NEKATERI KRALJEVI KOMENTARJI PO RAZLIČNIH FORUMIH:

1. POLITIČNI KOLEDAR V SVETU - dopis Ministrstvu za kulturo

SLOVENSKO PRAVOSODJE S KUČANOVIMI DO-SMRTNIMI MANDATI, HKRATI POSTALI DO-SMRTNI ZLOČINCI PROTI SLOVENSKEMU LJUDSTVU.  Kučan spizdi nazaj v Bosno, Pličanič naj te pospremi !!!     LAŽI, KRADI in PRAZNUJ

SLOVENSKA SODIŠČA - KUČANOV SVINJAK!
-----------------------------------------------------------------------------

From: MONARH SLOVENIJA [mailto:gov@monarh.si]
Sent: Thursday, November 26, 2015 1:05 PM
To: 'kabinet@ljubljana.si'
Subject: DRAGI NAŠ TOVARIŠ "PREDSEDNIK" - še za tovariša Jankovića

From: MONARH SLOVENIJA [mailto:gov@monarh.si]
Sent: Thursday, November 26, 2015 1:02 PM
To: 'gp.uprs@predsednik.si'
Subject: DRAGI NAŠ TOVARIŠ "PREDSEDNIK"

DRAGI NAŠ TOVARIŠ "PREDSEDNIK" !

Lepo bi bilo, da malo pojasniš SLOVENSKI JAVNOSTI, kdaj bodo že, namesto avtodomov pri Zvezda parku pričela krožiti vojaška vozila, na ljubljanskem gradu pa namesto moje KRALJEVE zastave, plapolati TURŠKA zastava???

To isto vprašanje bom postavil tudi Zoranu Jankoviću, tako, da pričakujem partijsko usklajeno izjavo.

LP Boris Valenčič, 1. Slovenski KRALJ www.monarh.si - PREDVAJAJ KRALJEVO HIMNO
 

From: FREETIME SLOVENIJA [mailto:boris@freetime.si]
Sent: Friday, November 06, 2015 1:53 PM
To: 'gp.uprs@predsednik.si'
Subject: Na vseh radijskih postajah po Evropi: MERKEL WAGEN: gospod-tovariš PREDSENIK, bo medalja tudi zame?

Na vseh radijskih postajah po Evropi, še posebej na nemških: MERKEL WAGEN

MERKEL WAGEN - NEUEN DEUTSCHEN INDUSTRIE
music mp3: www.monarh.si/merkel-wagen.mp3 
music wma: www.monarh.si/merkel-wagen.wma
HTM: www.monarh.si/merkel-wagen.htm 
Avtor: Boris Valenčič, www.monarh.si

Gospod-tovariš PREDSENIK, bo medalja tudi zame?

Avsenik, ma čista NULA zame…
… Klaudija Šifrer, bo…. A je to kšna žlahtnica od unga Šifrerja… spet korupcija….

Pa sej je sam važn, da lepš pojem od Tine Maze, spet je družina Valenčič prekosila vse popularnosti,
še Evrovizijo, al pa bomo tam kr zmagal, pa NOBENE MEDALJE ….

www.rtvslo.si/zabava/zanimivosti/evrovizija-razgaljena-martina-loto-in-viktorji-to-vas-je-lani-najbolj-zanimalo/299255 

Slovenski KRALJ se je že uvrstil med SKLADATELJE SLOVENIJE, neverjetno!
A ti me nisi uspel ZATRETI ????????????????????? … pa kakšna ovca si ti ???
www.facebook.com/drustvo.slovenskihskladateljev/?ref=profile 


NAJNOVEJŠA PREDSEDNIŠKA: Gospod tovariš "PREDSEDNIK" je obljubil, da dobim 3 medalje;
eno za PRVI POLITIČNI KOLEDAR V SVETU, 2 medalje pa za SVETOVNO DEMOKRATIČNO REVOLJUCIJO - evolucijo,
še iz leta 1988.

Toda zakompliciralo se je kot vedno! Tovariš "PREDSEDNIK" je moral nujno na tečaj kotalkanja, ker se bo udeležil naslednjega izbora MISS NATO - kot tekmovalka, in obljubil je tudi, da bo šel smučat, tekmovat - namesto Tine Maze.

Zakaj prevzema ženske vloge ni hotel zaupati, lahko si le zamislimo !!!

Na vsak način pa medalje bodo, vsaj za njega, tako pravi, podelil si jih bo kar sam sebi - povsem DEMOKRATIČNO!

...ja ampak veste, kjub vsem ženskim vlogam tega PEHARČKA, ni videti, da bi bil pripravljen prevzeti še vlogo Hilde Tovšak!

Dejmo mu pomagat, da se revček ne bo skrival le za hrbti otrok, naj se skrije še za Hildo!!! ..je le mal večja, no!

-------------------------------------------------------------------------------------------
5.11.2015 Kam se tako mudi t.i. "Predsedniku" Slovenije Borutu Pahorju? Potem ko se je v t.i. “slovenskem“ parlamentu predstavil kot dobrotnik, je na hitro zbezljal iz dvorane.

Je morda tudi on tik pred smrtjo tako kot Janez Drnovšek, kateri je le stopil na pot dobrotništva tik pred svojo smrtjo? Se mudi „gospodu-tovarišu“ Pahorju morda v tej begunski krizi „spucati“ še tiste smeti v vrednosti 15 milijard evro, s katerimi bo po nalogu Mirka Cerarja upravljal svetovno znani Jazbec.

Bodo vse zlate palice iz Banke Slovenije na hitro naložili na še kakšen preostali vagon SŽ in se skupaj z begunci prešvercali v Avstrijo, potem navidezni desničarji naprej proti Švici, vidni levičarji pa proti Rusiji?

Putin jim je že zagrozil z zaplembo premoženja, med tem ko pa je Jelko Kacin že prosil NATO, da bi jim „Slovenija“ podarila ves preostali slovenski denar, če bi ga le hoteli sprejeti. (oprali bi radi ta preostali slovenski denar v zameno za vsa njihova hudodelstva)

Vsa vidna slovenska politika, na „oblasti“, so dejansko poglavitni krivci za nastale vojne po svetu, posledično temu še za nastalo begunsko krizo in nastajajočo muslimansko državo, za katero se je versko zavzel tudi Zoran Janković in bodo že iz delujoče in uveljavljene prakse prepodili iz Slovenije še preostale avtohtone slovenske prebivalce, vsa prazna stanovanja pa namenili vernim beguncem iz vzhoda.

Vsa vidna politika na „oblasti“ je delovala in zatirala mene Borisa Valenčiča, slovenskega KRALJA 30 let, da so se z lažmi v teh letih lahko objestno nakradli. Toda vi LJUDSTVO, kdaj jih boste kot take, te GANGSTERJE prepoznali in jim sodili?

Tudi Borut Pahor mi je v PRESS centru leta 2008, za čas parlamentarnih volitev, grozil pred vsemi novinarji, da ne bom daleč prišel. Svoje grožnje je vseskozi tudi uresničeval, kot tudi številni drugi našemljeni politiki.

Sem namreč pobudnik in začetnik razvoja svetovne demokracije še iz leta 1988, naredil sem veliko koristnih in dobrih stvari, kradel pa tudi nisem.

Za Boruta Pahorja in Zorana Jankovića je volila le peščica njihovih nameščencev, vsi drugi volilci in Slovenci pa so za njih le DebiloZauri, kateri so izvolili Mirka Cerarja in še kar naprej buljijo kaj pa bo sedaj.... spet novega, pa nič in spet nič, lačni žejni in prestrašeni DebiloZauri bodo tako tudi izumrli in nič novega se ne bo zgodilo.

Torej ljudstvo, DebiloZauri, kaj le porečete vi NOVEGA???

LAŽI, KRADI in PRAZNUJ: www.monarh.si/praznik.htm 

--------------------------------------------------------------

Najhujše hijene in ljudska STRAŠILA, kot so Borut Pahor, Miro Cerar, Milan Kučan, Anton Rop, Zoran Jankovič in Janez Janša so "slovencem" najbolj všeč!? UDBAŠKO STRAŠILO ROMAN LELJAK, še vedno aktiven UDBAŠ in tiskovni predstavnik UDB-e, grozi ljudstvu z uboji kar preko RTV Slovenija. Pred leti je po dogovoru z UDB-o navidezno zapustil UDB-aške vrste in skupaj so izpisali lažno knjigo; SAM PROTI NJIM, eden izmed načinov, da bi tako prikrili resnico o nastanku demokratičnih procesov v
vzhodni Evropi in v Sloveniji. Srečko Logar, eden izmed glavnih akterjev, kateri se je trudil predstaviti slovenski javnosti resnico o mojem delu, preko časopisnega podjetja VEČER, je postal žrtev Romana Leljaka, kot glavni urednik časopisa AS. S pomočjo UDB-e je kriminalec Roman Leljak pokradel veliko število kupcev avtomobilov, na ta način je "samostojno" financiral revijo AS in tekmovalkam za MISS Slovenija podarjal avtomobile. Tako se je Roman Leljak iz vojaške sfere prebil v civilno medijsko sfero. Tudi jaz sem se takrat ukvarjal z MISS Slovenija in Roman Leljak je še med misicami širil laži proti meni. CIA-ški hlapec Janez Janša pa je zatrjeval, da so dovolj dve politični eliti, torej UDBO MAFIJA in CIA.

Le v kakšni DEMOKRATIČNI družbi živimo, kjer obveščevalne službe ljudi masovno manipulirajo z lažmi? Je res postala DEMOKRACIJA samo to, kar vsilijo obveščevalne službe v medije zato, da lahko na ta način zanetijo vojne tudi v muslimanskem svetu, kot so primer sporne karikature Mohameda. Prav "slovenski" novinarji se mi najbolj gnusijo od vseh novinarjev v svetu, saj sem jaz prvi v svetu pričel s podobnimi tematikami, povrzočil pa nisem nobene vojne - temveč povsem pozitivne DEMOKRATIČNE procese v celotnem svetu. Nesposobna in izredno zlobna obveščevalna služba CIA je hito spoznala moč mojega sistema dela, kar pa so izrabili le za povzročanje in nastajanje novih konfliktov za njihove imperialistične interese. Prva CIA-ška TRAPASTA kopija mojega dela so bili SATANSKI STIHI.  

Plačani morilci in provokatorji so v normalnem svetu povsem izenačeni.
Izvajajo plehka dela za plehke naročnike, tako ustrahujejo plehka ljudstva in se opirajo zgolj na primitivna dejanja.

Ali ste morda seznanjeni kako "suveren" je v Sloveniji JANEZ JANŠA - JUSUF... ?
NE TEGA RES NE VESTE - svojim lastnim otrokom ne sme dati niti imen po lastni želji,
po ukazu CIA-e je dal enemu otroku ime
ČRTOMIR, drugemu pa JAKOB !


Pa veste ZAKAJ ??? :

Mitja Kunstelj in Vasja Plemelj sta po ukazu Janeza Janše ugrabila in nahujskala Anno Kološa proti meni, bila je noseča z menoj in so me na ta račun izsiljevali, da naj se preneham ukvarjati s politiko. Anna Kološa je takrat stanovala na ČRTOMIRJEVI ulici v Ljubljani, Vasja Plemelj in Mitja Kunstelj, pa sta nosečo Anno Kološa skrila k nekemu tipu z imenom JAKOB. Na ta način bi radi CIA-ši, da bi se jaz živciral in sekiral zaradi tega mojega ugrabljenega sina JAN-a KOLOŠA.

RES PRIMITIVNO - TODA RESNIČNO !


Janez Janša, CIA-ški agent in lažni heroj, si lasti tudi moje delo za SLOVENIJO - osamosvojitev in demokracijo.

Janez Janša, le eden izmed propadlih CIA-ških papagajev, satansko upodobljenih hlapcev!

Boris Valenčič - 1. slovenski KRALJ - monarh.si
---------------------------------------------------------------

SREČNI SLOVENCI !
Milan Kučan, Jankovič in stranka; SOLIDARNOST !
TITO - KARPATI, TITANIC - KARPATIA, je morda kaj sličnosti ?...


Še dobro, da Milan Kučan ni študiral medicine, kajti v tem primeru bi dobili DOŽIVLJENSKE MANDATE vsi zdravniki in celotno zdravstveno osebje v Sloveniji, ne glede na to ali bi pacienti preživeli ali ne!

Res VELIKA SREČA za vso Slovenijo, da je MILAN KUČAN študiral le PRAVO in tako nihče prav dosti ne žaluje, da je vsa Slovenija izropana.

Skrajni levičar KUČAN, vas tako lahko vabi še na desničarsko zgradbo-utrdbo, ljubljanski grad, da se razgledate proti kamniškim Alpam, kako zares lepa je Slovenija.

Ni potrebno na grad, saj si lahko ljudje od blizu razgledajo svoje "prazne" krožnike, za kar pa ima Kučan takoj pripravljen izgovor; LJUBEZEN GRE SKOZI ŽELODEC.

V "prijetni" rdeči družbi kateri je predsedoval kar Zoran Jankovič, so skupaj zapeli še HEJ BRIGADE HITITE...

Morda je njihova pesem zvenela vse do KARPATOV, v upanju odrešitve le tistih, kateri so Slovenijo izropali in dejansko sodijo na ljubljanski grad dva nadstropja nižje, kjer so se nekdaj nahajale grajske ječe.

Ta "ČETICA KORAKA", katera se je zbrala na ljubljanskem gradu, nima slovenskemu ljudstvu kaj ponuditi razen drevesnega lubadarja, zato se nihče od njih niti malo ni potrudil, da bi gozdove ob nedavni naravni katastrofi počistil.

Tako je povsem na mestu KUČANOVO POVABILO, da si tudi vi razgledate lepote Slovenije kar od blizu, v gozdovih, tako se boste lahko nasitili kar z LUBADARJI in doživljali neomejeno lepote in ljubezni - seveda skozi vaš želodec. Tako vam le ne bo potrebno pojesti kar vaših bližnjih - urejeno!

Tako vam ne bo potrebno niti peti pesmi; HEJ BRIGADE HITITE, kajti za to bosta poskrbela JANKOVIČ in KUČAN, tudi vaše povsem razkošno doživete ljubezni, ne bosta delila z vami!

Vsaj tokrat NE! - berite: www.monarh.si

-------------------------------------------------------------------


Boris Valenčič, Mokrška 42, 1000 Ljubljana – www.monarh.si – gsm: 070 757 814

Ljubljana, 14. 4. 2014

DRŽAVNO TOŽILSTVO SLOVENIJE, Trg OF 13, 1000 Ljubljana

zadeva: KAZENSKA OVADBA PROTI NEZNANI OSEBI

Podajam kazensko ovadbo proti neznani osebi, katera mi je ponovno ukradla moj povsem nov poštni nabiralnik in s tem kršila mojo pravico nedotakljivosti pisemskih pošiljk.

Ta poštni nabiralnik se je nahajal v sredini hiš med Mokrško 42 a in med Mokrško 42 b. Lastniki hiš dvojčkov na Mokrški 42, so preimenovali svoje hišne številke v Mokrška 42 a in 42 b.

Steber, na priloženih fotografijah, se nahaja na zemljišču, kateri ni v lasti teh dveh hiš, temveč je v lasti države, ta ograja vključno z omenjenim stebrom se nahaja na zelenici, tako da si tega stebra ne more lastiti nihče od lastnikov obeh stanovanjskih hiš.

Zadevo glede moje stalne prijave še vedno ureja UPRAVNO SODIŠČE zadeva: I U 780/2013 v Ljubljani, tako, da imam še vedno neizpodbitno pravico do sprejemanja pisemskih pošiljk na naslovu Mokrška 42, 1000 Ljubljana.

Bil sem tudi delno solastnik hiše na Mokrški 42, 1000 Ljubljana, vendar je vpis v zemljiško knjigo ponaredilo grosupeljsko sodišče, za kar tudi še vedno tečejo sodni postopki po sodiščih.

Po večkrat nasilno odstranjenimi mojimi pisemskimi nabiralniki sem zahteval posredovanje policijske postaje Vič v Ljubljani, napisal kazenske ovadbe proti neznanim osebam, za kar naj bi bil angažiran policist Robert Grum, vendar le ta ni storil popolnoma nič, da bi se ta problem reševal. Po mojem spoznanju in prepričanju je Robert Grum celotno zadevo namerno le zaviral.

Policijska postaja Vič me že dolga leta sovraži in ima do mene izredno negativen odnos. Prilagam vam eno izmed lažnih prijav proti meni na CD-romu, tudi drugih negativnih postopkov proti meni s te policijske postaje tako ne manjka in vam jih lahko vse tudi nanizam ter dokažem.

Številni drugi postopki po sodiščih v Sloveniji kažejo na sistematsko gonjo proti meni kot povsem brezpravno osebo. Ukvarjam se s politiko in promocijo slovenskega turizma; www.freetime.si, prilagam vam zadevo glede problemov v Ukrajini, prav tako pa sem angažiran v vse aktualne težave v Sloveniji.

Sodišča, policija, mediji in javna uprava se nad menoj znašajo genocidno, inkvizitorsko ter izredno nasilno v obliki organiziranega kriminala, kar ima končni učinek zločin proti človeštvu.

Od tožilstva zahtevam, da v tej zadevi izpelje to kazensko ovadbo tako, da se poišče krivca, kateri mi je odstranil in ukradel moj pisemski nabiralnik in mi s silo uničil mojo pravico glede nedotakljivosti pisemskih pošiljk.

Ta moj zadnji izginuli pisemski nabiralnik sem postavil na isti steber kot vedno dne, 4. 4. 2014 za kar je priča tudi Dijak Ljubo, stanovalec nasprotne hiše. PRILAGAM FOTOGRAFIJE.

Dne 12. 4. 2014 v dopoldanskem času sem šem preverjat če sem prejel kakšen odrezek priporočene pošte v nabiralnik, toda mojega pisemskega nabiralnika ni bilo več, nekdo ga je odtrgal proč. Navadne pisemske pošiljke še vedno prejemam na pošti v Murglah, Cesta v Mestni log v Ljubljani.

Boris Valenčič

----------------------------------------------------------------------------------------

Slovensko politiko, predvsem "levičarsko" - povsem kreira POLICIJA !
Policija jih nastavlja in z njimi UPRAVLJA! - policijska celica.

Nepremičninsko zakonodajo je Sloveniji vsilila POLICIJA, prav tako sedanjo "predsednico" vlade. Nepremičninski davek so prepisali iz kazenske ovadbe: www.monarh.si/ovadba-jj.htm . Zaradi te ovadbe sem moral na zagovor na POLICIJO. Zato sem napisal to pesmico:

PREDJAMSKI POLICAJ !

Bratušek, kako lepo ime si nadal si,
preden pred mojo votlino si pristal !

S kolom po glavi sem močno te vžgal,
debela modra buška ti na glavi je kot policijska lučka zasijala !

Sinje zvezdnato nebo se ti v hipu je odprlo in le tako si spoznal,
da še vedno le predjamski človek si ostal !

Boris Valenčič, 1. sloveski KRALJ - www.monarh.si

Slovenska himna:
www.youtube.com/watch?v=ZplPSbaAreg

Policijska filozofija se v dolgih letih, še iz časov komunizma ni nič spremenila.
Njihovo geslo je: VSE LAHKO POKRADETE, PIČKE PA NE DAMO!

Njihove izjave so sledeče; nismo jih mogli "zjebati" drugače, pri pičkah pa nam vsi padejo!
TOREJ ŠE VEDNO DOBRA STARA POLICIJSKA FILOZOFIJA: PIČKA - PIČKI !

Prav tako POLICIJA upravlja s sodišči in mediji!
Nehajte se slepiti o zlagani demokraciji v TOTALITARNI - rokavičarski SLOVENIJI.

Vprašajate se: KDO V SLOVENIJI UPRAVLJA Z NAJVEČJO KOLIČINO ZAHRBTNIH INFORMACIJ ?! - skupina podlih policajev!

Boris Valenčič, 1. sloveski KRALJ - www.monarh.si

---------------------------------------------------------------------------------

Boris Valenčič, Mokrška 42, 1000 Ljubljana – monarh.si
– gsm: 070 757 814

Ljubljana, 8. 3. 2014

OKRAJNO SODIŠČE V LJUBLJANI - kazenski oddelek
Mali trg 6, 1000 Ljubljana

ZADEVA: I Kpd 10972/2013

PRITOŽBA NA SKLEP OKRAJNEGA SODIŠČA V LJUBLJANI - z dne 15. 1. 2014

obrazložitev: Okrajna sodnica Metka Popivoda v tem sklepu navaja, da nisem dovolj dobro dopolnil OBTOŽNI PREDLOG proti navedenim:

Jožica Smrekar, sodniška pomočnica okrajnega sodišča v Grosupljem
Leon Petrevčič
, državni pravobranilec, Šubičeva 2, Ljubljana
Nikolaja Hožič,
višja državna tožilka, Slovenska c. 41, Ljubljana

zaradi ZLORAB URADNIH POLOŽAJEV.

