Predsedniške volitve 2012, PREDSEDNICA MARTINA - pritožba na vrhovno sodišče 
Martina Valenčič, Mokrška 42, 1000 Ljubljana, Tel.: 0590 40 327

 
E-mail: gov@find.si
 - www.find.si - www.monarh.si - www.lkslo.si
 
 
Boris Valenčič in Martina Valenčič, Mokrška 42, 1000 Ljubljanawww.FIND.SI
 

Ljubljana, 18. 10. 2012

VRHOVNO SODIŠČE SLOVENIJE, Tavčarjeva 9, 1000 Ljubljana

PRITOŽBA NA ODLOČBO DRŽAVNE VOLINE KOMISIJE

z dne 18. 10. 2012, številka 041-29/2012-2

OBRAZLOŽITEV: Pritožujeva se na sklep državne volilne komisije, ker je po zakonodaji katera je sicer predpisana v tej situaciji današnjih dni - nemogoče zbrati 5000 podpisov volilcev, kateri bi se sploh hoteli identificirati, da podpirajo druge kandidate, kateri so Sloveniji vsiljeni, na teh volitvah 2012 - tokrat Danilo Turk, Borut Pahor in Milan Zver. Niti en kandidat izven teh treh tega ni zmogel.

Ljudje so prestrašeni, bojijo se še vedno trenutkov izpred let ko je bil ubit predsedniški kandidat Ivan Kramberger. V tistih časih sem jaz Boris Valenčič izjavil, da je dal Krambergerja ubiti Milan Kučan. Ta moja izjava je bila takrat objavljena v časopisu SLOVENSKE NOVICE, objavil jo je Grega Kališnik. Takoj za tem sem izvedel, da je Milan Kučan povsem z nelegalnimi sredstvi ukazal, da se ne sme ničesar več pisati ali objavljati v nobenem mediju o meni. Tako sem bil zadnjih 20 let v popolni cenzuri in še sedaj je čutiti te posledice, predvsem v večjih medijih – časopisih, TV in RA postajah. Nekako sem lahko prisoten le na internetnih medijih. Milan Kučan te moje izjave ni hotel komentirati ali demantirati, zato je kot uradni organ tedaj tako tudi krivda na strani „uradnih“ oblasti, katera sega prav v današnje dni.

Martina Valenčič, s katero živiva skupaj že več kot 7 let se je tako seznanila tudi z vso politično problematiko in sva se dogovorila, da kandidira za Predsednico Slovenije. Takoj ko sva ugotovila, da je fizično pred upravnimi enotami nemogoče zbrati podpise, sva delovala le še prek interneta. Veliko ljudi in najinih znancev je Martini obljubilo podpise, ogromno število prijateljev se je ponudilo na facebooku in jo pričeli podpirati v političnem smislu, glede na predstavljene tekste in pobude.

Tudi interes medijev je bil kar velik in presenetljivo je nastajal napredek v promociji naših idej. To je bil tudi najpomembnejši del te naše Predsedniške kampanje, da ljudstvu približamo resnico, katero že 20 let skrivajo javnosti tako mediji in politiki, kateri pa so do sedaj gledali le na svoje lastne interese ter celotno Slovenijo le razkradli. Za to kriminalno nastalo stanje v slovenskem prostoru pa so med glavnimi krivci prav ti trije samoizbrani kandidati, Danilo Turk, Borut Pahor in Milan Zver.

Predvsem nama je izrednega pomena spreminjati obstoječo izredno negativno gospodarsko in politično situacijo v Sloveniji, ter ji zagotoviti suverenost, o kateri pa zaenkrat ni mogoče govoriti.

Predsedniška kampanija je zato izredna priložnost in možnost uspeha v pozitivno smer.

Vidni politiki se le na vso moč trudijo razdvajati ves slovenski narod, na leve in desne, čeprav smo podeljeni dejansko le na okradene in tiste kateri so vse pokradli. Takšna filozofija miselnosti in grobe zgodovinske delitve na leve in desne pelje vse v propad. Uničujejo se ustvarjalne sile, srednji sloj in demokratičnost, kar pomeni popoln zastoj Slovenije.

