NA VLAK PA V HAAG - NA VLAK PA V HAAG - NA VLAK PA V HAAG

Ob današnjih dogodkih na Norveškem, bombnem napadu in poboju otrok, bolj kot to, izstopajo televizijska začudenja POP TV-ja in policijskih izvedencev, nekih psihologov, kateri kar tako postavljajo vprašanja in odgovore, kako krut je človek kateri se znaša nad otroci!

Velika sprenevedanja slovenskih medijev, policije in poltike so prav gotovo že vsakdanji standard, pa čeprav gre za tako huda vprašanja kot so otroci. Tako ogabno ostudnega sprenevedanja pa še NE!

Ste mediji, policija in politiki že kar tako pozabili, kako bestialno ste se znašali nad člani SZSD, Slovenske zveze za svetovno demokracijo, preganjali naše otroke po šolah, jih zmerjali s cigani, nas izsiljevali na račun otrok naj se prenehamo ukvarjati s politiko!???????????

Nekateri člani ali povezani v zadevo so končali mrtvi, družine raseljene, otroci ugrabljeni, vpleteni ustrahovani z grožnjami po ubojih, celotno slovensko ljudstvo na ta račun pokradeno, Slovenci ponižani in tako rekoč radirani iz zemljevida nacij, le zaradi vašega lastnega finančnega interesa!!!!!!!!!!!!

Še več, danes ponovno nagovarjate in zaničevalno izrabljate mladino, zelenčke novinarje, kakršen je Gregor Trebušak, naj dela s Turk naplavino intervjuje, z vašimi v naprej določenimi vprašanji, češ, da je prišel morda le čas, da bi SD in SDS nekako pobotala in ponovno predstavljala politično moč v Sloveniji, torej cilj je le nadaljevati z že znanimi zločini!

Prav tisti, ki so vse razkradli in sodelovali v številnih zločinih proti človeštvu!

Tudi krivde medijev v teh zločinih ne morete skriti!

Pričakujte tudi sodne postopke za vaše zločine, ne le te besede!

Pa na posledice v svetu, zaradi teh vaših zločinov NIKAKOR ne pozabite!!!!!!!!

En majhen predlog; namesto, da še naprej tratite moje življenje in moj čas, naredite presenečenje za dorobit vseh, da kot za praznik, se zberete v Ljubljani na železniški postaji, za DOBRO JUTRO, greste NA VLAK in se odpeljete v HAG.

Le zakaj bi še naprej, sprevrženo hodili v cerkve, tako kot to počnejo Kučan, Turk in podobni, pojdite v HAG in se tam dokončno izpovejte!!!!!!!

Boris Valenčič, 1.slovenski KRALJ - www.monarh.si