli dokumentacije opravila ne vem kakšen postopek in nam blokirala TRR račun za 87.000 evro. Te izpiske sem prejel na SKB banki, kdo vse nam je blokiral račun. Nobene pošte nisem prejel niti dvignil ali podpisal. Prejel sem le še nekaj klicev iz davčne uprave od izterjevalcev, da je OPINFOS d.o.o. kar dolžan 87.000 evrov.

Slovenci ste pač res obupni norci in sami sebi si pripišite vaša zares kretenska početja, saj bo za vaše prave kretenarije izvedel ves svet, da vam ne bodo pomagala niti ne vsa CIA-ška hvalisanja za vaše zločine. Tudi v bližnji čezmejni okolici v Trstu in Celovcu bom organiziral tiskovne konference in posredoval medijem ter prebivalcem teh krajev veliko število pisnega materjala o vas, kdo ste, kdo in zakaj je pravi fašist.

V času zadnjih parlamentarnih volitev v PRESS centru na gospodarskem razstavišču, sta mi Gregor Golobič in Borut Pahor grozila pred množico novinarji, da ne bom daleč prišel. Imam priče, kot tudi video posnetke in če ne bom uspel na sloveskem sodišču s to kazensko ovadbo, bom pač šel na mednarodna sodišča in kdo laže bo pokazal tudi detektor laži, tako ali drugače bom zbral denar za vse te postopke, bom šel pa Kitajcem zidat mostove in bomo videli kdo je kaj sposoben – krasti ali ustvarjati. Toda nič več v vlogi sloveskega državljana, da si nebi vi spet pripisovali kakšnih zaslug.

Mirosoft Slovenija nam je večkrat preprečil prodajo naših sistemov v BIG BANGU in COMTRON-u, zato bodo tudi oni sedeli na zatožni klopi kot mafija in zločinci proti človeštvu.

Po vsej verjetnosti pa bom to kazensko ovadbo razširil v smeri vpletenosti tudi drugih oseb.

Boris Valenčič, 1. slovenski KRALJ
in direktor OPINFOS d.o.o.

www.monarh.si