Vsiljuje se nam nadvlada Amerike in Evrope zaradi strateškega geografskega položaja Slovenije, prodajajo se obveznice na ameriškem in angleškem trgu, da si posledično zagotovijo tudi izterjevanje in izsiljevanje Slovenije, zaradi tega pa so vsi slovenski Evro-Atlanski hlapci predhodno vse uničili in pokradli. Lačnim in pokradenim bodo ostale le drobtinice teh kreditnih milijard. Nadalje bodo janičarski hlapci pokradli in uničili še vse kar do slej niso. Najemanje kreditov ali prodaja obveznic na ameriškem trgu je povsem skregana s pametjo, saj bi lahko dobili kredite že v Evropi ali na Kitajskem. Kitajska in Rusija so danes samostojne in neodvisne večje države, Amerika pa je postala nadvse odvisna od Kitajskih kreditov.

Vrsto let se dogajajo nasprotja z vso obstoječo zakonodajo, katera je le na papirju v praksi pa gre izključno le za negativne pojave.

Takrat ko pa se nekdo pojavi, tako kot midva z Martino, ko hočeva spremeniti stvari v pozitivno smer pa je le zakonodaja tista, katera naju sedaj omejuje, čeprav je krivec prav tisti, kateri je pognal strah v kosti ljudstvu in teh krivcev ni malo, kateri so navkljub zakonodaji vse uničili in razkradli. Gre za ekstremno zlorabo zakonodaje omenjenih kriminalnih tolp.

Jaz Boris Valenčič, se ukvarjam s slovensko problematiko in politiko že več kot 30 let. Ustanovil sem tudi dve stranki KSS, Kraljevo stranko Slovenije in SZSD, slovensko zvezo za svetovno demokracijo. Več kot 30 let se že zaradi mojih pozitivnih idej znašajo nad menoj eni in isti kriminalci in njihovi podmladki. V slovenskem parlamentu se vrsto let le obmetavajo s praznimi besedami, prejemajo bajne plače in če se le da se podkupujejo ter kradejo državi denar. Vse po zakonu?!

Tudi jaz sem bil vključen v SDZ, slovensko demokratsko zvezo, pa so se že v tistih letih zavzemali le za uničenje vsega obstoječega in trdili, da ima Evropa že vse novo pripravljeno za nas. Tudi jaz bi lahko kradel skupaj z njimi, pa tega nisem hotel, zato sem se izpisal iz teh gangsterskih tolp in to na 10-straneh moje izstopne izjave. 20 let uničevanja ter zavajanja Slovenije ter drugih narodov in držav pa je rezultat današnjih dni, kar pa lahko pripelje le še do vojne v katero smo takoj vključeni tudi mi.

Leta 1989, v mesecu Januarju sem se na osnovi mojih doseženih rezultatov razglasih za 1. slovenskega Kralja na Čevhu v Avstriji, intenzivno pa delujem tudi do danes.

Nikoli nisem za svoje delo prejemal denarja, še več, omenjene slovenske kriminalne tople so mi preprečevale in mi še danes le uničujejo možnost poštenega zaslužka s podjetji katere sem ustanovil in deloval poslovno.

Danes dne 18. 10. 2012 sem na DVK, državni volilni komisiji izjavil, da je za kandidaturo Martine Valenčič za Predsednico Slovenije - dovolj že samo moj podpis kot predlagatelja, slovenskega Kralja. Prvič sem dal tudi kakršen koli glas za republiko, ni mi trenutno pomembna oblika države, pomembno mi je vplivati le na pozitivne spremembe.

V kolikor bi se delala „zakonska“ primerjava 10-ih poslancev z menoj, da bi vzdržalo eno predsedniško kandidaturo, je za mene in moje delo resnično smešno in zaničevanje vsega mojega dela, katerega sem do sedaj namenil za Slovenijo in ves svet.

Od vrhovnega sodišča pričakujem, da se boste POŠTENO odločili in tudi vi poleg mene podprli kandidaturo Martine Valenčič, gre za izredno pomembno dejanje splošne družbene koristi, zagotavljanja suverenosti ter naprednega uspeha Slovenije.

Želim, da si vzamete čas in temeljito preučite celotno zadevo, predstavljene smernice katere boste našli na internetni domeni www.find.si , pregledate vse napisane in objavljene članke drugih medijev o najinem delu in se odločite človeško, kar bo moralno veliko več vredno kot vsako drugo zgolj napihovanje zakonodaje.


Boris Valenčič – www.Monarh.si www.Lkslo.si

in Martina Valenčič – www.Find.si

EDINA POT DO RESNICE - THE ONLY PATH TO TRUTH:

KAKO SO NASTALI SVETOVNI DEMOKRATIČNI PROCESI
IN MONTIRAN VOJAŠKI PROCES - 31. MAJA 1988 v Ljubljani