V tej svoji pritožbi povem, da sem zadevo sestavil in naredil sam, ker nimam finančnih sredstev, da bi jo „UOKVIRIL“ s kakšnim odvetnikom, kateri bi sodeloval po znani praksi, katero sem spoznal in okusil na svoji koži, da odvetniki v Sloveniji ne naredijo nič koristnega za stranko kot sem jaz, kateri sem politično sicer najmočnejši v Sloveniji, vendar vsem ostalim inrkiminiranim politikom in gospodarstvenikom v skrajno NAPOTO. Odvetniška praksa v Sloveniji je tudi takšna, da ti obvezno dajo v podpis prazen list papirja o zastopanju, kaj pa bo kasneje pisalo na tem praznem listu, pa res ne moreš kar tako vedeti.

Glede na to, da se slovenska družba utaplja v totalnem kriminalu skupaj s celotnim pravosodjem zaradi nasilne pridružitve v NATO in deloma v evropsko skupnost, k propadlim civilizacijam zahodne Evrope in Severne Amerike – ZDA, Slovenija pa še nikoli ni postala civilizacijska skupnost formirana v državo, je zato povsem logična posledica, da pravosodje brezupno sledi zblojeni slovenski politiki, katera res ne ve v katero smer bi se obrnila, saj kar naprej podpira negativne in agresivne svetovne trende, enkrat napad na Irak in Avganistan, drugič spet napad na Sirijo, tretjič nima nobenega stališča za napad na Gruzijo ali Južno Osetijo, nobenega jasnega pogleda na krizo v Ukrajini, nima nobenih jasnih stališč proti vsiljevanju tujih interesov Sloveniji, naj si bo Vatikana, Nata ali Evropske skupnosti, politiki nimajo nobenega jasnega stališča kdo so jim dejanski zavezniki, je to bišva jugoslovanska skupnost, je to ruska federacija, Kitajska, Avstralija ali davčne oaze katere služijo roparjem iz Slovenije..., skratka temu brezumju sledi tudi „pravosodje“ v Sloveniji, ne zidajo se zapori za težke kriminalce iz politično-gospodarskih vrst, kateri so nas izropali in nam zagotovili povsem negotovo splošno družbeno situacijo v kateri smo vsi tisti, ki nismo iz inkriminiranih „pravosodnih“ in gospodarsko-političnih vrst. Tako se uveljavlja „velecenjeni“ um, „absolutna“ dominacija kriminalcev nad nami, ker nismo zagrešili nobenih kriminalnih dejanj.

V tej moji zadevi zahtevam le, da se kaznuje Jožico Smrekar za svoje kriminalno dejanje, zaradi katerega sem jaz ostal brez možnosti, da bi prišel v Sloveniji do lastnega prebivališča, na katerem bi imel tudi možnost suvereno delati in ustvarjati ter se s svojim delom preživeti. V Sloveniji živim zaradi delovanja kriminalne „republikanske državne tvorbe“ v zares nemogočih in nevzdržnih pogojih. Veliko tega opisujem na monarh.si.

Zaradi tega sem naredil tudi ta OBTOŽNI PREDLOG proti zgoraj navedenim, da bi se storjena krivica odpravila in da bi prejel za to krivico tudi odškodnino ter prišel do možnosti lastnega in suverenega bivališča. Vse to pa mi vsi po vrsti preprečujete, uničujete moja dobro namerna dela in si jih prilaščate, prav tako ta sporni košček nepremičnine. To početje pa je že jasno razpoznavno v obliki organiziranega kriminala vključno s sklepom Metke Popivoda, zaradi česar se bom obrnil tudi na policijo NPU, nacionalni preiskovalni urad in naredil zahtevo za pregon vseh navedenih zaradi organiziranega kriminala.

Boris Valenčič

----------------------------------------------------------------------------------------
Boris Valenčič, Mokrška 42, 1000 Ljubljana – www.monarh.si

Ljubljana, 14. 10. 2013

VRHOVNO SODIŠČE SLOVENIJE, Tavčarjeva 9, 1000 Ljubljana

zadeva: ZAHTEVA ZA IZREDNO PRAVNO SREDSTVO  - fotografije

V zvezi zadeve: ZSV 854/2012-2414

 iz okrajnega sodišča, z dne 3. 9. 2013, sodbe v imenu ljudstva, zahtevam izredno pravno sredstvo.

Obrazložitev: okrajna sodnica Bojana Pavlič se dejansko norčuje iz mene tako kot so to naredili v zvezi te zadeve na policijski postaji Ljubljana Bežigrad v zadevi št. 555006490924-3 z dne 17. 2. 2012.

V tej zadevi je že policija nastopila proti meni povsem sovražno in diskriminacijsko, sodnica Bojana Pavlič pa to le nadaljuje. Soudeleženka manjše prometne nesreče Katja Balajc, katera je dejanski krivec in povzročitelj tega dogodka je povsem izključena odgovornosti za svoja početja, nič ni bila kaznovana za storjene prekrške in nepravilnosti njene vožnje. Katja Balajc je bila študentka policijskih in varnostnih ved, na osnovi tega ima verjetno poznanstva v policiji, lahko da tudi dela s policijo, tega jaz ne morem vedeti, je pa ne osnovano deležna tega diskriminacijskega privilegija.

V 4. točki sodbe navaja sodnica Bojana Pavlič, da je Katja Balajc klicala policijo, ker naj bi se jaz arogantno obnašal. To nikakor ne drži in je povsem izmišljena laž. Tudi ni res, da bi me motilo ker se je pogovarjala v angleščini. Katja Balajc je klicala policijo le zato, da je nekomu iz policije povedala v kakšni godlji se je znašla, naj jo nekdo rešuje, slišal pa sem tudi njeno telefonsko vprašanje kaj naj sedaj stori, na kar je še enkrat klicala policijo. Torej je policijo klicala dva krat.

Dejstvo pa je, da kadar koli ima policija kakšno priložnost, da se znaša nad menoj, to tudi dejansko naredi, čeprav so dokazi povsem jasni in meni v prid.

V Sloveniji se zaradi preštevilnih in serijskih dogodkov uperjenih proti meni počutim huje od kakšnega vojnega ujetnika v nekem taborišču. Nikakor s pravnimi sredstvi ne dosežem ničesar.

Zaradi tega sedaj zahtevam še izredno pravno sredstvo na VRHOVNEM SODIŠČU SLOVENIJE.

Moje pravice iz Evropske konvencije o človekovih pravicah so popolnoma kršene, še posebej 6. člen, kateri govori o poštenem sojenju. Poštenega sojenja v Sloveniji za mene NIKAOR NI !!!

V tej zadevi je Katja Balajc, kot je razvidno na priloženih fotografijah se nahajala z njenim avtomobilom FIAT PUNTO modre barve že na kolesarski stezi z namenom zapeljati na visok cestni robnik, v smeri študentskih domov, kjer je jasno postavljen znak PREPOVEDANA VOŽNJA ZA VSA VOZILA. Katja Balajc se je na kolesarski stezi nahajala tako, kot bi vozila avtobus ali tovornjak, saj je iz desnega voznega pasu bila predhodno postavljena na levi strani vozišča in je skoraj pod 90 stopinjami kotno zapeljala na kolesarsko stezo z namenom se povzpeti na visok cestni robnik in nato zapeljati naprej proti znaku PREPOVEDANA VOŽNJA ZA VSA VOZILA. Pri tem njenem manevriranju sploh ni upoštevala nikogar od zadaj, naj si bo to da je za njo kakšen avtomobil, kolesar ali kaj drugega. To je za povrh vsega izvedla povsem brez smerokaza v desno.

Ker se je Katja Balajc, v trenutku trka že nahajala bočno na kolesarski stezi in je predhodno naenkrat zavijala v desno, kot sem to že navedel, sem jaz tudi že predhodno zaviral približno 9 metrov. Kot sem v tej zadevi že velikokrat pojasnil in podal vse dokaze, moje zavore niso ustrezno delovale, zato je kljub temu prišlo do lažjega trka v bočno stran avtomobila Katje Balajc. Zakonodaja pravi, da bi bil kriv v kolikor bi se zaletel v zadnji del avtomobila, ne pa v bok tega avtomobila.

Nikakor ne drži policijska trditev, da sem Katjo Balajc prehiteval po desni strani, saj sem ves čas le zaviral, kar je razvidno in dejansko ugotovljeno tudi v policijskem zapisniku. Le kdo je tako neumen, da lahko trdi, da nekdo kateri zavira hkrati prehiteva.

Policijska zlo namernost v tej zadevi gre celo tako daleč, da so napisali kasneje tudi to, da je razvidna zaviralna pot desnega prednjega in desnega zadnjega kolesa. Najprej so ugotovili na licu mesta te prometne nesreče, da je razvidna zaviralna pot na obeh kolesih, levem in desnem, kot je priloženo na fotografijah, kasneje pa so taktiko obrnili.

Ko sta po več kot enournem čakanju policije prišla na kraj nesreče policistka Petra Potočnik in meni še vedno neznan policist, sta ugotovila, da morava s Katjo Balajc pokriti vsak svoje nastale stroške poškodb na vozilih. Prav tako nista nikomur izrekla kazni, ker da sva oba kriva enako, oz. ne morejo določiti krivca, čeprav je bila zadeva povsem jasna – kdo je krivec, da je krivec Katja Balajc. Več dni kasneje me je Petra Potočnik klicala na policijsko postajo, naj se tam zglasim, da ima se z menoj še nekaj za pogovorit. Prišel sem tja, Petra Potočnik pa mi je povedala, da so drugi policisti vršili na njo pritisk in zahtevali od nje, da kaznuje samo mene, čeprav je bilo na licu mesta ugotovljeno povsem drugače.

Zaradi tega sem se pritožil nad delom policistov na pritožbeni organ policije, vendar nisem dosegel ničesar.

Sodnica Bojana Pavlič mi je na obravnavi na okrajnem sodišču zatrdila, da bo angažirala sodnega prometnega izvedenca, da bo lažje prišla do ugotovitve kaj se je dejansko zgodilo. Zaradi tega sem ji v dopisu z dne 2. 1. 2013 dodatno obrazložil, zato da bi ji olajšal delo, da so blokirale le zadnje zavore in ne prednje, ker je iztekalo zavorno olje iz sistema zaradi prerezane zavorne cevke. Vsa teža celotnega avtomobila se pri zaviranju prenese na prednja kolesa, zadnji del avtomobila postane lahek in v tem primeru so dejansko blokirala le zadnja kolesa, zaradi česar se je jasno pokazala 9 metrov dolga zavorna pot le obeh zadnjih koles.

Tega dne sem bil dopoldan na obravnavi na domžalskem sodišču v zadevi: II K 76334/2010 in nekdo mi je prerezal zavorno cevko na tem rumenem avtomobilu HYUNDAI KP 46-28S.

Na policijsko postajo Bežigrad sem podal kasneje tudi kazensko ovadbo proti neznani osebi zaradi poškodovanja zavornega sistema, kar so kasneje odstopili domžalski policiji, ta pa do danes ni še ničesar odgovorila.

Sodnica Bojana Pavlič v tej sodbi z dne 3. 9. 2013 v točki 7 navaja še grobe laži, da nisem predložil sodišču dokaza, da zaradi poškodbe zavornega sistema nisem mogel avtomobila pravočasno ustaviti in da sem narobe ocenil vožnjo Katje Balajc. Ponavljam, natanko sem sledil vsem kretnjam Katje Balajc in dokaz k temu je moje takojšnje zaviranje. Sem izredno previden voznik z dolgoletnimi izkušnjami, bil sem tudi poklicni voznik in imam vse kategorije vozniškega dovoljenja, tudi za delovne stroje, le za avtobus še nisem delal izpita. Nisem povzročil še nobene prometne nesreče, zato si ne dovolim takšnega „sodno-policijskega“ norčevanja iz mene, kot ga izvajata bežigrajska policija in sodnica Bojana Pavlič. Nikjer nisem izjavil, da je Katja Balajc poznala policista kateri je prišel na kraj nesreče, tudi to je laž Bojane Pavlič, prav tako nisem izjavil, da je Martina Valenčič moja žena, katero pa nikakor Bojana Pavlič sploh ni hotela povabiti na sodišče. Sodišče se tako le izogiba vsem dokazom meni v prid.

Takoj po trku ko sem zagledal Katjo Balajc v oči, mi je bilo povsem jasno, da je nekako povezana s policijo, kar sem ji tudi besedno izrazil. Vprašala me je le kako to vem, na kar pa ji nisem odgovoril. Arogantno se je obnašala le Katja Balajc, kot da je cel svet njen, to pa so le neke značilnosti za topoumne policaje, pa vendar žal slovenske policiste, zaradi katerih je celotna Slovenija pokradena, s takimi pa sodelujejo na ta način tudi sodniki kot je Bojana Pavlič, proti kateri bom naredil kazensko ovadbo zaradi zlorabe uradnega položaja in pristranskega sojenja.

Sodnici Bojani Pavlič sem na njeno zahtevo poslal vso dokumentacijo v zvezi uradnih servisov za vozila HYUNDAI, prav tako tudi naslov in telefon Pavla Šuštarja kateri redno kontrolira vozilo, toda Bojana Pavlič se zato sploh ne zmeni, kajti dokazi v mojo prid so resno prehudi za bežigrajsko policijo in Bojano Pavlič. Tudi nisem kriv, če sedaj domžalska policija, katera naj bi v nadaljevanju obravnavala poškodovanje zavornega sistema na vozilu HYUNDAI KP 46-28S, ni primera zaključila. Prav tako sem račun Pavla Šuštarja za popravilo zavornega sistema izročil bežigrajski policiji. Bežigrajsko policijo in pa Bojano Pavlič zanima le objestna, brezobzirna in povsem meni nedokazana krivda.

Na vozilu HYUNDAI KP 46-28S je bil predhodno, že pred to nesrečo v celoti zamenjan ves zavorni sistem, vključno z zavornimi diski. To in še vso drugo dokumentacijo sem posredoval Bojani Pavlič, da bi tako lahko ugotovila, da so bile zavore povsem v redu, le da je bila cevka, katero sem izročil v dokaz bežigrajski policiji – prerezana – poškodovana, zaradi česar zavore niso delovale tako, da bi lahko tudi prednja kolesa zavirala ali ob zaviranju - blokirala, kot so to naredile zadnje zavore in pustile sledi na cestišču.

Torej je to le en dokaz več, da živimo v popolnem TOTALITARNEM REŽIMU, enoumja nekega kretenskega sistema in takšne družbene ureditve.

Nisem dolžan podpirati takšnega nasilja nad menoj, zato zahtevam izredno pravno sredstvo na VRHOVNEM SODIŠČU SLOVENIJE, da zadevo v podrobnosti preuči in da se sojenje ponovno opravi dosledno in se upošteva vse dokaze in resnična dejstva, da se nikakor ne podtika z lažmi s strani policijskih in pravosodnih organov.

Pripravljen sem vam postreči ponovno z vsemi dokazi in s celotnim originalnim fotografskem materialom, kot tudi z vso dokumentacijo v zvezi vseh servisov avtomobila HYUNDAI KP 46-28S.

Glede na celotno dogajanje v zvezi te sodne zadeve: ZSV 854/2012-2014 in policijske zadeve št. 555006490924-3, kakor tudi obravnavanje pritožbenega organa policije ter v zadevi na domžalskem sodišču: II K 76334/2010, obstaja možnost uničenja dokazov s strani policije in sodišč. Zaradi tega bi želel sodišču ponovno postreči z vsemi podrobnostmi in materiali, ter jih ponovno dostaviti direktno na sodišče.

Boris Valenčič
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

MONOPOLNI IN KRIVOTVORNI MEDIJI SO UNIČILI SLOVENIJO !

Dolgoletne laži o osamosvojitveni "vojni" in o JBTZ so naredile že preveč škode celotni Sloveniji.


CIA-ških zarot proti svetu res tako ni videti konca. Totalna manipulacija izropanega ljudstva se še kar nadaljuje, roparski akterji pa še niso pristali v zaporih, tja kamor dejansko sodijo. Obravnavani so le v bizarnih postopkih, kjer krivda ni dokazana, na koncu bodo lažni heroji vsi oproščeni in prevara še zmagovitejša. Za zločine, katere so dejansko zagrešili, ne bodo nikoli obravnavani kaj šele obsojeni. Popolnoma negativna in le navidezna desnica bo tako zadušila še ta preostali kanček ustvarjalcev v Sloveniji.

Janez Janša in njegova kompanija so le CIA-ški hlapci in v kolikor jim bodo Slovenci še nasedali, bomo zares vsi skupaj še globlje v težavah in v krizi kot doslej.

Tudi vojna med vzodom in zahodom s tem nikakor ni izključena, je le cilj njihovih CIA-ških komandantov.

Javno proti CIA-ji se ne upa govoriti niti Kučan in preostali vidni levičarji, komunisti gredo lahko po novem le v cerkev in tam molijo, kdo ve za koga, za ljudstvo prav gotovo ne.

Pravo resnico o osamosvojitveni "vojni" in
o JBTZ boste našli le na internetni strani monarh.si, vse ostalo pa je le odurno gangstersko "nategovanje".

VLOGA ZA POLITIČNI AZIL V ŠVICI - je prava RESNICA - www.monarh.si/ch/index.html

Boris Valenčič, 1. slovenski KRALJ - monarh.si

Plačani morilci in provokatorji so v normalnem svetu povsem izenačeni.
Izvajajo plehka dela za plehke naročnike, tako ustrahujejo plehka ljudstva in se opirajo zgolj na primitivna dejanja.

Boris Valenčič - 1. slovenski KRALJ - monarh.si

Prešernov dan prinaša "naplavino" ljudstva po meri Jusufa Janše!

Potem ko je JJ skupaj z ustavnim sodiščem naredil "državni" udar proti ljudstvu in ljudski volji, sedaj "proizvaja" ljudstvo po svoji meri. Koliko je pobral denarja iz "finančnega ministrstva" za ta manever, bi lahko dala podatke tudi policija.

Z RAZKRINKAVANJEM - VSI NAČRTOVANI ZLOČINI IZGUBLJAJO SVOJO MOČ;

zato berite monarh.si in sodelujte s slovenskim KRALJEM.

Samo v Sloveniji se kaznuje, preganja in uničuje dobrotnike ter ustvarjalce!

Gangsterji, izdajalci in zajedalci pa so bogato nagrajeni!

Edini "časti vreden" poklic kateri je in bo ostal v REPUBLIKI Sloveniji na plačilnih listah, je poklicni lopov!

Edina "močna" politična stranka v Sloveniji; TPU tajna policijska uprava,
njihov program je kratek in se glasi TAKOLE: KKP - Korupcija - Kriminal in Prevara!

Boris Valenčič, 1. slovenski KRALJ - monarh.si

NOVA SLOVENSKA HIMNA:

za Kralja in domovino se borimo mi,
v srcih nam kipi ljubezen za ves slovenski svet,
v naših dušah je veselje in vladarska moč,
v misel večno združeni smo vsi !

Na naslednjih volitvah - le POMIJE - na volilnih lističih, tako kot doslej ?

Dokler s političnega prizorišča ne bodo izginili tako SDS kot njihovi “ljubeči” nasprotniki, torej vsi GANGSTERJI, vključno z Borutom Pahorjem – do takrat ne pričakujte nobenih pozitivnih sprememb v Sloveniji.

Postanite človek, vključite se v DESNICO, monarhijo in delujte zares svobodno, brez nasilja Evro-Atlanske mafije in komunističnih sil Milana Kučana.

Boris Valenčič, 1. slovenski Kralj – www.monarh.siwww.DESNICA.si - www.PREDSEDNICA.si - www.ZML.si


Državni udar v Sloveniji je bil IZVEDEN !!!


Ta državni udar je izvedla SDS skupaj z "ustavnim sodiščem" proti LJUDSTVU !!!
SDS in USTAVNO SODIŠČE - ste le JANIČARJI v rokah EVRO-ATLANTSKE MAIFIJE, katera misli, da si bo podredila strateško točko SLOVENIJO !!! "POSRALI" SE BOSTE VSI SKUPAJ, TAKO KOT STE SE LE DOSLEJ !!!
Vedno naletite na mene in od tod dalje ne gre !!!
Sedaj bo še LJUDSTVO podrplo mene in ZMRZNILI STE !!!

Boris Valenčič, 1. slovenski KRALJ - www.monarh.siUKINITEV VATIKANA IN ODHODA VATIKANSKE CERKVE NA SMETIŠČE ZGODOVINE

Vse ustrezne odgovore o teh temah smo predstavili že veliko let nazaj.

Mediji v Sloveniji so nas CENZURIRALI in sedaj se ta konflikt pojavlja kot enkraten, toda velik problem.
Sama cerkev celo kritizira medije, da so se razpisali preveč kritično do različne trenutno aktualne domače in svetovne problematike.

