ZA SLOVENSKE LOPOVE JE VSAK DAN LE PRAZNIK !

LAŽI - KRADI IN PRAZNUJ - LAŽI - KRADI IN PRAZNUJ - LAŽI - KRADI IN PRAZNUJ 

VELIKA KOALICIJA SDS IN SD - ropanje in laži - enaka dejanja - proti ljudstvu !
(velika koalicija naj konča svoje zločine le v skrbno zastraženem zaporu, z njimi POP TV in TV SLO)

V izmenah, vsak dan praznujejo; en dan Kučan, Pahor in Turk, drug dan pa Jusuf Janša, Bavčar in Peterle.

Le ti praznujejo lažno vojno za Slovenijo, 10 dnevno puškarjenje - dogovorjeno in režirano z JNA, praznujejo pa tudi strele v hrbet lastnim borcem še iz 2. svetovne vojne, medvojne in povojne poboje lastnega ljudstva, ter fašističnega zatiranja in onemogočanja delovanja ter obstoja drugače mislečih. Te metode uničevanja drugače mislečih trajajo intenzivno še dan danes.

Ves čas le kričijo; NE BOSTE NAM ODVZELI TEGA ZA KAR SMO SE BORILI !???

Z drugimi besedami povedano, ne boste nam pobrali nazaj, kar smo pokradli !!!

VIDEO: www.youtube.com/watch?v=lJn-wD_vQik  +
DNAR NAZAJ: download mp3

Vse to je le grožnja nam tistim, kateri zahtevamo, naj vrnejo pokradeno ljudstvu, naj prenehajo krasti, policijo in sodstvo pa pozivamo naj jih že enkrat zaprejo v zapore ter jim vse nakradeno poberejo!

Hkrati pa poslušamo ostrškove pravljice za lahko noč, politične Turk naplavine, da mora Slovenija postati bolj humana družba!???

Kar imejte vaše pravljice in praznovanja zase, zaprli vas bomo v zapore in vam dali tudi dvorano za različna praznovanja, kjer boste lahko grozili le sami sebi, ljudstvu pa vrnite vse kar ste pokradli !!!
 


LAŽI - KRADI IN PRAZNUJ - LAŽI - KRADI IN PRAZNUJ - LAŽI - KRADI IN PRAZNUJ

Obstoječi informacijski in pravni "ne-red" temelji zgolj na zavajanju ljudstva. Celotna veriga tega "ne-reda" je zasnovana tako, da vsi vidni politiki skupaj z gospodarstveniki le kradejo, sistematsko o tem organizirajo objave njihovih kraj v medijih, policijo pošljejo na navidezne raziskave, na koncu pa sodišče vse ovrže in nikogar ne zaprejo ali kaznujejo.

Izropan plen si medsebojno tako razdelijo udeleženi, to so politiki, mediji, policija in sodišča. 


Nas tiste redke, ki pa se dejansko ne damo in nismo ter nočemo biti vljučeni v njihovo gangstersko verigo, preganjajo podtalno, vohunijo za nami, nam sistematsko preprečujejo dostop do pošteno pridobljenih financ, če je potrebno nas hinavsko zastrupijo in poiskušajo zrežirati prometne nesreče, izrekajo grožnje preko oseb kot je Mitja Kunstelj itd..

Onemogočajo nam seveda tudi dostop do medijev. Vidni politiki in mediji se bojijo le mene - slovenskega Kralja, CIA-e in NATO-a, za katere morajo že ves čas izvajati same umazanije. Jaz ne sodelujem ne s CIA-o ne z NATO-m, sem kritičen do vseh kriminalnih političnih pojavov v svetu. 

Kritiziram osnovano prav tako delo sodišč policije in tožilstev, zatem pa se pojavi "republikanska" politična naplavina Turk, kateri prične zahrbtno dvigovati glas proti meni, da je potrebno ustaviti tiste, ki kritizirajo sodišča.

Seveda proti kriminalcem naj bi imela zadnjo besedo sodišča, le ta pa vse gangsterje oprostijo.

Neodvisno delo pravosodnih organov je v Sloveniji le najbolj ostudna farsa!

LAŽI - KRADI IN PRAZNUJ - LAŽI - KRADI IN PRAZNUJ - LAŽI - KRADI IN PRAZNUJ

... in Turk naplavina nadaljuje; praznovali bomo 20. obletnico osamosvojitve, danes nam je bolje kot pred 20 leti!

Komu to lahko plozajo; le novo "pečenim" ubogim 20 letnim narkomanom, katerim varnostno policijske "sile" prodajajo drogo, se le tako bogatijo, na ta način operejo socialno razdeljen denar za katerega najemajo drage kredite in ga v gotovini poberejo nazaj, zato pa naj bi starejši umrli pokončno brez penzije - kar na delovnem mestu !!!

Komu je bolje, tistim kateri so v teh 20 ih letih vse razkradli ali pokradenim !???

Uničili so vso družbeno lastnino, si jo kar prisvojili, pretrgali pomembne gospodarske vezi, omogočili evro-atlantski mafiji prodor na nova tržišča z najslabšim blagom, da se kar najhitreje obogatijo, domači izdajalci pa so pomagali ugonobiti še druga vzhodno evropska ljudstva!

Tako se je evro-atlantska mafija prenehala primerjati s komunističnimi deželami in je pozabila celo na lastna ljudstva!
Sedaj sta severna Amerika in zahodna Evropa postali dno socialne bede, med tem pa so se gangsterske elite znatno obogatele. To pa želijo prekriti z napadanjem drugih držav, celo z insciniranimi vojnami, ter nadalje vse pokrasti.

