Repliko na strani Mateja Zalarja nikakor nisem smel in mogel objaviti, zato jo objavljam tukaj:
www.monarh.si/provokator-zalar.htm

 

www.publishwall.si/matejzalar/post/110835/slabi-volivci-slabi-kandidati

Matej Zalar je res da pokazal s tem svojim kracanjem veliko stopnjo njegove "inteligentnosti" in "pripadnosti" narodu.

Res je, da že vsak provokator, ki se kar tako pojavi kot Matej Zalar želi preživeti zgolj na račun žaljitev drugih. Podlaga za takšna početja je prav gotovo nezrel narod, katerega lahko kradejo in lažejo vsi povprek, pa se nihče od oškodovanih ne zgane.

Začuda je ravno 200 volilcev iz cele Ljubljane glasovalo, po logiki Mateja Zalarja za 200 "spornih" avtodomov. V kolikor bi bil ta Zalar vsaj malo inteligenten človek, bi si prebral celoten članek v Delu - www.delo.si/novice/lokalne-volitve-2014/martina-valencic-ljubljana-bi-lahko-zivela-predvsem-od-turizma.html , šele zatem bi lahko pisal komentarje, če bi bil seveda tega zmožen, resnično pa je pokazal le svojo nezmožnost in pripadnost - kdo ve komu !

Razni Zalarji tako obračajo zadevo povsem v nepravo smer; da bodo prišli Romuni pečt čevapčiče v park Zvezdo itd..

Zaprt in neizkoriščen parkirni prostor poleg Zvezda parka, je gotovo priložnost za turistično parkiranje avtobusov in drugih turistov, prav tako avtodomov, kateri bi morali rezervirati te parkirne prostore predhodno. Tudi turizem je priložnost za poslovnost in bogati turisti imajo drage avtodome v katerih imajo tudi pisarne. Pojdite samo v Trst in prepričali se boste, da imajo tam celo povsem brezplačne parkirne prostore, tik ob morju, prav za avtodome na trgu 11. september, Viale Miramare.

Torej smo Ljubljančani res le sami "bogatuni" in ne potrebujemo dodatnih turistov, prav tako - zaprimo se pred svetom in naj nas le takšni Jankoviči in Zalarji obdelujejo še naprej.

Zato vsi, kateri nasedate tako retardiranim provokatorjem, ne boste mogli nikoli preiti v ustvarjalnejšo miselnost.

Prav program Martine Valenčič, bi lahko dejansko pritegnil razumne ljudi, vendar kot sem že v uvodu navedel, le teh primanjkuje prav v Ljubljani.

V Ljubljani se je vstoličilo LEGLO ZLA, katero uničuje celotno Slovenijo in ko nekdo poizkuša kaj TAKEGA preprečiti, se zatem takoj pojavijo razni Zalarji, da bi še bolj zavedli slovensko ljudstvo, katero je že tako izredno razočarano prav nad Slovenci samimi, mladi pa se zaradi podobnih Zalarju izseljujejo iz Slovenije.

Politično delo, katerega je naredila Martina za Ljubljano in Slovenijo je prav gotovo le veličastno in ta sirota Matej Zalar, ji ga prav gotovo ne bo mogel uničiti ali preprečiti nadaljevati.

Tudi jaz vas vabim, da se seznanite v celoti z njeno stranjo www.zml.si - www.predsednica.si  - poglejte si še eno izredno zanimivo izjavo;

(video poglejte do konca) www.youtube.com/watch?v=NFnnh9aFAEc .


Vas lepo pozdravljam, Boris Valenčič, 1. slovenski KRALJ  www.monarh.si