Toda le te je bilo v bližnji preteklosti, zadnjih 20 let izredno malo, saj so morali živeti in delati tako mediji kot ljudstvo pod političnem nasiljem Evro-Atlatnske mafije, prav tako pod cervenim vatikanskem enoumjem.

Še vedno se vatikanska cerkev opira na inkvizicijska sredstva.

Slovenska vatikanska cerkev poziva bivše komuniste naj se odstranijo saj so že zdavnaj preživeti.
Prav tako kot komunisti, pa je vatikanska cerkev povsem preživet in odvečen "politični" sistem.

Vse ustvarjalne sile je vsiljena cerkvena in Evro-Atlantska obast namenoma izrinila v vseh na novo nastalih državah vzhodne evrope, da bi tako imeli za njihove nasprotnike le kompromitirance iz bivših komunističnih vrst in tako sedaj lahko z njimi takole obračunavajo, le dejansko znebiti se jih nočejo.

Poglejte kako njihovi plačanci in podtaknjenci kot je Janez Janša uničujejo ves ustvarjalni potencial v Sloveniji, namenoma izgubljajo čas za nepotrebne dejavnosti, ustvarjanje fame in zakonodajna pravila o skrčevanju izdatkov. Eden izmed dokazov za namerno uničevanje ustvarjalcev.

Polna usta lažnih besed, da gre za Slovenijo, v resnici pa gre le za naklepno in načrtno uničevanje ter prisvajanje finančnih sredstev za njihove privržence in lasten žep.

Vatikanska cerkev ni naredila nobene koristi za zbližanje vzhoda in zahoda, to sem naredil le jaz s svojim premišljenimi in zares domoljubnimi dejanji, berite; monarh.si.

Tudi vatikanska cerkev je povsem odveč in tudi njih pozivam naj gredo končno le na smetišče zgodovine.

Moji predniki so tudi Italijani in v kolikor bom pridobil italijansko državljanstvo se bom zavzemal za ukinitev države VATIKAN, saj dela vsemu svetu le škodo, povzroča in podpira nasilje, ljudstva pa "farba in futra" z leporečnimi sestavljenimi besedili, le kdo jim še naseda, razen turistov kateri obiskujejo Rim kot turistično zanamneitost.

Berite: monarh.si - predsednica.si - desnica.si in dobili boste vse ustrezne odgovore na ključna vprašanja ter vse potrebne rešitve za izhod iz krize.

Boris Valenčič, 1. slovenski KRALJ - monarh.si


Le zakaj bi se bali Kitajcev ali Muslimanov???

Spletni časopis DRUGI SVET - TOTALNO zavaja slovensko javnost in cenzurira komentarje!

Najboljše je zavajanje LASTNEGA ljudstva, torej Slovencev!
BOJTE SE LE LASTNIH PREVARANTOV IN GANGSTERJEV, KATERI SO VAS ŽE OKRADLI DO KOSTI,
SEDAJ PA VAS TAKO KOT AMERIČANI ŽELIJO NAHUJSKATI PROTI KITAJCEM, od katerih so pridobili ogromno posojil in jih sedaj ne morejo vrniti, zato jim želijo zanetiti vojno, prav tako Rusom.
Vsak grešnik bo pokazal s prstom na drugega, da bi le še ropal on sam tudi nadalje!

Odprimo pot ustvarjalnim silam, ne zatekajmo se k vidno levim ali navidezno desnim.
Slovenija je podeljena le na okradene in tiste kateri so vse pokradli.


V ARESTE z njimi, stop Bruslju in kot rečeno postavimo zadeve na noge s svojimi močmi.

berite: www.monarh.si - volilni štab PREDSEDNICE MARTINE - www.predsednica.si 


JUSUF – JANŠA bo poslal finančno policijo nad tiste kateri še delajo pošteno, hkrati jih poziva da s takšnim delom prenehajo in da se vključijo v njegovo kradljivo TOLPO ali k Jankoviću.

Vsi kateri še “neumno” delate, to takoj prenehajte, le tako bomo končno – Slovenijo uspešno s skupnimi močmi uspeli prodati Evro-Atlantski mafiji, kar pomeni uresničitev ameriških sanj, po osvojitvi srednje evropskega prostora, nujno potrebnega za CIA-ško nadalnjo expanzijo.

BIG DIL – nekaj drobiža boste dobili tudi vi, če pa boste še naprej DELALI, pa Jusuf obžaljuje, ker bo s takšnimi obračunala FINANČNA POLICIJA!

Boris Valenčič, 1. slovenksi KRALJ – monarh.si

POLICIJA V SLOVENIJI NEIZPODBITNO SODELUJE V KRIMINALNIH POČETJIH POLITIKOV IN DRUGIH "GOSPODARSTVENIKIH",
ŽELITE SODELOVATI PRI NADALJEVANJU TAKŠNEGA GANGSTERIZMA, ČE NE GRE DRUGAČE, SE PRIJAVITE ZA POLICAJA,
OPRAVILI BOSTE "ŠNEL-KURZ", KAJ ZVOHUNITE ALI NAREDITE KAKŠNO UMAZANO DELO IN IMELI BOSTE POLNE
ŽEPE DENARJA!!! RECESIJA, KAJ PA JE TO ZA POLICAJE ??????????... nekaj za na K....

Vse bolj razpoznavno je, da je slovenska policija padla v CIA-ško zanko, prodane policijske duše - dihurji in njihovi kvazi vohljački, hrčki in razni nameščeni pezdirniki. Toliko preiskav in tajnega interesa v teh preiskavah, vse razkradeno pa nikjer zapornikov. Vse bolj je policija poleg novinarjev, glavni krivec za storjene zločine v Sloveniji in vse bolj razpoznavne storjene zločine proti človeštvu. Le kako, da nihče ne pokaže prst na glavne EVRO-CIA-ške hlapce Igorja Bavčarja in Jusufa Janše, katera sta glavna krivca za ropanje Slovenije. Slovenija tako postaja najgnusnejša državica, z največ zgolj tajnih in namišljenih preiskav. Bi morali zapore napolniti najprej s slovenski policaji, šele zatem z novinarji, politiki in drugo navlako???  

RDEČE-ČRNI JEZDECI. Kdo mislite, da divja po slovenskih cestah in tako agresivno ogroža druge, se vozi skozi očitne rdeče semaforje in uprizarja celoten cirkus na cestah? Kdo zaničuje in ima za norce prav slovenski narod in pošeno ljudstvo??? V glavnem vse nastale svinjarije v prometu kot tudi ves drug kriminal producira policija, zato, da lahko potem zahtevajo od zakonodaje viskoke kazni in prejemajo podkupnine tudi od gospodarskega kriminala... torej vabljeni v policijo...!

Policija, tožilstvo in tudi sodišča v Sloveniji igrajo vlogo nemškega GESTAPA iz 2. svetovne vojne, v tem RDEČE-ČRNEM političnem sistemu, kateri nas je vse razlastninil, tako pokradel, s prikritem ali povsem odprtem nasiljem hoče za vsako ceno, objestno dominirati. Nekaterim, tako kot meni jemlje pravico do poštenega zaslužka, zaradi njihovega strahu pred menoj. Zaradi mene imajo uveden posebni krožni mafijski sistem, da nikjer na policiji, tožilstvu ali sodiščih ni nobene pravice zame. Adolf Hitler je za svoja zla početja pridobil inspiracijo iz Slovenije. Toda Slovenci so se med 2. svetovno vojno in po njej se izkazali za mnogo hujše zveri, poleg vseh prekleto znanih zločinov, so tudi še žive ljudi zakopavali v gnoj!
Zgodovina pa se v tem smislu v Sloveniji le ponavlja.


SLOVENSKA VIDNA POLITIKA JE OBJEST V DVO-BARVNI KOMBINACIJI, POVSEM NEUŽITNA KOT RDEČA IN ZELENA MUŠNICA.
V Sloveniji vlada težko zakoreninjen kozmetični fašizem, totalitarna inkvizicija, hudo prevarantsko nasilje, kjer le navidezno izgleda kako je vse lepo, prijazno in urejeno, toda prava resnica je povsem drugačna. Policijski in pravni konglomerat je negativena os, zgolj za koristi posameznikov, namišljenih in bedno vsiljenih elitnikov (fašistov), na katero pa ima dotaten vpliv še dnevna dvobarvna (šekasta) politika, trenutno na oblasti. Gospodje... trdijo, da so se takšni že rodili...


ISTOSPOLNI PARTNERIJI IN POSVOJITVE OTROK. En primer: dva fanta, bivši kriminalist (kriminalec) Vasja Plemelj in Mitja Kunstelj bivši specialec (kriminalec) ugrabita nekomu mamico z še nerojenim otrokom. Tako imata onadva potem tega otroka. Za tem pa tega otroka, ko se rodi data dvem babicam nekam drugam v Mursko Soboto, kjer imata v heterosu še policaja-paznika kateri pa prevrača avtobuse polnih otrok. Medtem mamico izrabijo, da dela za policijo.... ko bo fantek odrastel, pa ga bodo prav tako vključili v policijo - početi KRIMINALNA dejanja.

Berite: monarh.si Boris Valenčič, 1. slovenski KRALJ

Poraženci in zmagovalci. Uzakonjena ČRNA ROKA slovenskega pravosodja in policije.
Dananšnji, tudi sedanji pravni red, delovanje sodišč, tožilstev in policije, ni nič drugega kot totalitarni režim prav takšen izpred 50 let. Navidezno bi se še kdo dal zapeljati, toda vsak, ki vsaj malo razmišlja in ni sestavni del pravosodnega gangsterskega podzemlja, bo jasno videl rokavičarske, zgolj kriminalne prijeme tega ne-pravnega reda. Enoumje slovenskega pravosodja se iz te totalitarnosti deli na dve veje, ena predstavlja jasen politični in brezkompromisen diktat za diskriminacijo, druga veja pa je korupcija, katera ne presega političnih interesov npr. Kučana, preko njega gre le CIA.  Človek, bi pričakoval samoiniciativnost poštenega sojenja s strani sodnikov in tožilcev, ter pošteno in nepristransko delo policije. Vendar temu ni nikakor tako. Zavajanje in korupcija iz celotnega pravosodja, ter krivda katera tako namenoma sloni na odvetnikih, so udeleženi v tej ne-pravni kolobociji le kot neke vrste poštarjev. Razume se zakaj gojiti npr. prašiče v Ihanu, kokoši in piščance v Pivki itd., nikakor pa se ne razume zakaj pravzaprav gojiti odvetnike, ker ne služijo ničemer dejansko koristnemu, le da se zaradi izrazito totalitarnega in gnilega pravnega reda, pokvarjeno prenaša krivda pravosodja na odvetnike. Tako nastajajo tudi legla totalitarnih vaških tribunalov po Sloveniji, katerih s korenito rekonstrukcijo ne bo nikoli mogoče spremeniti, v kolikor se ljudstvo na katerega se to pravno podzemlje sklicuje, ne zave v celoti. Obvezno mora priti do sankcioniraja tega ne-pravnega totalitarnega sistema, sicer bo ČRNA ROKA, sedaj mešanih nacij pridobila popolno domovinsko pravico.

zadeva: II K 76334/2010 - enkrat že omenjen sodni postopek z Antonom Škobernetom iz Domžal. Sledi pritožba na višje sodišče. (tožilec pobegnil iz dvorane, sodnica preprečuje dostop do dokaznega materijala, sodnica v sodbi z dne 25. 8. 2011 laže o izjavi ene priče, predlagane dokazne postopke ovrže, sprašuje odvetnico obtoženega o pravnem redu, kar pomeni, da ga sama sploh ne pozna, da za pravnika pravzaprav sploh ni usposobljena, sodnica prieja postopek sojenja v labodji spev v korist obtoženega, diktatorsko in diskriminacijsko preprečuje priči govoriti) - vse značilnosti Milana Kučana!

Boris Valenčič, 1. slovenski KRALJ - monarh.si

PATRIA. Kar naprej ena in ista pesem. Na koncu boste ugotovili, da gre pri tem sodnem procesu le za reklamo Janezu Janši, kako ubogi je, da ga takole preganjajo. Neverjetno, koliko denarja in za financiranje provokatorjev so pripravljeni slovenski pravosodni in policijski “nezavedni zločinci” nameniti za totalitarno manipulacijo majhnega ljudstva. Popolni duševni bolniki! Za zadeve katere pa je Janša res kriv, so za v Hag, težki zločini proti Sloveniji in drugim nastalim državicam, za ropanje Slovenije, ga nihče ne preganja. Vse skupaj, je le ena CIA-ška igrica, sodniki in tožilci skačejo po Ciaških ukazih, takšna je stopnja suverenosti in samostojnosti Slovenije. Nasprotniki Janše, tega CIA-škega klovna vedo kaj je resnica, pa ne upajo z besedo na dan, zato gledamo le neko medlo igro MED DVEMA OGNJEMA. Oglašajo pa se množice provokatorjev s svojimi manipulacijami in grožnjami. Tudi novinarji si ne upajo govoriti! Lažna manipulacija tudi 20 let JBTZ. LAŽI KRADI IN PRAZNUJ.

monarh.si/pok.htm – freetime.si/karikature/naslovna.htm - monarh.si/praznik.htm

Boris Valenčič, 1. slovenski KRALJ – BERITE: monarh.si

Andrej Bajuk. Seveda sedaj ko je umrl nima nič od tega kar je nakradel in omogočil to tudi drugim, da so razkradli - ter Evro-Atlantski mafiji podarili Slovenijo, res "velik domoljub"! Zanimiv hinavski pogled ima t.i. slovenska država, saj je pred leti bila cerkvi izrazito sovražna, sedaj pa tudi vsiljuje krščanstvo kot duhovno vrednoto, čeprav je to le ena izmed potrošniških intrig in nima dejansko nič zares skupnega z nobeno duhovnostjo, je le zgodovinska tragedija in trplenje, kar se prenaša v sedanjost.

Boris Valenčič, 1. slovenski KRALJ – monarh.si

JANŠEVA 2. REPUBLIKA, GIBANJE PREPOROD TER NOVI UPOKOJENCI DSDS , VSI LE SAMI PROTI SEBI!
Kdo vse je kradel ter nategoval ljudi zadnjih 25 let, na vidno levi in na kvazi desni se lahko transformima ali naredi plastično operacijo v katero-koli novo podobo. Za seboj navidezno zabriše sledi in krade mirno še naprej, nadaljnih 25 let, ter si tako še zavaruje hrbet, da ne bi odgovarjal za preteklih 25 let. Ali bi v primeru treznega ljudstva takšni plastični "transverstiti" preživeli?

Boris Valenčič, 1. slovenski KRALJ - monarh.si

BORUT PAHOR. Seveda, Slovenija je na drugo recesijo v popolnosti pripravljena! Večina dobrih podjetij je že pocrkala, mali podjetniki in obrtniki so že uničeni! Vse kar je bilo mogoče je že razkradeno, tako, da če bi bilo še 100 različnih recesij po svetu, Sloveniji ne morejo več škoditi. Pravzaprav majhnemu trgu tako ali tako nobena recesija ne more do živega, da se razumemo, slovenski problem, če že hočete so edinole slovenski mediji in "politiki", kateri se imajo dejansko za politične, pa so le navadni, grobo rečeno - gangsterji. Ko bi le Slovenija postala tudi politična dežela in bi morda le prišla demokracija do izraza. Ko pa pogledamo medije, pa kandidate oz. "politike" vsiljujejo, tako kot npr.; Maldina vsiljuje nam Slovencem ponovno Jankoviča! Le koliko jim je plačal, da delajo po njegovem naročilu!???

Boris Valenčič, 1. slovenski KRALJ - monarh.si

Žareča pamet Andra Ocvirka.
Osamosvojitev Slovenije je tako ali tako le zlagna zgodba. Izpeljati bi se morala brez vsakršnega strela in vsiljevanja tujih imperialističnih interesov v bivši Yu prostor. Žal je bilo to vsiljevanje pre hudo, še najbolj iz Slovenije, celo drugim vzhodno evropskim državam. Tega ni bilo zaznati jasno v medijih, je pa prav to postalo bistveno in glavno vodilo. Slovenski "plačanci" Bavčar, Janša, Rupel, Peterle in drugi niso počeli nič koristnega in pametnega, le vsiliti so se hoteli kot glavni voditelji neke revolucije katere niso pričeli oni, resnica pa je bila vsak dan jasnejša. Zaradi tega in zaradi vsiljevanja tujih interesov jim je na voljo ostala le ena stvar, vsiljen in oborožen konflikt, potem pa nadalje z nasiljem vladati ter kot vidite - vse le razkrasti. Vse to zlagano in v imenu izneverjenega domoljubja. Evro-CIA-ško razbojništvo je igralo na eni strani s centralističnimi težnjami Beograda in na drugi odcepitvenimi. Prednosti so dajali Miloševiču, kateri pa se ni dal izsijlevati tujim interesom za nobeno ceno. Slovenski Evro-CIA-ški razbojniki, pa so širili le to, da je potrebno celotno naše gospodarstvo uničiti in da ima Evropa vse pripravljeno za nas. Jaz takšnega Evro-CIA-škega razbojništva nisem podpiral, zato sem se s precejšnjo obrazložitvijo izpisal iz takratne SDZ. Bil pa sem za takšno rešitev, na katero bi pristale vse republike tedanje Jugoslavije in bila je na vidiku, saj tudi ni bilo mogoče te države več držati v enem kosu. Prav zaradi tega stvarnega dejstva so morali lažni heroji pohiteti. Mene so takoj označili za Jugoslovana in da ščitim srbske interese, čeprav sem le jaz dejanski iniciator slovenske osamosvojitve in številnih vmesnih ter pomembnih pobud, katere kar tako spet lažno pripisujejo drugim. Danes žal vidimo veliko neumnost tega slovenskega Evro-CIA-škega razbojništva, ves Balkan v plamenih, polno kriminalcev, vse razkradeno, siromaštvo, nihče ni več suveren, vse le prisiljujejo v NATO in evropsko skupnost, odvisnosti in milosti le teh, še več le tako osiromašeni bivši "bratje" bi morali napasti še Ruse in Kitajce, da bi le tako prišli do kakšnega cvenka, v to pa bi seveda bila vključena celotna vzhodna Evropa, ki je že v NATU. Slovenija bi morala odigrati le vlogo panamskega prekopa za transport vojaških sredstev iz Italije in nekega, zlaganega avantgarnega nosilca "demokracije" za nadalnjo imperialistično širitev. FUCK OFF; Jusuf Janša!

Moji predniki so tudi Italijani s priimkom BUSETTI. Občasno živim v Italiji in razmišljam tudi Italijansko. Nič takega, da zato želim pred to imperialitično norijo zaščititi tudi Italijane, kar je stvarni del mene.

Boris Valenčič, 1. slovenski KRALJ - monarh.si

TOTALITARCI. Slovenski kvazi "politiki" se v neskončnost radi sprenevedajo in grobo zavjajajo ljudstvo! Kaj pa je ta politika dan-danes kot le TOTALITARNI REŽIM, kateri ne dovoli še danes ne nobene demokracije. Umetnost blefiranja demokracije in takšna sistematska organizacija med mediji ter političnimi vidnimi akterji, kateri delujejo ponovno le za tuje cilje, sedaj imperialistične NATOV-ske, je daleč od vsake demokracije. Trenutek totalitarnega režima še vedno traja, vedar kot rečeno je dobil novega lastnika; EVRO-CIA-ško mafijo. Ali se ljudje res ne zavedate tega, da v Sloveniji pravni sistem absolutno sploh ne funkcionira, da se denar pretaka le v zasebne žepe enih in istih oseb, da lahko le ti TOTALITARNO kradejo in uničujejo vse povprek. Dobri ljudje zgolj s teško muko zasilno celijo rane ljudstvu, katere jih prizdanejo TOTALITARCI.

Predlagam vam: monarh.si/prijavnica/prijavnica.htm

Boris Valenčič, 1. slovenski KRALJ - monarh.si

Gospod Vinko Gorenak, kazenski postopek v tej zadevi ne bo nič pomagal, kajti da NPU nima na razpolago zapore za 50.000 takšnih kot je Katarina Kresal, tvoj Jusuf Janša in da ne naštevam vseh, ki bi padli v te areste kot zrele hruške po sistemu domin, drug za drugim! Le pričeti je potrebno pravilno. Vemo pa, da je Slovenija TOTALITARNI režim in da tudi pravosodje ne funkcionira. Torej do tod smo podobni Libiji, vendar pa so bili Libijci kot ljudstvo na splošno finančno premoži, da so lahko s CIA-ši še napadli Gadafija z velikimi terenskimi avtomobili, kupili so si lahko celo mitraljeze in drugo, med tem ko ljudstvo pri nas tudi za kaj takega nima financ. Le kako potem takem naprej?!