Rusi in Kitajci pa se gospodarsko in politično vzpenjajo, med tem ko Američani in Evropa zgolj besedičijo o demokraciji, dejansko pa jo le grobo kršijo ter intenzivno zatirajo posameznike in skupine, kateri drugače razmišljajo, še posebej zatirajo mene, kateri sem z demokratičnimi procesi sploh pričel.

SMO ZA KRALJA - PRAVEGA VLADARJA !!!  

LAŽI - KRADI IN PRAZNUJ - LAŽI - KRADI IN PRAZNUJ - LAŽI - KRADI IN PRAZNUJ

... in gospod TURK politična naplavina nadaljuje; smo ugledna država, svet nas spoštuje, izrekajo nam priznanja, še posebej za podporo Američanom za napad na Irak in Avganistan, Kosovo sploh nebi omenjal ... tudi sami smo vključeni v te (zločinske vojne proti človeštvu) mhmmm - vojaške aktivnosti, veste... pohvalila me je celo angleška Kraljica, (le tega ne vem zakaj me tudi slovenski Kralj ne pohvali ???) ... mhm... seveda sedaj, nekako ne bi šli še nad Gadafija, morda nam bo tukaj reiting malo padel ... mhmmm..., toda svojo (ne)samostojnost bomo odločno branili... tudi s polnimi hlačami, če nas bodo CIA-ši za vrat...mhmm.., vseeno na našo proslavo bodo prišli tudi predsedniki sosednjih držav, (morda jim bo Kučan dal po kakšno darilce zato, vsakemu po en kuferček zelenčkov)... zagotovo se bo pridružil na našo 20. obletnico (ne)samostojnosti tudi g. Sanader, v spremstvo avstrijskih in hrvaških policistov, kateri je veličastno vključil Hrvaško v NATO, korajžen možakar, kar brez referenduma, nikogar ni vprašal ali je to prav ali ne, tudi njemu je zato čestital nobelov nagrajenec Barak Obama, lahko bi ga sedaj prevzel kar Obama in mu ponudil častno mesto v NATO, prav tako Janezu Janši, saj sta netila za CIA-še slovensko-hrvaški konflikt skupaj vse do pričakovane (nasilne) vključitve Hrvaške države v NATO.

No poglejte, nekdaj, čeprav smo lastnemu narodu kar naprej žugali in grozili z rezulati 2. svetovne vojne na našem ozemlju, pa smo bili vseeno zavrti, saj drugih držav nismo smeli v času Jugoslavije "ugonabljati", danes pa so se nam odprle nove priložnosti in to lahko počnemo ... mhmmm..., da poleg lastnega naroda lahko ugonabljamo širom sveta za CIA-še in evro-atlantsko mafijo tudi druge... inspiracija ... hmhm..


LAŽI - KRADI IN PRAZNUJ - LAŽI - KRADI IN PRAZNUJ - LAŽI - KRADI IN PRAZNUJ

... in Turk naplavina še nadaljuje; za osamosvojitev smo potrebovali um in pogum????

... pa ne plozat, zakaj ste potem-takem potrebovali in razkradli tudi mene, tedaj močno tresoči strahopetci, ko si niste upali niti malo odprti vaših smrdljivih kljunov, preden sem jaz dejansko imel resničen um in pogum ter napisal in povzročil sledeče:

RESNICA: http://www.monarh.si/ch/index.html RESNICA RESNICA RESNICA in samo RESNICA!!!!

Boris Valenčič, 1. slovenski KRALJ www.monarh.si

 

ZATO - GLASUJTE ZA PREDSEDNICO MARTINO: www.predsednica.si
 

 
.... in tretji dan (naj bi) so mrtvi vsatali !!!!


SREČNI SLOVENCI:
www.monarh.si/srecni_slovenci.htm - NA VLAK PA V HAAG

 
Situacija v Sloveniji je iz dneva v dan slabša, čeprav se slovenski človek, (kateri ne krade) iz dneva v dan bolj trudi delati ali kako drugače želi prispevati napredku Slovenije. To nič ne pomaga, kajti iz dneva v dan se število lopovov in vseh različnih gangsterjev v Sloveniji le povečuje, prav tako na področju korupcije, političnega kadrovanja in podeljevanja koncesij ter privilegijev posameznikov, katerih je vse več in že lopovi izsiljujejo drug drugega, tako se kriminal le razmnožuje oz. multiplicira.
Vse bolj je na vidiku splošen socialen kaos. Policija ne deluje, sodišča tudi ne, pravne službe so vse bolj razpoznavne v vrstah kriminalcev. Politiki in mediji pa so tako ali tako glavni krivci za nastalo situacijo.

Humanitarnost v Sloveniji bo izgubila svoj namen in vso moč, s katero še razpolaga.

Tako je tudi naša družina postala totalno ogrožena zaradi vse večje aktivnosti gangsterskih tolp vidne leve politike in navideznih desničarjev.

Naši dolgovi se za povsem življenjske stroške dvigujejo proti 10.000, evro in vsega tega denarja res nimamo zaenkrat od kje dobiti, saj se s kriminalom ne ukvarjamo. Več kot očitno postaja dejstvo, da se bomo morali zaradi obstoječih politično gospodarskih in upravnih gangsterskih tolp tudi mi izseliti v svet, podobno kot bežijo ljudje iz Afrike in drugih kriznih območij.

Hudo krizno območje je tako tudi Slovenija, še posebej zato, ker se želi vsem Slovencem načrtno vse pokrasti in jih prepoditi v tujino, da tako gangsterji v Sloveniji nebi bili nikoli kaznovani za svoja krvoločna in kriminalna dejanja.

Gangstersko geslo v Sloveniji se glasi: LAŽI, KRADI in PRAZNUJ

www.monarh.si