Odgovor: monarh.si/prijavnica/prijavnica.htm

Boris Valenčič, 1. slovenski KRALJ – monarh.si

Supervizor pohvalili tudi v ZDA. V sami Ameriki k sreči obstaja del demokratične javnosti, kateri se izrekajo po resnici tudi glede 11. septembra in te CIA-ške avto-diverzije. V Ameriki imajo celo ogromno zaporov za vse vrste zlikovcev, med tem ko pa jih pri nas znatno primanjkuje, zapore imajo le za nekaj klošarjev in umsko zaostalih delikventov. Le kako to, da ameriška uradna politika tega nikakor ne opazi??? Jasno, potem bi v te še nezgrajene areste padla tudi celotna slovenska CIA-ška postojanka in vojaške sanje za panamski prekop iz Italije proti Rusiji in Kitajski bi propadle.

Boris Valenčič, 1. slovenski KRALJ - monarh.si

Predvsem je eno-partijska KITAJSKA prinesla ogromna finančna sredstva "veliki" Nemčiji, podporo ubogi Evropi, da lahko sedaj skliče nov welT-reich in le gobezda dalje. (mati Evropa, ameriška kurba, tudi crkava) - ubogi Pahor, teka od Gadafija do vsakega hudiča, da bi kje kaj dobil, domače pa krade in zatira, da le nebi nič imeli, torej teka na okoli in se dobrika le za preživetje svoje totalitarne ekipice.

Boris Valenčič, 1. slovenski KRALJ - monarh.si

Broz Plemeniti sprašuje nekaj za kar odlično pozna odgovore iz lastnih primerov, ko je bil on obtožen za bombno nasilje, veliko njegovih afer pa sploh ni bilo obravnavanih. Tudi tokrat ga razumem le kot kontraverzno trobilo na kovance oz. ljubši so mu bankovci. V ozadju je sigurno obstajalo kakšno podobno vprašanje s strani kakšnega oškodovanca, pa so poslali Plemenitega spet v ogenj, tistega originalnega pa cenzurirali in utihnili. Zadeva se bo torej kot vse ostale takšne zadeve zaključila brez vsakega epiloga. Nameščeni provokatorji bodo tudi komentirali le traparije…

Boris Valenčič, 1. slovenski KRALJ – monarh.si

KUNSTELJ, trojni agent, na vsaki strani zagrešil na kupe zločinov in intrig, vedno po ukazu drugega! Ne ve niti komu pripada, dela za policijo in Kučana. Meni je v sodelovanju s policijo ugrabil otroka imam vse dokaze! Naj ga dam na sodišče, saj tako ali tako ne bo nikakršnega epiloga! Najboljša rešitev je za vse te, kateri so v dogovoru z JNA skuhali 10 dnevno puškarjenje v Sloveniji, da gredo v Hag tudi Slovenci. Ta dogovor med JNA in Slovenijo je bil zaveden znak, da naj jo Slovenija poceni odnese le zaradi: monarh.si/ch/index.html, druge, predvsem Hrvate pa bo JNA stolkla in bo mir. Slovenski komunisti pa bodo prevzeli oblast v Sloveniji. Ni se jim izšlo, ker je NATO vojaško udaril. Bo tokrat enako???

Boris Valenčič, 1. slovenski KRALJ – monarh.si

Mitja Kunstelj je bil najprej podtaknjem meni, zatem šele Jusufu Janši. Za to ga je specializira JLA-KOS, namen pa je bil izvesti vojakši konflikt v Sloveniji in izpeljati navidezno osvoboditveno vojno, 10 dnevno puškarjenje s čim manj žrtvami, odvzeti CIA-škim agentom Janši in Bavčarju vojaško iniciativo. Uvod v YU vojno je bil tako realiziran, glavna vojna pa se je na osnovi te pričela na Hrvaškem ter naprej. Kunstelj še dan danes sodeluje s Kučanom.

Boris Valenčič, 1. slovenski KRALJ - monarh.si

MMC TV SLO za luka83: Mitja Kunstelj je le pajac, vršitelj dožnosti, katere mu narekuje Milan Kučan. Nekaj let nazaj je trdovratno branil na TV-jih Jusufa Janšo, danes pa "udri" po njemu. Ko je potrebno se vam bo Kunstelj - junak "Bumstelj" pojavil v vojaški uniformi, drugič v policijski, če je potrebo se bo pripeljal z najnovejšim policijskim Mercedesom s plavimi lučmi, ali s povsem staro policijsko civilno škripo. Lahko pride tudi s policijskimi psi ali na policijskem konju. Grozil z ubojem bo lahko vsakomur, prodajal drogo, kradel ali izterejeval za denar. Sedaj, ko prihajam ponovno na plano jaz, kjub Kučanovi 20 letni medijski blokadi zame, pa je Kučan naročil junaku Bumstlju na me ustrahuje in medijsko preglasi. No, ker jaz te filozofske poteke takšnik falotov kot je Milan Kučan, Borut Pahor in še junak Bumstelj odlično poznam, se jim lahko samo smejem. Enkrat jih bom imel pač dovolj in odšli bodo v Hag za vojne zločine in zločine proti človeštvu.

Boris Valenčič, 1. slovenski KRALJ - monarh.si

Ma ne mi reč, da boste po več kot 20-ih letih lažnega slavja in bahanja ter intezivnega kršenja človekovih pravic le povedali ljudstvu kako na kriminalen način nastal Bavčarjev odbor za kršenje človekovih pravic, torej mojih; monarh.si/ch/index.html

Boris Valenčič, 1. slovenski KRALJ

Ker je seveda že prejšna "prisilna uprava" Janeza Janše naredila velik deficit Sloveniji, skupaj z Bavčarjem v veliki meri najedla celotno gospodarstvo in izvršila pretok financ v zasebne žepe pod okriljem CIA-ške mafije, je sedaj to vprašanje Čenača povsem upravičeno, le da bi moral to isto vprašanje nasloviti tudi na svojo "godbeno" zasedbo in ne le izvajati še naprej znano bolesto predstavo "med dvema ognjema" !!!

Boris Valenči, 1. slovenski Kralj – monarh.si

Demokracije ni mogoče določiti v naprej, prav tako ne katera religija je "tista" taprava. Mediji ne morete vsiliti neko obliko demokracije, to ste naredili že okoli leta 1990. Dobili ste res bedne rezultate, kjub temu, da dobro veste, da ste krivotrorili zgodovino in takratna trenutna dogajanja. Tudi ko je bil ustreljen predsedniški kandidat Kramberger, ste hoteli ljudstvu odvzeti klovnski pridih, toda od tod naprej, če je bil takšen odraz in takšna volja ljudi. Ne veste, kaj storiti danes z "nevoljo" ljudstva, katero ste nakopali vsem... Ralnost preteklosti, sedanjosti in prihodnosti; je stvarno razmerje moči! - ne pozabite!

Boris Valenčič, 1. slovenski KRALJ - monarh.si

Simona Dimic. Kako ta CUJSKA lahko spemeni v eni sezoni na Jadranu za 60.000 EURO nafte v dim???
...ja brez veze se vozika sem ter tja, na njeno jahto pa pride občasno tudi Borut Pahor.. tajno .. prepit z REDBULOM in povit v arabska oblačila, redbul ti da krila-(nekdaj je Pahor reklamiral to pijačo in je še zasvojen). Pogoj da to iz-DIMLJENO CUJSKO obišče tudi na domu, je bil črna gradnja bazena... ni kaj - vse prikrito.

Boris Valenčič, 1. slovenski KRAJ - monarh.si

TURK, JANŠA, POP TV IN A KANAL. O novejši zgodovini lažeta oba, pred javnostjo se le sprenevedata, da bi odvrnila ljudi o pravih problemov. S temi igranimi lažmi zagotavljata obema kontinuteto njihove "kriminalne" legitimnosti. Na koncu se boste, povsem praznih želodcev resnično samo še spraševali kdo pa le laže. Lep primer mafijskega zavajanja množic je POP TV in A kanal, ko so takoj drugi dan za menoj ponovili dejstvo, da Janez Janša povsem neproduktivno zgaga že 20 let, hkrati pa povzdigovali Janeza Drnovška, ne da bi tudi njemu pripisali prav to. Še več, opisovali so ga kot dobrotnika, čeprav je na zlagano dobrotniško pot stopil le tik pred smrtjo, v kar ga je sigurno nagovoril le Kučan, ni pa tudi res, da se je spogajal z JNA za umik iz Slovenije. To je bilo že vse prej dogovorjeno in kako bodo Bavčarju in Janši izmaknili militaristične ter oblastne težnje. Šele ko je NATO bombandiral Srbe, so uvideli svoje zmote. Od takrat naprej pa samo trepetajo pred NATO-m. Le to in totalna kraja ter uničenje Slovenije je, če že hočete, Drnovškova zapuščina. Ko je bil še Drnovšek živ in "predsednik" je iz strahu pred NATO-m podelil Janši mandat 1. ministra. Janša pa je zatem pričel Drnovška intenzivno preganjati. Takoj po Drnovškovi smrti, pa je sam Janez Janša na veliko pričel hvaliti Drnovška v povsem Kardeljevskem slugu. Ma, lepo vas prosim, je POP TV in A kanal sploh kakšen medij in so slovenski polititiki res sploh kakšni... razen le gangsterji...

Boris Valenčič, 1. slovenski KRALJ - monarh.si

Ko so ubili Krambergerja, sem izjavil za časopis SLOVENSKE NOVICE, da je dal Krabergerja ubiti Milan Kučan. Po tej objavi, je Kučan ukazal vsem medijem v Sloveniji, naj uvedejo strogo cenzuro proti meni, drugače bodo vsi izgubili službe. Res bi bilo zanimivo razbrati današnje razloge za cenzuro proti meni.

Berite: monarh.si - Boris Valenčič, 1. slovenski KRALJ

BRAVO ZA SLOVENSKO POLICIJO, končno tako kot slovenske prostitutke, pobiranje velikih vstot denarja - NEOBDAVČENO! Končno - jasno in glasno, na kateri strani je slovenska policija, možnost korupcije - zaslužkarstva na ulici! Zgled so lahko le prostitutke po evropskih ulicah, katere pa pobirajo znatno manj, od 15 do največ 50 euro, pa še to si sam hotel in nekaj dobil zato... pa še fejst pupike so, zares...
OPOZORILO: Bodite pozorni na policijo, njihove znance in prijatelje, kajti le še oni izvajajo grobe prekrške, nore ter nasilne in napadalne vožnje po cestah, da bi tako ljudi prepričali, da so nujno potrebene še večje kazni !!!
POLICIJA DELUJE PO KUČANOVEM RECEPTU: SAMA PROTI SEBI, NASTRADAJO PA VSI DRUGI - NIČ KRIVI!
SLOVENSKA POLICIJA SE NE BOJI LJUDSTVA, GA LE TAKO ZANIČUJE, BOJIJO PA SE POLITIKOV IN EVRO-CIA-ške mafije!
Ko pa boste nekoga prijavili, oz. njegovo registrsko tablico, nikoli ne boste imeli pravice izvedeti, kdo vas je ogrožal.
Slovenska policija in pravosodje sta svojevrsten primer organiziranega kriminala, brez primera v svetu!

Boris Valenčič, 1. slovenski KRALJ - monarh.si

ZAHTEVAM TAKOJŠEN ODSTOP JANKA GORŠKA Z MESTA DIREKTORJA POLICIJE!
Le kaj spet o tem NPU in nekim pravnim normativom, katerih sploh ni! Raje povejte ljudstvu, da ste pred nekaj meseci naredili poiskus uboja mene, slovenskega KRALJA na avtocesti pred Postojno tako, da ste nastavili enega voznika tovornjaka poljskega državljanstva, da bi me stisnil ob PALNKE! Vozila je Martina, poleg je bil še 4 letni sin in le za lasek smo jo odpeljali. Zatem sem zastonj klicaril policijo in se dogovarjal z njimi, da tega ustavijo in da ga prijavimo za poiskus uboja. Šele na Lukovici na cestnini so ga ustavili, prišle pa so dve patrulji avtomobilov. Eni so dali le 40 euro kazni Poljaku, drugi pa so odpeljali mene ob 4 zjutraj, da nebi delal kazenske prijave. Odpeljali pa so me na sodišče, da pri vratarju dvignem neko brezveze pošto, vabilo na sodišče kot priča! Hitra režija.. Če je to normalno, potem.... ZAHTEVAM, da Janko Goršek takoj odstopi s položaja direktorja policije, sam sem že kdaj zahteval, da poleg NPU naredijo tudi zapore za 50.000 oseb, pa se samo zafrkavajo!

Boris Valenčič, 1. slovenski KRALJ - monarh.si

GRIMS, tudi tvoje "vladne" zarote proti meni slovenskemu KRALJU in tvojega predsednika, uzurpatorja ter pogrebnega ministra Jusufa Janše - ne potrebujemo. Vključno z Borutom Pahorjem in Kučanom pojdite nad arabce, kjer so vaši nadrejeni CIA-ši uspeli skuhati vojne, tukaj je SLOVENIJA in ne PANAMSKI prekop, preko katerega boste dražili Ruse in Kitajce, domoljubni "SLOVANI" - cigani, le slednjih ne bom žalil. Sposobni ste le KRASTI in zavajati slovensko prebivastvo ter krivdo zvračati drug na drugega, pa na tretje osebe in nacije. Ste morda vi ali pa PAHOR kdaj podpirali OPENSURCE ali pa ste le klečeplazili in pobirali podkupnino od Microsofta?; opinfos.com - Ovohajte svoj SMRAD že enkrat in pojdite...

Boris Valenčič, 1. slovenski KRALJ - monarh.si

Vidno rdeči in kvazi desni ste res popolnoma odveč, ne samo to - nujno vas je potrebno pozapreti vse, saj ste jasno pokazali kdo v resnici ste. Sedaj ste se pričeli še sklicevati na svetovne spremembe, katere pa sem zagotovil jaz v Ženevi 25. maja 1988, pripisujete pa jih CIA-šem, kateri so sedaj že dolgo vaši nadrejeni in želijo okupacijo sveta. CIA-ši vam izdajalsko ljubezen do ljudstva vračajo tako, da trdijo, da so bile leta 1990 volitve demokratične kar sploh ni res. Najprej boš Jusuf Janša plačal za svoje zločine na sodišču za vojne zločine in ostala kriminalna dejanja, pa naj te potem zaporniki izvolijo za "predsednika", albanci bi te bili morda veseli, toda kot jih jaz dobro poznam, ti radi obrnejo hrbet, podobno tebi!

Boris Valenčič, 1. slovenski Kralj - monarh.si

Otročje pripovedovanje laži o Jusufu Janši s strani Gregorja Viranta bi lahko sprej le izmučen človek že v na pol spečem stanju in Virantove besede razumel le kot pravljico za lahko noč! V ozadju teh pravljic pa se dejansko skrivajo POŠASTNI načrti Evro-CIA-ke mafije. Več na: monarh.si Resnica pa je tudi ta, da Jusuf Janša nima nič z afero Patria, razen tega, da se ga želi na račun izmišljenih obtožb povzdigniti. To je režija CIA-e. S tem pa je seveda seznanjen in dogovorjen, prav tako s tožilstvom. Jusuf Janša je v svojem mandatu postal glavni distributer za CIA-ško podzemlje v Evropi, kamor je distribuiral množice Albancev iz Kosova, kateri so odprli podjetja v Sloveniji, zatem izginili po Evropi. Tudi OZN je pričela opozarjati na ta pojav, še posebej so nesprejemljive dejavnosti katera ta sicer registrirana podjetja v Sloveniji izvajajo po Evropi. Pri nas pa razen slovenske KRALJA vsi le trepetajo: monarh.tv/stop_nato.htm - Na ta način je Janez Janša dobil tudi novo ime: Jusuf Janša … SLOKOSOVO - 2. slovenski republik, Gregor Virant predsednik 2. republik!!! Hasim Tači – predsednik Vlade 2. republik… Jusuf Janša - pogrebni minister...

Boris Valenčič, 1. slovenski KRALJ - monarh.si

Pred nekaj več kot 20-imi leti je Jusuf janša s svojo vojsko današnji "MIKESTONE", prej Mitja Kunstelj ugrabil meni še nerojenega otroka, seveda skupaj z njegovo mamico. Pač prepričali so jo z lažmi in nasiljem, posedujem vse dokaze! Nimam pa dokazov tipizacije tkiva in krvne analize, čeprav je to sodišče odredilo, pa ni bilo potem sploh realizirano. Morda se je danes družba nekaj spremenila, da ne ugrabljajo več političnim nasprotnim otroke in jih kasneje še maltretirajo, zakaj se je sploh rodil. Ostane pa grenak priukus, ko po tolikih letih moj drugi otrok star 5 let, gleda fotografijo tega prvega otroka in reče mamici; glej atija na ekranu! Dajte mediji napisat kaj o teh stvareh in ne zgolj olepševati takšnih kriminalcev kot je tale Jusuf Janša. Otroci niso nič krivi!

Boris Valenčič, 1. slovenski KRALJ - monarh.si

za časopis demokracijo: Direktor službe DVK odslej Dušan Vučko. Predlagam ti, da si preden začneš tudi ti "mešetariti" v politiki in favoriziranjem dobro pregledaš strani - monarh.si

Boris Valenčič, 1. slovenski KRALJ - monarh.si

Pogrebni minister Slovenije Janez Janša - Jusuf, distributer albanskega podzemlja za Evropo, noče povedati nič slabega o sebi. Tudi afera Patria je samo CIA-ška provokacija kako dvigniti tega Jusufa iz "kante za smeti". Še pred časom je zatrjeval, da so dovolj dve politični eliti v Sloveniji in da kdor je sposoben, naj se iz Slovenije spoka. Tudi ko je Kučan pred leti uvedel cenzuro proti meni KRALJU, je še navijal za takšna Kučanova početja. Vedno je kopiral in uzurpiral mene in tudi danes, ko vidne politike uvrščam med uničevalce Slovenije - spet le kopira. Očitno mu je všeč edina naprava na tem svetu: FOTOKOPIRNI STROJ !

Boris Valenčič, 1. slovenski KRALJ - monarh.si

REŠEVANJE SLOVENSKIH PODJETIJ; Seveda bi se jih dalo rešiti, Jusuf, tako sta jih je vse po vrsti rešila ti in Bavčar, prodala sta jih Avstrijcem, črpalke Istrabenz pa Italijanom koprsko marino, pa Hrvatom 1000 blagovnih znamk, pa še 60 drugih podjetij sta totalka razkradla!!! Koliko dobiš za 100 Albancev, ko jih prodaš na evropiski trg za izvajanje raznih mafijskih posegov???

Boris Valenčič, 1. slovenski KRALJ - monarh.si

Kako povzdigniti Jusufa Janšo, je bilo vprašanje! Zato so CIA-ši, Janša in tožilstvo naredili skupen dogovr in dokler je šlo, so vznemirjali slovensko javnost. Zalar je hotel le zaradi teh CIA-ških vezi pred časom obračunati s tožilstvom in generalno tožilko, vendar nesuverena oblast in tak narod, ne smejo resnico govoriti na glas. Berite: monarh.si

Boris Valenčič, 1. slovenski KRALJ

Velike zasluge za te nečiste in donosne biznise ima Jusuf Janša, saj je iz Kosova preko Slovenije v Evropo distribuiral množice Albancev za potrebe CIA-škega podzemlja, v času svojega zadnjega mandata. V Sloveniji je Albancem omogočil registriranja množice podjetij in so se zatem razpršili po vsej Evropi. Ni nujno, da so ti človeški, nadomestni organi iz Kosova, veliko ljudi po Evropi tudi izgine, le kam??? O tem se sedaj sprašujejo tudi v OZN. Jusuf Janša pa ustanavlja "drugi republik" SLOKOSOVO, predsednik bo Gregor Virant in mandatar Jusuf Janša!

Boris Valenči, 1. slovenski KRALJ - monarh.si – monarh.tv

RedBul ti da krila, je bil nekdaj moto Pahorja. Sraka bo odletela, zapore pa bo zidal edino le slovenski Kralj;
Vse ugotovitve so verjetno resnične. Glavni problem in pokazatelj neresnosti tega početja Katarine Kresal pa je ta, da nihče ni zgradil zaporov za številne kriminalce za katere naj bi bili kompetentni tile gospodje v NPU. Torej so ti kriminalisti zgolj ŠMINAKA Katarine Kresal in obračanje denarja, da ne rečem, da tudi le sodelujejo v kriminalnih početjih. Vse se dogaja le virtualno, v oblakih! Zaključkov ni! Le kdo je zato kriv, na koncu le ljudstvo in številni podjetniki ter obrtniki z blokiranimi TRR in povsem v nemogočih poslovnih razmerah, katere potem inšpekcije tolčejo še s kaznimi. V Sloveniji se bestialno kaznuje le tiste, kateri so se znašli v godlji - ne po svoji krivdi. Le zakaj so tudi tako zvišali kazni za prekrške? Samo dva odgovora sta; ustrahovanje ljudi in večja korupcija v policiji! No pa smo ponovno le v fašistični okupaciji!

Boris Valenčič, 1. slovenski KRALJ – monarh.si

Odločno podpiram kitajske oblasti za ohranitev miru, stabilnost Kitajske, gospodarski in politični napredek. Evropa in Amerika sta se izkazali, da le zavajata željo narodov po samostojnosti in demokraciji. Vsak poseg v neko državo s strani Amerike in Evrope kaže na goljufijo in krvavo obdobje zgodovine nekega naroda ali države. Tako se je dogajalo po južni Ameriki, z Balkanom, z Vietnamom, v Iraku in drugod. Dogajajo pa se le vojaške, gospodarske in politično interesne prevlade s strani Amerike in Evrope, prekrite z lepimi besedami. Dejanske samostojnosti ter suverenosti narodov in držav in so le groba farsa. Zadnji čas je, da to uvidi ves svet in prične vsaka država in njeni politiki pametneje in patriotsko razmišljati.Podkupljeni politiki, bodo seveda še vedno kritizirali Kitajsko, Rusijo in druge, katerih pa ne bodo mogli več podrediti. Pričel se bo dogajati ravno obratni proces, razpadanje zahodnih, predvsem evropskih držav, odcepitve posameznih in uresničevanje njihovih dolgoletnih teženj.

Boris Valenčič, 1. slovenski KRALJ – monarh.si

V Sloveniji je nujno potrebno čim prej zgraditi zapor za 50.000 politično-gospodarskih gangsterjev ali pa le na hitro začasno postaviti za njih le taborišče… Ne vem, zakaj se ljudstvo obotavlja, podprite me:
monarh.si/prijavnica/prijavnica.htm Kako naj drugače sprovedem pravičnost in kazen ter odrešitev?!
... a mislite, da bi se po tolikih letih moje kraljevske suverenosti moral vpisati v LDS in skozi MNZ izvajati željeno, ali pa v SD ter tako sesuti Pahorja???

Boris Valenčič, 1. slovenski KRALJ – monarh.si

Kar naprej samo ovinkarjenje in spletkarjenje ter zavajanje javnosti! Enostavno, ste ali niste zgradili zapore za 50.000 kriminalcev iz vaših vrst; NISTE! Torej le komu koristi NPU in vsa ta kolobocija - kar je le dodatna navlaka, pravno gledano pa le zaščita za vse vas, kateri nas že 20 let objestno ropate in zatirate! Vso vidno politiko je NUJNO potrebno odstraniti prav v te še nezgrajene zapore, zatem omogočiti dejansko demokratične volitve. Že leta 1990 ste se v enaki zasedbi vsilili ljudstvu, druge sporazumno radirali, podporo pa ste dobili le tisti, kateri ste podlegli Evro-CIA-ški mafiji, vsem ste razlagali le kako bo tako lepo, sedaj pa vsi crkavamo, le vi ne, saj ste vse izropali in si le na račun laži prigrabili od nevednega ljudstva finance, za zahvalo pa še dodatno izvajate politični, psihični in fizični teror.

Boris Valenčič, 1. slovenski KRALJ - monarh.si

Velika utopična izjava – “ne moja” ...; Slovenec se počuti živ in ustvarjalen le, ko ga nekdo od zunaj zatira, do svoje države pa se vede infantilno neodgovorno.  ...izjava bi morala biti takšna: Slovenec reagira le takrat, ko se nekdo postavi po robu vsem in ko uspe na tujem terenu osvestiti tuje in domače, za tem se zganejo in organizirajo že stari domači znanci in prevzamejo novo igrico za svojo. Povsem obdržijo svoje stare pozicije v NOVI PREPOBLEKI. Tako združeni, pa naenkrat "domoljubi", skrbijo le, da uničijo tistega, kateri je spremembe ustvaril, za svoje "ne-zasluge" pa dodatno razkradejo ljudstvo!!! Zatem mine 20 let in ljudstvo že pozabi, kaj se je prav zaprav sploh pripetilo...

Boris Valenčič, 1. slovenski KRALJ - monarh.si

Vse bolj se bliža dan resnice, kdo je kdo in Bojan Korzika mora zaščititi le nakraden kapital Igorja Bavčarja. Nič več nima veljave velika herjostva Bavčarja, ker jih sploh ni. Pred leti, ko sem prišel iz tujine do Bavčarja, me je Korzika z največjim navdušenjem sprejel v Bavčarjevi pisarni nad K4. Kmalu zatem pa se je Korzika že vozil z novim in dragim Volvom, katerega mu je podaril Bavčar in obraz Korzike se je po novem v trenutku skisal, ko je kadarkoli srečal mene, navečkrat na Parmovi ulici v CIOS centru. Sedaj KLOVN Korzika na silo želi obračati resnične poteke nastajajoče demokracije, katere pa prav zaradi krivde Bavčarja in Janše sploh NI. Nekako me slovenski novinarji ponovno spuščajo v medije, po tolikih letih in sedaj bodo Bavčarju ter Janši prišli prav tako razni TITO-ti, da bi ubežala pred Kraljem in pravo resnico; monarh.si/ch/index.html

Boris Valenčič, 1. slovenski KRALJ - monarh.si

KRANJC.NET je cenzuriral objavo karikature: okradeni.org/monarh/adam_and_eve.htm
KRANJC.NET - komentira lastnik - Vse to sem dosegel, ne da bi poznal kralja in brez pomoči samozvanih strokovnjakov, skratka spletna stran je moj osebni projekt in njen nastanek ni bil nikoli motiviran z zaslužkom. Kot ljubiteljski programer sem jo ustvarjal nekaj let in ji vdihnil del svoje duše. Zato ne bom dovolil nobenemu samozvanemu dohtorju in kralju brez monarhije, da mojo stran zlorablja za objavljanje svojih umotvorov, ki so po mojem mnenju brez repa in glave, na sredini pa prazni. Lepo vas pozdravljam in upam, da nikoli, nikdar in nikjer ne bom dosegel vašega akademskega naslova ali živel v družbi, kjer bi kralja brez države resno jemali. Še enkrat vam čestitam ob doseženem doktoratu,vaš vdani vratar Zdenko Krajnc

KRALJ BORIS ODGOVARJA; ŠE VEDNO NISI OPAZIL, DA SVOJE DUŠE SPLOH NIMAŠ? VES ČAS SE TVOJA DUŠA SKRIVA NEKJE POVSEM NEVIDNA, ČEPRAV SE TI VOLUMEN GLAVE ZARES POVEČUJE S TUJIMI SUGESTIJAMI IN INFORMACIJAMI, (TI PA LE TAKŠNE POSREDUJEŠ NAPREJ), TUDI TAM NI PROSTORA ZATE. OPROSTI, TODA NE BI TE POTREBOVAL NITI ZA DVORNEGA NORČKA - VRATARSTVO PA JE ZATE PREVEČ ODGOVORNO DELO. TREPETAJ DALJE IN LE KAJ SI DOKAZAL SEBI!? DOKAZAL SI LE TO VSEM IN MORDA BOŠ S POMOČJO DRUGIH LE SPOZNAL, DA SI SVOJE (NE)ZNANJE IZRABIL LE ZA RAZŠIRJANJE DRUGIH - TUJIH - KOPICE NEUMNOSTI, KI UGONABLJABLJAJO SVET IN TVOJO (NE)DOMOVINO.

Boris Valenčič, 1. slovenski KRALJ – monarh.si

NEKDO IN NEKO GROZILNO PISMO ČRNIM RDEČKARJEM; Mislim, da bi morali prej kot v meni iskati krivca za tisto grozilno pismo pri Milanu Kučanu. Namreč, pred leti so v Slovenskih Novicah objavili intervju z menoj, kjer sem izjavil, da je Krambergerja dal ubiti Kučan. Vem pa tudi to, da se je tam okoli gibal Mitja Kunstelj, po tem uboju Krabergerja in nekaj grozil njegovi družini. Ta “imenovani” in tako rekoč ne-kaznovani morilec je bil lovec. Novinar Srečko Logar je raziskoval ta primer pa nikamor ni prišel, da bi lahko kaj pojasnil. Logarja sem osebno dobro poznal in sva se precej pogovarjala. No, tale Milan Kučan pa je prepovedal vsem slovenskim medijem, da bi še kakorkoli pisali o meni. Od tega je že 20 let. Od takrat do danes pišem le na svojih straneh monarh.si. Prav zdaj pa nebi opisoval vse zločine katere je po tem še zagrešila slovenska politika nad menoj. Končno sem zrušil tudi tega Milana Kučana s tem predstavljenim simbolom: monarh.si/newage/index.htm
Mnenja sem, da je to pismo, in ta grožnja Kunstlja še zadnji krik divjine Milana Kučana. Kot lahko vidim, da se nekako po 20 letih Kučanove cenzure le ponovno odpirajo mediji tudi za mene.

LP – Boris Valenčič, 1. slovenski KRALJ – monarh.si

V Sloveniji je prostitucija legalizirana, ne pa tudi zvodnišvo. Avtor tega članka nič ne pove o hrvaški zakonodaji. Ker pa kljub legalni dejavnosti prostitucije v Sloveniji ni nihče uvedel davke prostitutkam, je očitno res kar trdijo lastniki nočnih lokalov, da same Slovenke večinoma trži policija. Turstična ponudba, druženje deklet s turisti itd., je povsod po svetu močno prisotna, izjema so lahko kakšne zares "čudne" države. Torej policaji ne nudijo turističnih storitev ampak zgolj sex. Seveda kdo bo šel policajem to na sodišče dokazovati je pogorel.. Veliko lastnikov normalnih dnevnih Caffe barov je pokradenih s strani delavk in mnoge med njimi se ukvarjajo še s prikrito prostitucijo. Seveda ko nek lastnik lokala prijavi krajo vsakodnevnega iztržka, pa policija samo popiše tatico, kaj se dogaja zatem, pa nihče nima več pravice izvedeti nič.

freetime.si - monarh.si - Boris Valenčič, 1. slovenski KRALJ

ZA SLOVENSKE LOPOVE JE VSAK DAN LE PRAZNIK ! LAŽI - RADI IN PRAZNUJ
V izmenah, vsak dan praznujejo; en dan Kučan, Pahor in Turk, drug dan pa Jusuf Janša, Bavčar in Peterle.
Le ti praznujejo lažno vojno za Slovenijo, 10 dnevno puškarjenje - dogovorjeno in režirano z JNA, praznujejo pa tudi strele v hrbet lastnim borcem še iz 2. svetovne vojne, medvojne in povojne poboje lastnega ljudstva, ter fašističnega zatiranja in onemogočanja delovanja ter obstoja drugače mislečih. Te metode uničevanja drugače mislečih trajajo intezivno še dan danes.
Ves čas le kričijo; NE BOSTE NAM ODVZELI TEGA ZA KAR SMO SE BORILI !???
Z drugimi besedami povedano, ne boste nam pobrali nazaj, kar smo pokradli !!!
Vse to je le grožnja nam tistim, kateri zahtevamo, naj vrnejo pokradeno ljudstvu, naj prenehajo krasti, policijo in sodstvo pa pozivamo naj jih že enkrat zaprejo v zapore ter jim vse nakradeno poberejo! Hkrati pa poslušamo Ostrškove pravljice za lahko noč, politične Turk naplavine, da mora Slovenija postati bolj humana družba !??? Kar imejte vaše pravljice in praznovanja zase, zaprli vas bomo v zapore in vam dali tudi dvorano za različna praznovanja, kjer boste lahko grozili le sami sebi, ljudstvu pa vrnite vse kar ste pokradli !!! LAŽI - RADI IN PRAZNUJ

Boris Valenčič, 1. slovenski KRALJ - monarh.si

ZA BORUTA PAHORJA; Na tej fotki si pa res videti zamišljen, se še spomniš kako si mi grozil v press centru na gospodarcu 2008 v času volitev, da ne bom daleč priše!??? Sedaj, pa vsaj če videz ne vara, imaš ti večje probleme od mene. Precej ti jih je že pobegnilo, nagrabili so si, sedaj pa rep med noge! Čebelica je odletela - policijski denar, RedBul ti da krila - podkupnina zate, Simona Dimic - ribica je odplavala! Malo, če ne sigurno mi je tole vse skupaj kar sumljivo slabo! Le kaj ste se zmenili že prej z Golobičem, Širco, Irmo in Kučanom. Le glej, da ne bo spet kakšen Kardelj ali Bavčar za MNZ. Bavčar je še vedno član LDS, potem pa lahko zapre še tebe, madonca... kaj bomo pa pol, nobenih volitev več ne bo, Bavčar bo vse skupaj prodal le pod eno blagovno znamko Hrvatom; npr. ovce, hlapci, sužnji! ... in CIA-ši bodo 100% zadovoljni!

Boris Valenčič, 1. slovenski KRALJ – monarh.si

Spoštovani SLOVENCI! Zanima me, če bi znal kdo odgovoriti na moje vprašanje; KAKO TO, DA STE IZVOLILI JANEZA JANŠO ?
Opozarjam vas, da vas pred njim in CIO lahko rešim le jaz Boris Valenčič 1. slovenski KRALJ, nobeden KUČAN, nobena Jugoslavija in niti eden usran slovenski politik!!! Janševi ministrski predstavniki in Janša vam že veš čas po malem in na veliko ponujajo edino odrešenico za vse slovenske probleme, kateri je ime MATILDA !!! To so vam javno in transparentno povedali na oddaji TRENJA na POP TV v četrtek 17. 01. 2008.
Če mislite, da se hecajo se smejte ! Če mislite, da se ne, se ne jočite !Izbira je VAŠA:
1. Boris Valenčič 1. slovenski KRALJ
2. ADAM IN EVA, oziroma CIJAŠKA in Janševska (hlapčevska) ministrska MATILDA

LP Boris - monarh.si

Tudi odvetniki imajo radi klovnske vloge, keš je keš… Jusuf Janša si ga je nagrabil veliko in lahko daje, še posebej za inscinirane afere, pri katerih res ni nič kriv, le dogovorjen s tožilstvom in CIA-o, naj ga krivo preganjajo, da bo na koncu lahko rekel, da ga za vsa druga kriminalna početja, katera pa je zares zagrešil, tudi krivo preganjajo. Kdaj bo pa na sodišču za vrsto ostalih resničnih zločinov obtožen, verjetno NIKOLI… Dobrega Jusuf Janša za Slovenijo ni naredil nič, le ogromno nepojemljive škode, pa tudi drugim narodom in državam po Evropi… le za CIA-ške extremne interese…monarh.si/pok.htm

Boris Valenčič, 1. slovenski KRALJ – monarh.si

Nobene demokratičnosti ne v vrstah komunistov, prav tako ne v vrstah kvazi demokratov, le gangsteriji vse povezujejo z javnostjo. Edina pot do zaslužka v tej Slovenije je; LAŽI, KRADI IN PRAZNUJ: monarh.si/praznik.htm
Pa vseeno smo v nastajajoči Kraljevini Sloveniji neprimerno bolj demokratični, vsaj delamo zato, da kaj zaslužimo in nič ne krademo. Res je, da prodajamo koledarje golih žensk, to pa je le prijetno in po mojem nič skvarjenega, vsi imajo radi lepe in gole ženske. Kdor bo rekel, da ni res le laže. Precej delamo tudi na promociji turizma, pomeni naše delo predstavlja le koristi za Slovenijo; freetime.si. Kakšno korist pa so naredili levi ali desni tatovi? So morda razvijali Linux odprtokodne programe, kar je velika korist za vso Slovenijo, le ti kvazi desni in prepričljivo levi so naše delo popolnoma sabotirali; opinfos.com, sami junaki in demokrati, boste rekli! Resna tematika, sedaj pa še malo zabave; tudi pri nas smo izbirali Miss obraza za koledar lepotic, nakar je neka punca namesto obraza pokazala zadnjico, ne boste verjeli, komisija se je odločila, ta bo Miss obraza! No, vi pa le glejte še naprej faco Jusufa Janše; freetime.si/lepotice2011/oktober.htm

Boris Valenčič, 1. slovenski Kralj - monarh.si

Vsi skupaj, čeprav politično razdelji ste izdali edinega MONARHA SLOVENIJE, mene Borisa Valenčiča. Združili ste se le v ropanju ljudstva in globoko phitotično hlapčevstvo Euro-Atlantske mafije, katera vam dopušča vsa zlo početja, v zameno uveljavljanja njihovih interesov v Sloveniji in predvsem v vzhodni Evropi. Takšni gangsterji ne obžalujejo in se tudi svojih zločinov ne sramujejo.

Boris Valenčič, 1. slovenski KRALJ - monarh.si

Bernard Nežmah pa bi bil rad sedaj naenkrat PRINC NA BELEM KONJU! Do sedaj je čepel v vrstah novinarjev le kot polit-komisar, da je le ščitil kriminalna početja politikov in širil laži, sedaj pa ko je le vidno kdo je kdo, pa bi jo rad tako odpeljal! Glavni krivci za splošno SLABO, so pravzaprav novinarji in mediji, potem šele politiki! O Katarini Kresal pa tole: Glavni problem in pokazatelj neresnosti tega početja Katarine Kresal pa je ta, da nihče ni zgradil zaporov za številne kriminalce za katere naj bi bili kompetentni tile gospodje v NPU. Torej so ti kriminalisti zgolj ŠMINAKA Katarine Kresal in obračanje denarja, da ne rečem, da tudi le sodelujejo v kriminalnih početjih. Vse se dogaja le virtualno, v oblakih! Zaključkov ni! Le kdo je zato kriv, na koncu le ljudstvo in številni podjetniki ter obrtniki z blokiranimi TRR in povsem v nemogočih poslovnih razmerah, katere potem inšpekcije tolčejo še s kaznimi. V Sloveniji se bestialno kaznuje le tiste, kateri so se znašli v godlji - ne po svoji krivdi. Le zakaj so tudi tako zvišali kazni za prometne prekrške? Samo dva odgovora sta; ustrahovanje ljudi in večja korupcija v policiji! No pa smo ponovno le v fašistični okupaciji!

Boris Valenčič, 1. slovenski KRALJ - monarh.si

Ob današnjih dogodkin na Norveškem, bombnem napadu in poboju otrok, bolj kot to izstopajo televizijska začudenja POP TV-ja in policijskih izvedencev, nekih psihologov, kateri kar tako postavljajo vprašanja in odgovore, kako krut je človek kateri se znaša nad otroci! Velika sprenevedanja slovenskih medijev, policije in poltike so prav gotovo že vsakdanji standard, pa čeprav gre za tako huda vprašanja kot so otroci. Tako ogabno ostudnega sprenevedanja pa še NE! Ste mediji, policija in politiki že kar tako pozabili, kako bestialno ste se znašali nad člani SZSD, Slovenske zveze za svetovno demokracijo, preganjali naše otroke po šolah, jih zmerjali s cigani, nas izsiljevali na račun otrok naj se prenehamo ukvarjati s politiko. Nekateri člani ali povezani v zadevo so končali mrtvi, družine raseljene, otroci ugrabljeni, vpleteni ustrahovani z grožnjami po ubojih, celotno slovensko ljudstvo na ta račun pokradeno, slovenci ponižani in tako rekoč radirani iz zemljevida nacij. Še več, danes ponovno nagovarjate in zaničevalno izrabljate mladino, zelenčke novinarje, kakršen je Gregor Trebušak, naj dela s Turk naplavino intervjuje, z vašimi v naprej določenimi vprašanji, češ, da je prišel morda le čas, da bi SD in SDS nekako pobotala in ponovno predstavljala politično moč v Sloveniji. Prav tisti, ki so vse razkradli in sodelovali v številnih zločinih proti človeštvu! Tudi krivde medijev v teh zločinih ne morete skriti! Pričakujte tudi sodne postopke za vaše zločine, ne le te besede!

Boris Valenčič, 1.slovenski KRALJ – monarh.si

Neverjetno!!! Kako jokava in sprenevedava proti korupcijska komisja. Res, potočimo še za njih kakšne sozice! Gangsterji naloženi na kup, drug če z drugega kot BigBurgerji! Le, da naložene plasti tega gnusa nikomur ne teknejo! Borut Pahor bi moral biti kazensko obravnavan in takoj odstranjen z vseh odgovornih funkcij, ne da bi kakor koli se vsilil na njegovo mesto Janez Janša, saj ni prav nič boljši. Toliko roparske svinjarije okoli Vegrada, ne more prenesti nobena normalna okolica. Kaj bo neki povsem neodgovrni Simoni Dimic neka kazen, saj porabi v sezoni 60.000 evro samo za nafto za jahto in tega prav nič ne skriva pred drugimi, celo ta bivša socialna sirota se s tem le šopiri pred vsemi. Za vse so krivi mediji, saj so v preteklosti s silo zavirali dostop do pravih informacij, jasno sedaj na enkrat pa je vsa svinjarija udarila na plano in ljudstvo je ostalo brez sredstev za preživetje, kar pomeni izredno otežen boj proti kriminalu na normalen način. Zahtevajte KRALJA na oblast, takoj bom postavil logor za 50.000 slovenskih gangsterjev, jim nametal deske in naj si sami zaporniki postavijo ute ali vikende, kakor vedo in znajo. Znatno bi ojačal vse policijske in sodne postopke, pobral gangsterjem ves denar ter ga namenil v razvoj in napredek. Sedeli bi vsi brez izjem !!!

Boris Valenčič, 1. slovenski Kralj - preberite: MONARH.SI

To AFERO PATRIA - je zrežirala CIA in podtaknila konflikt v Slovenijo z namenom utrditi oblast svojim hlapcem SDS in Janezu Janši ter čimbolj militarizirati Slovenijo. Celodnevna seja parlamenta, posvečena tej temi ni bila nič drugega kot CIA in Janšev VOJNO POLICIJSKI UDAR. Tako naj bi se tudi zameglile vse afere, ki jih je zagrešil Janez Janša in zagotovilo njegovo zmago na volitvah. Ob zmagi SDS in Janeza Janše na zadnjih parlamentarnih volitvah in republikancev v Ameriki bi se še bolj razširili mednarodni vojaški konflitkti, katerim smo vsebolj in vsakdan priče!!! Janez Janša nima nič s to afero PATRIA, razen medijske popularnosti, na koncu ne bo nič kriv in bo le ubogi napadan "Slovenski" junak. Toliko CIRKUSA se zganja prav iz teh razlogov, zavajanja javnosti in se vse te pravne institucije ZLO UPORABLJA, da bi zadeva bila čim resnejša. Finski 1. minister je že prejel CIA-ško režirano Nobelovo nagrado, od tam pa izhajajo tudi provokacije muslimanov s karikaturo Mohameda. monarh.si/pok.htm

LP - Boris Valenčič, 1. slovenski Kralj – monarh.si

Erazem Pintar na Facebook dal slike vlomilcev v hišo njegovega brata!
Še dobro, da meni ni potrebno objavljati Pintarjevih slik, da vam je že poznan, on, njegov oče in Mitja Trampuž, ko so me pokradli v času VTX-a in ustanovili vlado v senci pod Kučanovim in policijskem okriljem. Še najbolj pa so nasprotovali moji zamisli VIDEOTEKS MARKETING ZDRUŽENE SLOVENIJE. Celo avstrijci in Italijani so takrat podpirali to idejo, vendar je Janez Drnovšek dal takrat svoj odločilini NE, čeprav pa me je Rado Bohinc podprl pri mojem delu. Riana Benko je celo izjavila, da sem Bohijcu podtaknil v podpis pisno podporo meni. Gledam kako se šopirijo tile Pintarji in Trampuž Mitja, dvignili pa so se le, ker jim je Telekom dal nadomestek za uničenje ter prilaščanje mojega dela, katero je bilo namenjeno javnim in odprtim informacijskim sistemom. Za zahvalo so lahko eskluzivno nameščali kartice za HOT LINE in jih nenormalno drago prodajali. Tako so postali tudi podjetniki leta, na ta način so se obogateli, na moj račun, za tem so imeli dovolj sredstev na razpolago, da so angažirali cel kup programerjev in naredili skopocalo PROKLIK. Hinavci brez primera!

Boris Valenčič, 1. slovenski KRALJ – monarh.si

MMC RTV SLO – cenzura! ZA RAJKA PIRNATA; Ali si tudi ti upal in tvoji iz Demosa, da ne boste pokradli in uničili ter CIA-šem prodali lastno "neljudstvo", CIA-ški Demos in CIA-ški Pirnat. DEMOS je uvod v propad Slovenije, pričetek ropanja in uničevanja. Ne mine dan, da se ne bi zgolj sklicevali na osamosvojitev Slovenije, da bi tako nasilno manipulirali ljudstvo, ga ustrahovali in prisiljevali, naj se že enkrat sprijazni, da ne glede na to, da so danes dejansko le sužnji Evro-Atlanstke mafije, je važna in dovolj le beseda; osamosvojitev. Pirnat bi rad zganjal nadaljevanje agonije in laži in ni mu mar ne za resnico, prav tako ne za slovensko prevarano in izropano ljudstvo. Verjemi Pirnat, da ko bom jaz uradno prevzel oblast v Sloveniji, boš moral svoje lažne trditve in ves izpočet gangsterizem javno ponovno ter na glas izgovarjati, ne bo ti oproščeno kjub vsem prošnjam katere boš hkrati izrekal. Za takšne kriminalce kot si ti ni opravičil.

Boris Valenčič, 1. slovenski KRALJ - monarh.si

Če kradeš, kot slo politiki zvišaš še kazni, da si policaji sami povišajo plače, kakor vedo in znajo, saj slo političnih lopovov tako ali tako slo-policaji ne bodo lovili. Potrebno bo UVOZITI mednarodne sile ali pa porijeti domače "vile". Kako to, da jaz slovenski KRALJ delam že 30 let zastonj za Slovenijo in nič še nisem ukradel, non-STOP pa imam vsaj 20 policajev, ki me nadzirajo??? Verjetno je takšnih kot jaz še več in zato - zvišanje uradnih plač.

Boris Valenčič, 1. slovenski KRALJ - monarh.si

Naj pojasnim le nekaj stvari: moja stran monarh.si ni prav nič kaotična, vsakdo bo, če si bo vzel čas, našel le miselno izredno dovršene zaključke in edino le jaz stojim 100% na strani slovenskega ljudstva, prav tako na strani vsega sveta, ki se zares zavzema za prava demokratična načela. Uradna slovenska politika, katera že vrsto le let krade moje ideje in z njimi le zapeljuje ter manipulira ljudstvo je milion X bolj kaotična. Jaz pa ne kradem, le delam za svoje preživetje, pa še to mi je preprečevano. Sam tudi izdelujem internet strani, fotografije in video posnetke, tako da če bi hotel, bi bila stran monarh.si briljantno izdelana. Morda tudi bo. Na tej strani POLITIKS.SI sem objavil le neko karikaturo in so me izbrisali, češ da je neprimerna: dva + 1 člana Al Kaide na Dobu: monarh.si/stop_the_war.htm

S Kunstljem sva šla res enkrat testirat puško SAR-80, pa ne na ljudeh. Prve puške in orožje v tistih časih je Kunstelj privlekel k meni na sedaž stranke, ker sem bil povsem nedotakljiv za vso Jugo in SLO mafijo, za CIO, vojsko, policijo, politiko. Še danes je tako. Nikoli nisem bil lovec, pa tudi krivo-lovec ne. Nekdaj sem le rad lovil ribe. Ni možno, da bi jaz pisal takšna trapasta pisma kot se navaja, saj moji miselni instrumeni daleč presegajo takšno uporabo orožja. Nisem niti komunist ali pripadnik Titoističnih idej, prav tako mi ni nič pri srcu lažnjivi Turk. Vprašajte Pahorja in Golubiča zakaj sta mi v PRESS centru za čas zadnjih parlamentarnih volitev brezsramno grozila pred vsemi novinarji, da ne bom daleč prišel s svojo politično aktivnostjo v smeri Kraljevine Slovenije. Ko bom imel le čas, bom tudi te video posnetke zmontiral in jih objavil na internetu. Zaenkrat toliko, nimam časa, moram delat, ne krast, ni keša, ker so ga pospravili Janša in Pahor, pa njihovi TV ter drugi medijski priskledniki.

Boris Valenčič, 1. slovenski KRALJ - monarh.si

za MIRANA POTRČA; Hiter beg pred slovenskim Kraljem na volitve vas ne bo rešil! Vi kar pojdite na volitve in se vsiljeno "volite" kod je vaša dosedanja praksa, kjer skupno, češ levi in desni, izločate na silo vse politične potenciale ter jih izolirate, preprečujete nam dostop do pošteno zasluženih financ, medijem pa nalagate cenzuro. Tako kot ste pričeli leta 1990 z vašo fašistoidno demokracijo ste tudi leta 2008 nadaljevali, ko sta mi v press centru na gospodarcu, Globič in Pahor grozila, da ne bom daleč prišel! Tudi ti Potrček se sklicuješ na Amerikance, da so vam dali potrdilo, da so bile leta 1990 volitve "demokratične", čeprav to nima nobene zveze z dejansko resnico. Resnica je le ta, da morate zaradi tega delovati po ukazih Evro-CIA-ške mafije, sokrivcem za ropanje Slovenije, hinavsko pa tudi njim skačete v hrbet. Le kako mislite, da se bo končala tale vaša "pravljica" o demokraciji. V 20 letnem obdobju ste vidni "demokrati" le strumno pokradli celotno Slovenijo in popolnoma uničili ves pravni sistem, med tem ko ste omogočali zaradi močnega interesa imperialistov delovanje le eni dodatni politični skupini - Jusufa Janše. Seveda, sedaj pa sem vam obem skupinam mudi na ponovne volitve v upanju, da boste le tega enega, gledano z obeh strani, že kako porazili. Ljudje, pa si bodo ponovno krivi, da so nekoga izmed teh dveh LUZERSKIH skupin izvolili. Torej NOBENE priložnosti ljudstvu in njihoveim odrešenikom pred vami pošastmi, katere plavate med Rusi in Američani, sedaj še brez izhoda na odprto morje!!! freetime.si/karikature/avgust.htm
Pahor se je že jasno pokazal kot izrazito nesposoben, pričel pa je politiko s podkupovanjem s strani RedBula in ni končal niti ob vseh današnjih hudih aferah, le nadaljeval bo s takšnim početjem, seveda ljudje pa morajo biti zaradi Jusufa Janše in Boruta Pahorja močno, močno počeni, da vas še gledajo, celo na volitve gredo! Adijo vsaka človeška pamet...

Boris Valenčič, 1. slovenski KRALJ - monarh.si

za MIRANA POTRČA; Seveda, seveda se za vas ne dogaja nič takšnega, ko z druge strani so postali podjetniki socialni problemi, demokracija izbrisana, narkomanija v porastu, denar pa v vaše žepe, obstajate le ti, kateri ste vse razkradli skupaj z Janšo in Bavčarjem, zato ste v en glas pozorni, da le nebi prišel naprej nekdo kot jaz KRALJ in vas nabil za rešetke pa še: NA VLAK PA V HAG! Čak ti mal, zdej enkrat bom objavil video moje razgovore s tabo pa z ostalimi iz gospodarca v času volitev iz 2008! Od podrepništva dlje tako ne pridete, enkrat pod CIA-škim repom, kasneje spet pod RUSKIM repom, za Vas je tako najslajše!

Boris Valenčič, 1. slovenski KRALJ - monarh.si

za DIMITRIJA RUPLA; NATO in CIA komercialist Rupel, ponovno "filozofsko" kolobari! Vse naj bi se vrtelo le v rdeče - črnem krogu, začaranem??? Slovenija je dosegla kritično stanje največ le pri uvedbi zlagane demokracije in služnosti NATO-CIA-škim ciljem. Rupel postaja vse bolj opazen le kot izstrelek ameriških raket na nedolžna prebivalstva! A-Dio Dimitrij Rubel!

Boris Valenčič, 1. slovenski KRALJ – monarh.si

"Oboževalci" Tovariša TITA, kako lahko še naprej slepite ljudstvo, katerega ste popolnoma izneverili in hkrati ostali še brez idolov, da bi lahko v nekem imenu še naprej kradli ter ustrahovali! Vašega tovariša TITA in njegov mit sem dokončno porušil jaz 25. maja 1988; monarh.si/ch/index.html
Tedaj se je svet ZGANIL! Vse ostalo so le lažne herojske prevare!

Tudi SZSD, stranko za svetovno demokracijo sem ustanovil, še pravočasno v tistih 90-ih, pa jo je očitno Jankovič "prehitel" 20 let kasneje, ker je med tem bil okupiran s Kučanovim DENARJEM, da je obogatel v pogledu filtriranega političnega enoumja. Danes bi rekel, da s Kučanom ustanavljata kot eno "fuzbal" tekmo NOVE NEUVRŠČENE, kjer bosta lahko naprej le kradla denar!

Boris Valenčič, 1. slovenski KRALJ - monarh.si

Vatikanska cerkev kot vedno, gleda le za svoj interes in pri tem ji je skozi zgodovino uspelo odbdržati družino za molzno kravo. Sami niso noben zgled družinam, saj nimajo uradno ne žena in ne otrok. Istopajo pa z množico pedofilskih in istospolnih afer, katere še zavestno prikrivajo. Cerkev je kot politika, katera se spreneveda, zgolj besediči o nekih vrednotah, kar pa predstavlja končno le zasvojenost vernikov. Cerkev je ne samo v Sloveniji, zagrešila mnoga agresivna dejanja še posebno v zadnjih 20 letih. Rode npr. še danes nastopa dvorezno, med tem ko hlini demokracijo pa hkrati agresivno kriči; VBILI JIM BOMO V NJIHOVE GLAVE! Le kaj pa je on tako svetega in krvoločnega hkrati? Torej NEBESA na zemlji naj bi bila le za posemeznike kot je Rode in vsi cerkveniki, verniki pa le naj trpijo vse nesnage, saj je takšna "božja" volja, odrešeni bodo po smrti in odšli v nebesa, seveda, če bodo podležni cerkvi in njihovim političnim interesom. Veliko škode naredi cerkev s tem ko širi dvojno moralo v sexualnem smislu, saj prav zaradi njih nastajajo istospolne vezi. Če pa bi nekdo rad pogledal lepo golo punco in ženska moškega je to že nemoralno, zaradi tega zakoni tudi razpadajo, ker se izbranci sexualno privlačijo le nekaj let, za tem potrebujejo občasne stimulase tudi izven zakona. Cerkev pa se vtika v njihovo zasebno družinsko življenje.
Pred leti sem bil tudi jaz v dobrih odnosih s cerkvijo, pa ne kot njihov vernik. Ko pa sem razvil nov pogled na svet, pa so me pričeli vidno sovražiti; monarh.si/cevh/zvezda.htm
Zanimiv hinavski pogled ima t.i. slovenska država, saj je pred leti bila cerkvi izrazito sovražna, sedaj pa tudi vsiljuje krščanstvo kot duhovno vrednoto, čeprav je to le ena izmed potrošniških intrig in nima dejansko nič zares skupnega z nobeno duhovnostjo, je le zgodovinska tragedija in trplenje, kar se prenaša v sedanjost.

Boris Valenčič, 1. slovenski KRALJ - monarh.si

Cerkev podpira Primca; Primc se ne zaveda, da če sledi cerkvi, dejansko sledi istospolnosti in pedofiliji. Za cerkev družina predstavlja le mozno kravo, sami pa družini niso za zgled, saj nimajo ne žena in ne otrok. Cerkev je kot politika, katera se spreneveda, zgolj besediči o nekih vrednotah, kar pa predstavlja končno le zasvojenost vernikov in potrošništvo. Cerkev je ne samo v Sloveniji, zagrešila mnoga agresivna dejanja še posebno v zadnjih 20 letih. Ni jim všeč niti sledeče; monarh.si/cevh/zvezda.htm

Boris Valenčič, 1. slovenski KRALJ - monarh.si

AVGUSTOVSKE SANJE SD; Zaskrbljenost za vidne in vsiljene SLO politike je zares odveč. Naj se sekira tisti, kateri ga je to pač - zadelo. Vseeno pa bi lahko Pahor, Potrč in drugi takšni - brez skrbi, poprijeli za kašno delo, saj če jih CIA-ši kar naprej hvalijo, zakaj ko trenutno nimajo kaj početi ne oblečejo vojaške uniforme in gredo svoj gnev in sovraštvo do ljudi izkazovat kar v Avganistan, pa upam, da še njih kaj zadene, da bi še tam lahko vsak dan praznovali, pa čeprav samo v obliki spomenikov!
LAŽI, KRADI IN PRAZNUJ; - monarh.si/praznik.htm - NA VLAK PA V HAG !!!

Boris Valenčič, 1. slovenski KRALJ - monarh.si

RECESIJA; Skrivajo se za hrbtom svetovne recesije - v Sloveniji pa gre pretežno le za razloge splošnega ropanja ljudstva. Svetovno recesijo je sicer sprožila Evro-Ciaška mafija, katera je po RUSKEM dobro-namernem odprtju bivšega vzhodnega bloka, želela Evro-Ciaška mafija povsem le zasesti tudi z vojaškimi sredstvi, pa so se spričo mojih aktivnosti opekli in morali začasno prekiniti s takšnimi expanzionističnimi procesi. Jasno nastali pa so ogromni stroški, na gospodarstvo pa so kar pozabili. Iz tega bi zagotovo nastala vojna, je pa le gospodarska kriza. Zahvalite se torej meni, slovenskemu KRALJU, da vsaj v vojni - zaenkrat - niste. Janez Janša kot njihov hlapec je močno doprinesel tej svetovni krizni situaciji, še posebej Sloveniji, ker so mu Ciaši dopustili, da sta skupaj z Bavčarjem znatno oropala Slovenijo. Težko je sedaj reševati to zatečeno slovensko ganstersko godljo. Toda če bi bil jaz KRALJ na izvršilni oblasti, bi najprej, tako kot že rečeno - napolnil: ARESTE !

Boris Valenčič, 1. slovenski KRALJ - monarh.si

REKONSTRUKCIJA LEVICE V EVROPI. Levica bi morala izginiti s političnega prizorišča, saj prav zaradi obstoja levice dela desnica namensko problematiko in napake, tako poteka v ospredju bolj boj mitologij, zato ni v politiki in ne v gospodarstvu v Evropi posebnega uspeha. Kitajci imajo samo levico in to funkcionira tudi v gospodarstvu. Evropa pa je svoj čas imela pretežno desnico in odlično socialno politiko. To je prava stvar, kar lahko edino dobro funkcionira. Na vzhodu Evrope, pa bi bila boljša popolna prepoved delovanja levice, ker so posledice iz preteklosti prehude. Seveda, pa bi se vse novo nastale vzhodno evropske države morale nujno izpisati iz NATO-a, če bi želeli dejanski kreativni uspeh v gospodarstvu.

Boris Valenčič, 1. slovenski KRALJ - monarh.si

GRIMSOVA MLADINA. Bravo Grims, končno nekaj pametnega od tebe!! Bi pa te rad spomnil na še nekaj izredno pomembnega; namreč tvoja mladina, katera rada krade programe ni nikakor zainteresirana za razvoj odprto kodnih sistemov, poslovnih programov za Linux in Windows, katere smo mi v Opinfos d.o.o. razvijali 6 let, opinfos.com. Sedaj, glede na že Janšev teror in tudi teror te vlade skupaj z Microsoftom, so vse naše aplikacije kot opensource na voljo vsem. Pa misliš, da se jih kdo od slovenske mladine dotakne, da bi se kaj reskiral in kaj naprej razvijal??? NE; TVOJA IZREDNO POKVARJENA MLADINA, se jih še dotakne NE!!! Veš kaj znajo le, da ko neko podjetje vključi po težkih mukah neko drugo poslovno zasebno enoto v internet z lastno www stranjo, da mu jo le ti ukradejo na povsem bestialen način z lažjo in prevaro! Vsak tvoj mladinček in študentek ima za 100 evro računalnik, programov pa ukrade za 20.000 evrov, potem pa lahko "jebe" vsakega podjetnika, kateri pošteno dela. Kradejo tudi fotografije iz neta in izdelajo za 100 ali 200 evro domače strani... spucat te tvoje nevzgojene podmlatke!!!

Boris Valenčič, 1. slovenski KRALJ - monarh.si

Jože Tanko - Policija o množičnem pridobivanju prometnih podatkov. Cestni "obračuni" s politično konkurenco.
Če še ne veste komu ali čemu služijo takšne informacije in informacijski sistemi ter prisluškovanja in sledenja telefonov, vam lahko povem iz prve roke; namreč že ves čas, leta in leta se policija trudi, da bi meni naredili "rokavičarsko" čim več materijalne škode, psihičnega maltretiranja in postopno totalitarno uničenje mene. V ta namen policija tajno izvaja: krajo pisemskih pošiljk, prestrezanje mailov, hujskanje in ustrahovanje ljudi proti meni, nešteti poiskusi insciniranih prometnih nesreč, preprečevanje do pošteno zasluženih financ, skratka res neverjetno totalitarno, barbarsko, primitivno in bestialno ravnanje policije. V ozadju vsega res stoji Milan Kučan in leva politična opicija, katera je navajena le z grobo silo vladati! Sirote si res ne morejo pomagati, so za v KARANTENO, pod strogi nadzor mednarodnih sil, prepovedati bi morali delovanje levičarskih strank, saj le te predstavljajo resno in neskončno grožnjo, so le za primitivno in nekvalitetno življenje. Prav ves svetovni tehnični napredek želijo iskoristiti le za njihove bestialno primitivna nagnjenja. 25. 8. 2011 jim je z eno študentko policijskih ved, nazadnje tudi uspelo izvesti prometno nesrečo na povsem filmsko akcijski način, da je najprej zavijala levo, dala smerokaz, ko sem jo želel po desni zaobiti pa je navila gas do konca, me prehitela po levi stani, ter brez smerokaza zavila desno, tako da ni bilo mogoče se nikakor trčenju izogniti. Bočno sem trčil v njena zadnja desna vrata. Brez besed sem takoj ugotovil, da gre za policistko, kar mi je tudi sama kasneje potrdila, zatem pa sem ji še rekel, da me je že večkrat policija poiskusila na cesti ubiti, pa je izjavila, da upa, da jim bo to enkrat zares tudi uspelo! Zadevo bom tudi slikovno predstavil na internetu. Pripravljam tudi kazensko ovadbo proti tej osebi. Ko se vozim po Italiji sem povsem brezskrben, kjub temu, da ogromo pišem proti NATO-o in CIA-ji!

Boris Valenčič, 1. slovenski KRALJ - monarh.si

SVETLIK - Referendumska kampanja o družinskem zakoniku bi kršila ustavo.
Cilj Svetlika in levice je v popolnosti razvrednotiti majhen slovenski narod, ga brezosebiti, razklati na prafaktorčke in izbrisati sledi za njim. Tokrat jim je zaradi CIA-ške desnice, katero sem neprestano napadal jaz, uspelo se prikopati na silo do oblasti, kot edini vsiljeni narodu polega CIA-šev. Da bi si levica zagotovila mesto v neki popolnoma zlagani in le navidezni demokraciji uvaja v Slovenijo zakone, katere sicer imajo tudi v EVROPI, da se na njih lahko sklicuje. Levici, Pahorju, Kučanu in Svetliku pa gre le zato, da nebi nikoli več morali z oblasti in da nebi nikoli odgovarjali za vse storjene zločine, zaradi tega uvajajo povsem genocidne zakone za Slovence. Upor tašnim kriminalcem je neizbežen!

Podprite zbiranje podpisov za referendum in glasujte na referendumu proti temu Svetlikovemu zakoniku. Svetlik trdi, da je v Sloveniji zagotovljena enakost. Kot v času komunizma, bratstvo in enotnost, vse je naše, sedaj pa je vse le njihovo. Svetlik želi izbristai še tisto malo avtohtonih ljudi, da nihče nebi bil za storjene zločine nikoli preganjan.

Boris Valenčič, 1. slovenski KRALJ - monarh.si

Ne nakladajte OVCE, najprej se izpišite iz NATA-o, kajti to je glavna KORUPCIJA, katera je potegnila za seboj vse ostale kraje in "korupcije". Ivo Sanader sedaj ni pravzaprav sploh preganjan, le bolj varno zaščiten, ker je na silo porinil Hrvaško na svojo roko v NATO. Po Sloveniji pa ste tako ali tako sami bluzači, tako, da se največji zločinci povsem "NEMOTENO" giblejo po Sloveniji.

Boris Valenčič, 1. slovenski KRALJ - monarh.si

Že od leta 1990, po prvih zlaganih in ne-"demokratičnih" volitvah ni nobena vlada legitimna, prav tako ne ta sedanji "parlament". Zaradi mene se lahko še naprej slepite in tako naprej "farbate" ljudstvo. Tudi Slovenija ni nikakor samostojna, še manj pa NEODVISNA državica. Je le ena CIA-ška izpostava in strogo dirigirana s strani Evro-CIA-ške mafije. Bleferska vojna za Slovenijo dogovorjena z JLA, Miloševičem in Kučanom, Franjo Tuđman jo je poimenoval kar; OPERETNA VOJNA, tudi Kacin je tako izjavil. Razumen Pahorjevo ambicijo, da bi rad postal 1. predsednik Združenih držav Evrope in kaj bi le naredil na tistem mestu, saj se je potem, ko ga je Kučan vsilil za 1. ministra v Sloveniji le podelal... pa tudi Kučan, ker sedaj ima tudi on proti Pahorju veliko za povedati. V kolikor pa boste takšna vidna politična formacija, vidno levih in navidezno desnih, nadaljevali z vašimi metodami vojno policijske hunte, prej predani Yugoslaviji, sedaj Evro-Ciaški mafiji, ne bo kakšnih napredkov, le še večje pogube!

Boris Valenčič, 1. slovenski KRALJ - monarh.si

Po 20-tih letih laži, medijske cenzure in blokade, vsiljevanja komunističnih, poleg njih pa le CIA-ških razbojnikov, slovensko ljudstvo še sedaj ne ve koga voliti, na razpolgao pa imajo v tem trenutku le tiste, kateri so razkradli in oropali Slovenijo, ter njihove podmladke, katere z ukradenim denarjem financirajo spet oboji navedeni. Zaupanje v slovensko politiko in v ljudi nasploh, so popolnoma izgubili, tudi sami vase nimajo več zaupanja, saj jih je ta politika med dvema ognjema tudi njih prisilila, da so pretežno zgolj zaradi preživetja zavili na stran pota. Bojijo se, da kdorkoli bo prišel drug na oblast, bo počel enako, tudi Katarina Kresal, katera je obljubljala veliko, je pokazala prav to, le lastno koristoljubje. Pa morda le lahko sčasoma ljudje spremenijo mnenje. Za začetek predlagam, da preberete - monarh.si.

Boris Valenčič, 1. slovenski KRALJ - monarh.si

NAPADI NA JANEZA JANŠO. Ne preseneča me, da prihaja do takšnih kvalificiranih izjav in trditev o SDS. Janez Janša vemo vsi, je bil zagrižen komunist. Če si bil kdajkoli to, potem si se že skoraj tak rodil in želel sodelovati v tej nedemokratični krivici zaradi lastnih interesov. Ko je Janša postal CIA-š je tudi to postal le zaradi svojih osebnih interesov. Zdi se mi popolnoma moralno razvrednoten človek. Opazili ste lahko, da v današnjih časih CIA-še sploh ne zanima, če ste na skrajno levi ali desni, le da ste za njih. Obubožana Evropa prejema rešitvene finance od Kitajcev, najraje pa bi jim zavili vratove... narobe svet boste rekli... ne le napačni ljudje, kot je Janez Janša so se znašli v politiki, prav tako Bavčar, enkrat je za Drnovška drugič pa proti... poneostavljeno - kakor zapihlja veterček! Ni potrebno burje. No sedaj pa levaki pripisujejo SDS-u UDBAŠTVO. Na tem je veliko resnice, tudi ko je Kučan uvedel cenzuro proti meni je Janša za to navijal. Celo izjavil je, da če češ "cela" Slovenija zatira enega, torej dokazano mene, to ni nič takega. No sedaj pa je Janša zatiran in je padel v lastno zanko. Zame potem takem tudi to ni nič TAKEGA.

Boris Valenčič, 1. slovenski KRAJ - monarh.si

JANEZ STANOVNIK. TITOIST, pribij se ŠE na križ, pojdi k maši, pojdi, pojdi, pojdi - le k resnici ne boš zavil, samo tega NE, pa vendar so te le polna usta resnice.

RESNICA: monarh.si/ch/index.html

Berite: monarh.si Boris Valenčič, 1. slovenski KRALJ

PREDČASNE VOLITVE - 60 +. Hudo zastrašujoči ste vi vsi skupaj, torej trenutno vidni politiki, saj ste le razkradli Slovenijo in jo postavili v podrejeno stanje Evro-CIAški mafiji. Sedaj premetavete te krivice le drug na drugega. Kar pojdite vsi skupaj urno, hitro in strumno na volitve, pa prekleto pazite, da se ne bomo pojavili na volitvah tisti, kateri bomo opravili z vami. Tudi mediji so enakega mišljenja, Uroš Slak je dokazal prav to; POZABIMO NA VSE SKUPAJ KAR JE BILO IN ZAGRABIMO PO NOVIH LOPOVŠČINAH !!! Malo prekolobarite iz si izemjajte ASE, potem kmalu vas ponovno strmoglavim.

Berite: monarh.si Boris Valenčič, 1. slovenski KRALJ

Leta in leta, dolga leta vlečete plače, vse ste pokradli in nasilno vladate skupaj z Jusofom Janšno, Bavčarjem, Peterletom in drugimi ne-veljaki, s Kučanom vred. Delate le škodo in nikakor vas ni srečala pamet. Naenkrat ugotavljate, da so pametnejši 3 letni otroci. Temu lahko rečemo; NARAVNO, še ne okuženo s CIA-ško in KOMUNISTIČNO doktrino "filanja" možgan. Le moje VELIČANSTVO, slovenski KRALJ, nisem podlegel vašim vsemogočim manipulacijam, kar je točno to, naravno in evolutivno.Le miselne instrumente utrjujem, kako nekaj bolj razumeti in obdelati in ne kako se "futrati" z vašim manipulacijami. Temu bi lahko rekli raziskovalna politika in totalno predvidenje brez naklepa v slabo smer. Malo pomislite koliko škode ste povzročili, koliko je bilo na vaše račune trpljenja, koliko ljudi ste tako zmanipulirali in jih povozili ter uničili. Niste jim hoteli niti ponuditi možnosti razmišljanja. Kaj imate po takšnih ugotovitvah na koncu vi koristi, saj boste za vse tudi za nakradeno kaznovani, to vam garantiram jaz, in vas se bom spustil iz rok, lahko le sanjate o tem. Jusuf Janša komaj čaka in vsi njegovi priskledniki, da pridejo spet na oblast in počeli bodo enako kot vi, njihova 3. runda lopovščine je tako v igri ter nadaljevanja CIA-ških strateških igric. Pred volitvami 2008, sem tebe in tega izprijenca Janšo povabil na tiskovno, pa vse možne novinarje pa ste bili vi vsi skupaj PAMETNEJŠI. Sedaj pa takšne ugotivitve o 3 letnih otrocih. Tudi moj, sedaj 5 letni sin že pravi, PREDSEDNIK VLADE, moj ati mu na glavo ... naprej je logično!

Boris Valenčič, 1. slovenski KRALJ - monarh.si

SDS - SKLICEVANJE NA AMERIŠKO PRAVO. Seveda v USA ne poznajo niti milosti do lastnih državljanov, kar tako pordrejo TWINTOWERs, ljudi mučijo brez dokazov da bi le čim bolj zasovražili Ameriko in tako postali teroristi, avganistan napadejo po nedolžnem in v hipu zatrejo Talibane, ko jih že primanjkuje pa udarijo krivdno še po civilih in jih tako spodijo v hribe, med nekaj preostalih talibanov, da lahko američani še naprej nažigajo po Avganistanu, izmislijo si orožje za množično uničevanje v Iraku, zatem pobijejo civilno in skroraj vso drugo prebivalstvo, ZELO PRAVNA RAZLAGA!

Boris Valenčič, 1. slovenski KRALJ – BERITE: monarh.si

Igor Bavčar, VELIKI LAŽNIVEC, CIA-ški hlapec in gospodarsko polititični GANGSTER.
Ali se me upa tožiti za moje izjave???? Še preden je skupaj z Janšo pokradel znatni del slovenskega premoženja je to že napovedal, da bo prešlo lastništvo Slovenije v last nekaj posameznikom. Torej je bilo to ropanje tudi predvideno in naklepno dejanje. Kako se novinarji s takimi pošastmi kot je Igor Bavčar in Janez Janša sploh lahko spoštljivo pogovarjajo??? .. ja seveda, CIA-ši so v ozdajdu in njihovi interesi, vsi Evro-CIA-ški zločini po svetu pa se imenujejo demokracija! Še naprej se bom boril proti tej najhujši MAFIJI v svetu, s pripadajočim Igorjem Bavčarjem in Janezom janšo. Berite monarh.si in spoznali boste RESNICO. Še enkrat pozivam Bavčarja in Janšo; ALI SE UPATA TOŽITI MENE ZA MOJE IZJAVE??? - odgovor; NE, NE UPATA, zakto ker so moje izjave resnične!

V primeru, da bi me vseeno rada tožila, moj naslov je; Boris Valenčič, Mokrška 42, 1000 Ljubljana

Boris Valenčič, 1. slovenski KRALJ - berite; monarh.si

3 + 4 = 7 letni rdeči mandat.. Vprašajte LEVAKE, koga se bolj bojijo, Janeza Janše ali mene? Ugotovili boste, da se dejansko mene veliko bolj bojijo kot klovna Jusufa. Le zakaj? Le zakaj so prav oni sami sebe sabotirali, izstop DESUS, ZARES iz koalicije in ves ta navidezni scenarij proti Pahorju? Mudi se, najbolj njim, levakom na nove volitve, da se ne bi vmes to in naslednje leto uspel organizirati jaz!!! No, pa se potem takem še vprašajte ZAKAJ takšni napadi na Janšo s Katarino Kresal in s Tanjo Pučko??? Nategniti hočejo vse, mene, Jusufa, volilce…. Jusuf pa tepec misli, da bo kar dobil 70% glasov. Pa saj tako je razmišljal leta 2008, sedaj ga bo samo še globje fasal in globje “spušil” – res mora imeti tale Jusuf GLOBOKO GRLO!!!

Levaki se me bojijo, ker vedo da bom postavil policijo, sodstvo ter vso politiko dejansko na glavo, da bodo le tako za svoje zločine enkrat tudi odgovarjali, pri tem pa se ne bom nič spraševal okoli NATA in Evrope, le sklestil jih bom. Jusuf pa mora biti ubogljiv CIAŠ in narediti le toliko kozmetike, da bo on prišel dobro skozi, prav tako njegovi nadrejeni.

Boris Valenčič, 1. slovenski KRALJ – monarh.si

Turkova, Kučanova, Pahorjeva in Janševska konglomeracija izvaja težka hudodelska, gansterska in roparska nasilja nad dvo milijonsko - sedaj že - sirotinjo!
Pred Evro-Ciaško mafijo, pa še pisniti ne upajo! Med tem ko cel svet že "žvrgoli" o avto destrukciji dvojčkov 11. september, pa so pri nas le še naprej pod repom, enkrat Rusom, drugič Amerčanom, tretjič Kitajcem.
Resnica o 11. septembu na: monarh.si

Boris Valenčič, 1. slovenski KRALJ - monarh.si

FANTJE IN (BABE) mene toliko komentirate, kot da bi jaz dobil KEŠ od te PATRIJE! Glede keša, v Yugi sem služil kot obrtnik tudi 15 jurjev DM na dan, če ne od vsake bajte po 2 jurja DM "čistega" na dan, delal pa sem vsaj na dveh bajtah. 500 DM sem porabil samo za večerjo, pa še nekaj za zajtrk v Super LI ko je bil še diskoteka. Finančno gledano sem dobro živel. Pa sem že takrat hudo ropotal proti Jugi in se ves čas sam financiral. Danes se tudi še vedno sam financiram, le da je manj keša. Za seboj imam več kot 30 let bitk proti slovenskim režimom, kozla pa se mi od vašega Jusufa Janše še najhuje in od Bavčarja.
Ta afera Patria je dirigirana od CIA-e, da nebi vi pozabili na njihovega hlapca, tako kot pozabijo PIČKE na svoje bivše jebače. Tudi pravosodni organi in vsa "slovenska" politika so popolnoma nesuvereni, tako da če navijate za Jusufa je pač to CIA-ška godlja, kaktero bi radi popapali nadalje. Najboljša je moja KRALJEVINA, tako boste vsaj vsi postali suvereni in svobodni, brez napadaja drugih držav, kateri niso nič krivi, pa so vseeno žrtve ameriške agresije.

Boris Valenčič, 1. slovenski KRALJ - monarh.si

Potrebne so le radikalne spremembe! Spremenimo Slovenijo v KRALJEVINO in zadeve se bodo resnično tudi uredile. 50.000 gangsterjev bo sedelo in vrnilo nakraden denar, CIA-ši bodo odnehali rovariti in vsiljevati svoje hlapce! Sedeli bodo tako Janša kot Kresalova in vsa njihova pripadajoča druščina.

Boris Valenčič, 1. slovenski KRALJ – monarh.si

AFERA PATRIA - RAZLIČNI RAZLOGI - PARODIJA. Razlag je lahko kolikor hočete, če bi razmišljal po "štromarsko", je udeležene verjetno skupinsko ujela kakšna strela, ko ste bili na kakšnem pikniku okoli kakšnega golaža, verjetno ga je kuhal Josip Jesih, kateri je svoj čas financiral Marjana Podobnika za CIA-ške potrebe. Ni se obneslo! Morda ste bili ravno pri Jošku Jorasu in ste potrebovali PATRIJE in še denar, da napadete Hrvate, tako ste se z Janezom Janšo in Ivom Sanaderjem uspeli dogovoriti za konflikt med Hrvaško in Slovenijo, da pade še Hrvaška - nasilo v NATO. Ker je sedaj že toliko JJ-jev vpletenih v zadevo, se več ne ve, kdo je kaj povzročil. Vpletena so še vsa tuja diplomatska predstavništva katera je na golaž povabil Josip Jesih in res ne razumejo slovenskega jezika, tudi Finci ne, zato toliko zmote, Slovenska sodišča pa nočejo prevajati iz Finščine. Edina sled, ki je ostala, strela iz neba v vaše počene provokatorske betice.

monarh.si/pok.htm – freetime.si/karikature/naslovna.htm

BAVČARJEV - KRINKA BIZNIS - PARODIJA - SKB BANKA PODATKOV.

ŠE ENA PARODIJA, VREDNA VEČ KOT SLOVENSKO PRAVOSODJE. Slovenski CIA gangster Igor Bavčar bo postavil nove 20 kilometerske mejne "kontrolne" točke okoli Slovenije, kjer bo iz avtomatov prodajal vinjete za slovenske avtoceste.Ker mu z vinjetami posel ne bo uspeval, saj ne bo velikega obiska turistov, bo skupaj z avtomati in 20 kilometerskim obmejnim pasom, prodal kar "sosedom", tako kot vse bencinske servise Istrabenz in blagovne znamke Kolinske, seveda le zaradi "dobrih" sosedskih odnosov. Zatem bo v novem 20 kilometrskim pasu postavil še avtomate, spet za turiste, v katerih bo prodajal sladolede in baklave. Seveda bo tudi ta nov obmejni 20 kilometrski pas ozemlja skupaj z avtomati ponovno prodal tujcem, oz. sosedom.... V preostali notranjosti Slovenije pa bo vsepovsod namestil še avtomate kjer bo prodajal kokain, heroin, LSD in extazi. Tako bo odrešil slovensko policijo, da preprodajalcev mamil sploh ne bo potrebno več preganjati, saj se bo vse dobilo kar v teh Bavčarjevih aparatih. Seveda sodišča bodo Bavčarju za njegove uspehe ploskala; glejte - našega JUNAKA-KORENJAKA. Konec koncev si bo policija lahko vzela nekaj počitnic in jim tudi ropa SKB, ne bo potrebno več prikrivati. Pokradeni politiki iz SKB sefov pa bodo dobili izsiljevalsko dokumentacijo nazaj in vse bo OK.
IGOR BAVČAR - MINISTER ZA EVROPSKE ZLOČINE. (republikanec ...)
JANEZ JANŠA - POGREBNI MINISTER SLOVENIJE. (republikanec ...)
MILAN KUČAN - NJIHOV PREDSEDNIK in revolucionarni borec SAM PROTI SEBI. (republikanec ...)

Boris Valenčič, 1. slovenski KRALJ - KRALJEVINA SLOVENIJA - MONARHIJA

Kdor še ne ve, da je Broz Plemeniti le TROBILO in prav tako hinavec kot SDS, kateri "pojejo" o domoljubju, pa je vse le daleč od tega. Broz Plemeniti se nikoli ni "razburjal" ali bil proti temu, da bi naj Slovenci dajali denar v Beograd. Bil je pač UDBAŠ in od Jugoslavije živel. Kot UDBAŠ je moral izvajati pestra LEPOTNA dela... pok pok pok... Ko se je malce situacija spremenila, pa je postal slovenski "nacionalist?", le toliko, da lahko za 360% zavaja slovensko ljudstvo. Kako to, da se enkrat klanja Ameriki, drugič Putinu, rad bi bil še mirovnik... Ko sem ga jaz spoznal v slovenski skupščini, sedaj "parlament" je bil nastrojen proti meni in je sodeloval z akteriji - CENZORJI, da mene čim TEMLITEJE cenzurirajo in pokradejo moje besede. Jelinčič, Broz Plemeniti le od TROBENTANJA in kraje drugih idej lepo živi, jaz pa izvor vsega - naj crkavam še naprej. IZRAZITO SLOVENSKO! Jelinčič čistokrvni SLOVENEC - Broz Plemeniti. Na koncu pa bo dal glas za Grčijo tudi on in tako bo imel spet nabasane žepe, da bo lahko prodal še kakšen starinski kovanec...

monarh.si/dogynz.htm

Boris Valenčič, 1. slovenski KRALJ - monarh.si

odgovor za: Ladislav Troha. Od kod le tebi takšne UDBAŠKE informacije??? - serviraj !!!
V času ko so te "ugrabili" si verjetno ponavljal kakšen razred šolanja kaj boš tvezil ljudem. Nič se nisi naučil. Vse si pomešal! Mitja kustelj je navaden sprijen zločinec, vsaj zame, zate pa naj bo karkoli hočeš, tvoja stvar. Začuda, pa si ti prišel do mene za sodelovanje in ne jaz do tebe, po pogovoru katerega sva imela v Dama baru, te nikoli nisem sploh poklical, ker si mi že na daleč smrdel. Sedaj pa si užaljen, ker ti ni ratalo me speljati na limanice, tebi in tvoji druščini in bi rad z nekimi mojimi idejami proti meni. Pojoči major, daj še kakšno "zasviraj" na Čopovi ulici, komur hočeš, jaz te tudi poslušal ne bom, kot te tudi takrat nisem, ko sem še promoviral svojo stranko prav tako na Čopovi, kjer si se mi že takrat hotel pred leti vsiliti!

Boris Valenčič, 1. slovenski KRALJ - monarh.si

odgovor za: Ladislav Troha. Sovraštvo????? 30 let potrpežljivo in ustvarjalno delam na zadevah kot so predstavljene na monarh.si. Prenašati sem navajen različne provokatorje in bacile vseh barv. Moja pot bo nespremenjena, po njej pa "TACATE" od 25. maja 1988 vsi razni nepridipravi, me cenzurirate in ponižujete. Zavajate ljudi dokler ne dojamejo monarh.si. Le zakaj bi potemtakem jaz moral biti pripravljen izgubljati čas s številnimi provokatoriji???? Morda zato, da bi se izničilo dejansko dejstvo, da sem le jaz tisti, kateri je pa res nekaj naredil pravega za Slovenijo, sedaj pa moram biti ZATO še žrtev raznim bumbarjem. Hvala in slava takšnim !

Boris Valenčič, 1. slovenski KRALJ – berite: monarh.si

Le nov CIA-ški model, kako osvojiti svet. Izdelali so navidezno komunistično celico, uspeli so že narediti zdraho pri arabcih, sedaj gredo še nad Kitajce in Ruse. Ljudje, kateri demonstrirajo ne vedo nič o tem, le njihovi organizatorji, tako kot Bin Laden.
Centralizirano vodeno je krščanstvo iz enega centra, tako se tudi te navidezno komunistične "revolucije" centralizirajo v Ameriki. Le nova ameriška zvijača. Nekdaj komunisti, zatem Brigade Rosse, teroristi, še WikiFlixi in sedaj revolucionarni komunisti. Moj pogled na svet je nekaj povsem drugega: desnica.si/simboli.htm
Slovenija bo postala Panamski prekop, Američani in Evropejci bodo zvozili iz Italije velike arzenale orožja pred Kitajsko in Rusijo,
se igračkali le manevre, v Kitajsko in Rusijo pa bodo poslali novopečeno ideologijo in tako čakali, da se župca kuha... in ko bo
prevrela, bodo nastale vojne po teh dveh velikih državah in tedaj bodo EvroCia-ši postopno pobili ves svet, naj si bo z bacili ali že kako drugače. Toda hitro.

Boris Valenčič, 1. slovenski KRALJ – monarh.si

Kučan obseden s svojim kučanizmom hoče na vsak način vsiljevati svoje bebave teorije in vizije Sloveniji, katere pa vse le propadajo tako kot je že propadla celotna Slovenija. Ne dolgo od tega je vsiljeval Pahorja, sedaj Jankoviča in to naj bi bila alternativa??? Brez Kučana torej je NEMOGOČE, da sploh obstaja alternativa. Kučan  je običajen šizofrenjak, tako kot Janez Stanovnik, precej pa se boji, da bo moral enkrat za svoje zločine odgovarjati. Namenoma so prekinili Pahorjev mandat in izvedli nove volitve, levičarji in sedaj bodo vladali 3 pretekla leta in 4 nova, toraj 7 let novega kučanizma. Povsem netvorno delo.
Alternativa sem le JAZ: na strani DESNICA.si z ustanavljanjem nove stranke, težko pa jo bom sploh ustanovil v teh nekaj dneh, saj me je Kučan zadnjih 20 let cenzuriral in zato bi potreboval sedaj več časa, da se organiziram.
Kučana ne zanimajo težke posledice, katere čakajo Slovenijo zaradi levih in kvazi desnih lopovov, kateri so razkradli Slovenijo. Zanima ga le reševanje svoje komunistične "riti".

Boris Valenčič, 1. slovenski KRALJ – monarh.si

PROVOKATORJI - le učim vas razmišljati, komentiral vas ne bom. Psihoterapije, katere bi vi potrebovali niso brezplačne, v kolikor pa boste prepričali zdravstvene ustanove, da ste prav vi perspektivni in bodo le ti namenili tudi sredstva za vas, pa mi pošljite prijavnice in sestavil bom skupinski urnik, da mi ne bo potrebno vsakič znova razglabljati o tem.

Boris Valenčič, 1. slovenski KRALJ – monarh.si


Po mojih predvidenjih v tem trenutku Jankovič ni dobil ustrezne podpore. Bitka med Američani in Rusi se nadaljuje, PANAMSKI PREKOP - slovenska različica bo le zaživel. (beri: monarh.si)

Začuda ste vsi drveli na volitve, čeprav ste imeli tako z ene kot z druge strani na izbiro (vsiljene) kandidate: SAMO KRIMINALCE.

Pozval sem vas k bojkotu volitev, pa kar rinete, komu v korist: AMERIŠKI MAFIJI IN RUSKO KITAJSKI OBRAMBI, vi Slovenci ste v tej igri in zasedbi povsem nepomembni.

Dokaz strahovladne politike v Sloveniji pa so neizpolnjeni volilni lističi, kar 30% udeležencev zadnjih volitev.

Medijska mafija blokira še naprej mene, SLOVENSKEGA KRALJA,
vsi novinarji pa so vpleteni v afere in kriminal kot Danilo Slivnik !!!

Ne verjamete: berite monarh.si

… in VELIKA KOALICIJA – po ameriškem vzoru…..  Vam nikakor ne kapne….

Pa še nekaj: Amerika je tik pred propadom, saj dolguje Kitajski preveč denarja, zato bi z ameriško nedemokracijo radi zanetiti še državljansko vojno na Kitajskem in v Rusiji ter se tako otresli kitajskih dolgov in lastnega propada. Slovenija kot panamski prekop je za to nujno potrebna, za transporte iz Italije, vključiti pa je potrebno vse Slovane in Balkance tako v vojaške manevre kot provokacije.

Bo morda kakšna državica po nepotrebnem letela po zraku???

Boris Valenčič, 1. slovenski Kralj – DESNICA.si

... namreč Slovenci ste ostali brez jajc, zakaj??? vprašal sem neke istospolne partnerje iz Sove naj podajo informacije v javnost. Povedali so mi, da je prej na slovenskih jajcih pisalo yugoslavija, sedaj pa na skoraj vseh piše CIA.
Jankovič vam jih je želel le posoditi za nekaj časa, pa se mu ne posreči, preveč CIA-ških plačancev in naštemplanih jajc z oznako CIA, strah pred strahom - nič novega za brezjajčne SLOVENSKE skvarjene "duše".


Za brezjajčne SLOVENCE predlagam zdravilne rokodelske tečaje. Domača obrt na slovenskem propada, pa tudi slovenske duše z njo.

Predstavljam vam popoln slovenski produk, ADRIAGRAF LEPOTICE 2012, je v celoti zares slovensko delo, hudo, najhujše..

http://www.freetime.si/lepotice2012/lepotice2012/index.html
http://www.freetime.si/lepotice2012/nar/index.html
http://www.monarh.si/missnato.htm

Boris Valenčič, 1. slovenski KRALJ - monarh.si


Večjega RDEČEGA VOLA od tega ŽUŽKA res ni na svetu. Kruli, krili in tako le prekriva svoja uzurpatorska stvarenja, katere na veliko pobira na monarh.si in jih konvertira za komunistične inetese. Ko nekoga, čeprav bublo-parazita ovekovečiš v nekem okolju, lahko v povsem faljenim, se takšen stvor uveljavlja tudi v svetu. Tudi po vsem svetu imaš tepcev na voljo kolikor hočeš, za gledanje takšnih klovnskih predstav.

Za malo popestritve in izklopa zamegljenih žužkoidov si oglejte pošteno umetniško delo in raje berite: monarh.si. Ne nasedajte več z ene strani RDEČE FUNKNJENCEM in CIAŠKIM hlapcem na drugi strani. Postanite SLOVENEC in pričnite spoznavati ter ljubiti resnico, čistost misli, ne zapletajte se niti v teze istospolnih partnerstev, s katerimi vas le zavajajo; pred razumno mislijo, kako le rešiti Slovenijo, tale kreten ŽUŽEK pa gre še dlje, po kučanovi komandi, "pustite naj vse propade" in NOV KOMUNIZEM VAM GRE ŽE NASPROTI.

Res kretenska samozadostitev, namesto vas RAZMIŠLJA že kar en BACIL ali ŽUŽEK.

Prav to, kar sedaj kot neko novost tvezi še naprej tale idiot ŽUŽEK, je ves čas svojega mandata počela PAHORJEVA VLADA po Kučanovem ukazu!

Kaj vam hočejo vsiliti KUČO-ŽUŽKOVI KOMUNAJZARJI in JANŠEVSKI CIA-ši !?

Oboji so poskrbeli zase, se nakradli do onemoglosti, da jim ne bo nikoli več zmanjkalo, ljudstvo pa napotili naravnost v revščino in propad.

Le od vas zahtevajo, da propadete !!!

Tako KUČO-ŽUŽKOVI KOMUNAJZARJI in JANŠEVSKI CIA-ši si želijo dominacije nad vami in vaše socialne bede.

Ko se boste prebudili v novem stanju, obubožani in ponižani boste v primeru zmage KOMUNAJZARJEV prosili miloščine zgolj za preživetje, v primeru zmage CIA-ških razbojnikov, pa se boste znašli s puško v roki pred kitajskimi in ruskimi vrati, ter tam s silo zahtevali malo riža ali kruha.

Nekateri bodo - seveda - tudi preživeli.

Volilci, le pojdite na volitve in zmagajte!
Potujete skozi blišč Evrope, NATA in sramotni način "osamosvojitve", komu v korist, cilj velikega uspeha pa je že tu!
Le kaj vam je v tistih 90-ih letih povedal in razlagal slovenski KRALJ - ste že vse pozabili???

Boris Valenčič, 1. slovenski KRALJ - monarh.si


VOLILNO ZAKONODANJO BI MORAL KONČNO LE SPREMENITI MONARH IN LJUDSTVO. BERI:

DESNICA.SI - monarhija.

Prepovedal bi delovanje vsem strankam, katere imajo za zaveznike svetovne klavce in iniciatorje vojn z zlagano in zgolj zahrbtno besedičenje o demokraciji, to so na prvem mestu Amerika in NATO. V prvi vrsti je tako za prepoved kakršnega koli delovanja Janez Janša in SDS. Janez Janša ni nikakor zaveznik Slovenije in slovenskega naroda, je bil in ostal le pogrebni minister Slovenije.

Prepovedal bi delovanje vsem komunističnim strankam. Komunisti si povsem neupravičeno lastijo celotno Slovenijo, zakonodajo, pravosodje, policijo in vseh slovenskih duš. Uničujejo vsa demokratična načela, svobodo ustvarjanja, cenzurirajo medije, tako, da jih lahko poleg z besedo BANDITI označimo brez zadržkov še za POPOLNE FAŠISTE. S svojim bestialnim početjem so tako POŽRLI svoje brezumno besedičenje SMRT FAŠIZMU - SVODOBA NARODU.

Prav tako hoče Janez Janša z močno CIA-ško podporo si prilastiti vse kar smo drugi naredili dobrega. Glavni iniciator in motor osamosvajanja sem jaz, slovenski KRALJ. Janez Janša in Igor Bavčar ter preostala CIA-ška druščina so uspeli na osnovi mojega dela samo provocirali Balkance ter še njih hoteli vreči v CIA-ško odvisnost. Proti organiziranju "MITINGA RESNICE" sem napisal tekst, proti takšnemu zborovanju tujcev v Sloveniji in razmnožil na tisoče letakov, katere sem v primeru realizacije tega mitinga hotel deliti mitingašem. Morda bi celo preživel???! K vsej sreči je takrat ERTL ta miting prepovedal in fizično s policijo zagotovil, da do tega ne bi prišlo. Zahvala ERTLU za takšno pozitivno ravnanje, zahvala pa tudi Janezu Janši, Igorju Bavčarju in preostalim CIA-škim razbojnikom za njihovo vsiljevanje Sloveniji in drugim Balkancem, pojarmljenosti EVRO-ATLANTSKI MAFIJI.

Da ne bo pomote. Ta moj tekst proti mitingu resnice sem posredoval vsem slovenskim medijem in tudi ERTL ga je prejel. Na osnovi vsebine tega pisanja je ERTL ukrepal. Tit Doberšek, glavi in odgovorni uredik DELO-a ga je uradno potrdil in registriral, za to imam dokaze. Po Kučanovem ukazu, kot je to praksa še dan-danes, tega Tit Doberšek ni smel objaviti. Za to svojo "uslugo" Kučanu, pa je Tit Doberšek lahko spucal iz DELO-a en milion DM.

Na koncu koncev, bom jaz razpoznan za krivega, da so politiki v popolnosti razkradli SLOVENIJO, kajti tako vidno levi in le navidezno "DESNI", so zaradi zatiranja in cenzuriranja mene, dovoljevali drugim, da so lahko kradli in plenili - tisti kateri so me cenzurirali in onemogočali delovati, prav tako tisti kateri me niso podpirali in so me zgolj ignorirali. O takšnih podpihovanjih proti meni obstaja ogromno dokazov.

Kučan in EVRO-CIA-ška MAFIJA - čez vse! SLOVENCI - želite drugače, potem podprite KRALJA.

Zadnj čas je, da se spremeni SLOVENIJA v kraljevsko ureditev.

Le tako je mogoče odpreti pot demokraciji in napredku v SLOVENIJI.

Boris Valenčič, 1. slovenski KRALJ - monarh.si - DESNICA.si


IGOR BAVČAR, INKVIZITOR, CIA-ški GANGSTER IN HLAPEC, BO TOŽIL NOVINARJE zaradi vdora v njegovo posrano zasebnost!
Kako se je vtikal Bavčar v številne zasebnosti in se danes še vedno! Krade pisemske pošilje po vseh poštah Slovenije, maile, hujska ljudi proti drugim in vse zgolj zaradi lastnih interesov, popolnoma je razkradel vso Slovenijo.

Lopovska PODGANA Igor Bavčar; www.monarh.si/ch/index.html  ... a boš tudi mene tožil, kosmatinec???

Naj povedo še drugi, predvsem študentje, kako jim je sredi noči vdiral v njihove sobe in gledal katera spi v postelji s kom!

Boris Valenčič, 1. slovenski KRALJ - monarh.si - DESNICA.siMussomeli pri Virantu.
 
JANEZ JANŠA:
Ropaj SLOVENIJO, delaj za AMERIKO - deluj LOKALNO, razmišljaj GLOBALNO

Najboljši "biznisi" med Slovenijo in ZDA so že mimo. Predvsem sem jaz zelo zadovoljen, da mi je uspelo prekrižati marsikatere zle načrte tako ameriškim podrepnikom "Nato in CIA" komercialistom, Janši, Bavčarju itd, prav tako Georgu Bushu.

Zelo pa so bili za svoja ZLA početja imenovani HLAPCI pohvaljeni, za napad na Irak in Avganistan s strani angleške KRALJICE, ne pa tudi od slovenskega KRALJA.

Amerika izredno rada izrablja naj primitivnejša ljudstva.

Amerika seveda zločine počne kar po tekočem traku, tako, da tudi Jusuf Janša s težavo sledi napetim akcijam.

Uspe mu le plasirati za CIA-ško podzemlje ogromno Albancev, s tem tudi sebi varuje hrbet na domačem terenu, plačilo zato pobere kar Slovencem, dokazano ropanje Slovenije s strani Bavčarja in Janše.

Mednarodna skupnost; EVRO-CIA-ška mafija, tega niti ne omenjajo, nekako se strinjajo vsi gangsteriji, da so to le področja človekovih pravic, torej pravica do ropanja Slovenije.

No, pa saj bo verjetno pri tako trčenemu slovenskemu narodu tudi lov na Mobi Dika - finančno uspešen, vsaj - ponovno za nekatere.

Dokapitalizacija NLB in znano praznenje tega žaklja poteka dalje.

Čestitke: www.monarh.si/tiskovna.htm

Boris Valenčič, 1. slovenski KRALJ - monarh.si


GLASUJTE PROTI KOMUNISTIČNEM DRUŽINSKEM ZAKONIKU
- komunisti so si skupaj s KGB pripravili teren za znaten uvoz ruskih "buzerantov" saj so v Rusiji popolnoma prepovedani. Načrtujejo odličen biznis in  povezane imajo vse niti za trgovanje z otroci, prav tako s človeškimi organi. Ne sanjajte več naprej! Vas še ni izučilo, da je določena struktura "ljudi" v Sloveniji sestavljena iz totalnih izmečkov, vas niso že izropali do kosti, sedaj vam bodo požrli še preostalo!

Ta družinski zakonik je blodnja, nove vrste komunizem, kjer otroci postanejo dejansko lastnina "države", biološki starši postanejo le sredstvo za plemenitenje zasebnih žepov - uradnikom "republike" Slovenije. Podobno kot pri živalskem sexualnem trženju bulmastifov. Vsakemu povprečnemu državljanu Slovenije je mogoče naprtiti in nalepiti etiketo, da je nezmožen, tako ali drugače vzdrževati otroka in tako poseči v vsako družino, odvzeti otroka in ga prodati bogatim ruskim "buzerantom", ki se bodo trumoma naseli po Sloveniji. Tako bodo duhovno razvrednoteni slovenski starši, kateri so bili predhodno izropani s strani domačih izdajalcev, vidno levih in kvazi desnih, njihovi otroci pa bodo ostali etiketirani za vse življenje v bogatejših "buzerantskih" družinah, da so imeli ničvredne starše. 

Demokracija ali nov zločin proti človeštvu ??? Bo tudi ljudstvo, tako izmanipulirano, sedaj glasovalo samo proti sebi ???

In še to, le 10 držav na svetu naj bi imelo peder-demokracijo, preostalih 181 držav pa te peder-demokracijie nimajo. V teh maloštevilnih 10 državicah s podobno peder-demokracijo, pa kljub temu lastnega ljudstva niso izropali!
ZATO GLASUJTE - PROTI !


Boris Valenčič, 1. slovenski KRALJ - monarh.si

 

Ustanavlja se nova stranka DESNICA - monarhija.

DESNICA ima cilj široko zastopanje ljudskega interesa in tako tudi takojšnjega napredka Slovenije.
desnica se deklarira kot izrazito desničarska stranka, kar do sedaj ni vidno in razpoznavno nikjer v Sloveniji.
Torej, v kolikor ni takojšnjega napredka v gospodarstvu tudi ni možno vzpostaviti pravične socialne države. 

Nikakor ne želimo deliti Slovenije na dva politično nasprotujoča pola, desničarje in levičarje,
Slovenijo lahko podelimo le na tiste, ki so ljudstvo okradli in na okradene.

V tej dolgoletni in veliki gangsterski akciji boste našli tako levičarje kot desničarje,
kateri so slepo sledili, predvsem ropanju in kraji ter se skrivali za hrbti Evro-Atlantskega imperializma. 

V naše vrste vabimo tako zasebno gospodarstvo, kot delavsko populacijo in uslužbence v javnem sektorju. Vse, kateri bodo spoznali smisel in svojo udeležbo v DESNICI.

Ne želimo živeti na račun tujih interesov nad srednje-evropskim prostorom,
prav tako nočemo biti žrtve velikih gospodarskih in vojaških aktivnosti.

Prosimo, da si vzamete čas in se seznanite z našo iniciativo - www.predsednica.si  www.zml.si  www.DESNICA.si 

K sodelovanju vabimo vse, kateri želite tvorno prispevati in sodelovati pri organizaciji kvalitetne desnice.


Za dobro delovanje stranke potrebujemo tudi finančno podporo, v okviru podjetij ali organizacij lahko prispevate
do 5.000 evro brez obrazložitev, do 1.000 evro na bankah lahko nakažete brez osebnih identifikacij,
zadovoljni pa bomo tudi z manjšimi zneski, tudi s 5 ali 10 evro.

ZA SUVEREN IN KVALITETEN NAPREDEK SLOVENIJE ! 


Boris in Martina TRR: SI56 0313 0100 0850 741 - nov TRR objavljen z dne 3.4.2020


…........ se nadaljuje …...........

 

www.monarh.si LAŽI, KRADI IN PRAZNUJ

NA VLAK PA V HAG