Boris Valenčič, Mokrška 42, (Bratov Babnik 14), 1000 Ljubljana – www.monarh.si

Ljubljana, 1. 5. 2016

VRHOVNO DRŽAVNO TOŽILSTVO, TRG OF 13, 1000 LJUBLJANA  -  JANKOVIČ KADRUJE KAVTIČNIKA ZA RAVNATELJ ŠOLE

zadeva: KAZENSKA OVADBA

Podajam kazensko ovadbo proti:

1 - Zoranu Jankoviču, županu Ljubljane

2 - Jožefu Kavtičniku, ravnatelju osnovne šole Miška Kranjca,
      Kamnogoriška c. 35, 1000 Ljubljana

3 - Barbari Lavrič Ravbar, razredničarka 4a v osnovni šoli Miška Kranjca,
     Kamnogoriška c. 35, 1000 Ljubljana

4 - Mariji Tovornik Vrhovec, center za socialno delo,
     Ljubljana Šiška, Celovška 150, 1000 Ljubljana


V prilogah vam posredujem dopis na inšpektorat za šolstvo in šport z dne 10.4.2016 in zavrnitev vzgojnega opomina naslovljenega na osnovno šolo Miška Kranjca z dne 14.4.2016. Vsebine teh dveh dopisov je potrebno upoštevati kot opis resničnih dogodkov in material za očitana kazniva dejanja. www.monarh.si/osnovnasola.htm

1 - Zoranu Jankoviču očitamo kaznivo dejanje organiziranega kriminala, kadrovanje Jožefa Kavtičnika za ravnatelja šole Miška Kranjca, Kamnogoriška c. 35 v Ljubljani, z namenom uničenja moje celotne družine, ker se jaz ukvarjam s politiko, Martina Valenčič, mati najinih otrok pa se je udeležila leta 2012 predsedniških volitev, leta 2014 pa je kandidirala za županjo Ljubljane. Glede na katastrofalno gospodarsko in politično stanje v Sloveniji, sva skupaj z Martino zasnovala napredne programe, katere je Martina predstavila javnosti. Seveda sva bila zelo kritična tudi do Zorana Jankoviča in drugih „vidnih politikov“, odgovornih za to katastrofalno stanje v Sloveniji.

Zoran Jankovič se na ta način hoče kruto maščevati moji celotni družini in najino celotno družino izgnati na ta način iz Slovenije. To je hkrati tudi huda zloraba uradnega položaja, izvajanje organiziranega kriminala nad mladoletnimi osebami pa je še hujša oblika tega dejanja.


2 - Jožefu Kavtičniku očitamo kaznivo dejanje organiziranega kriminala, saj je to funkcijo ravnatelja šole Miška Kranjca sprejel, z namenom, da bo izvajal nasilje nad našo družino in nas skupaj z razredničarko Barbaro Lavrič Ravbar ogrozil tako hudo, da bomo morali Slovenijo zapustiti. Prav tako je vse to hkrati tudi huda zloraba uradnega položaja, izvajanje organiziranega kriminala nad mladoletnimi osebami pa je še hujša oblika tega dejanja. Skupaj z razredničarko Barbaro Lavrič Ravbar sta še zasnovala lažno in krivično prijavo ter jo podala na socialno službo CSD Šiška. Očimu Martine Valenčič, Petru Kušlanu je posredoval laži, da sem v pričo mojega sina izrekal besede „prst v rit“, čeprav pri obravnavi lažnega postopka izrekanje 1. opomina najinemu sinu Borisu, sploh ni smel biti prisoten, kakor navajam v prilogah. Jožefa Kavtičnika in vse politične kriminalce v Sloveniji hudo bolijo moje parole; LAŽI, KRADI in PRAZNUJ, kjer pa je zares narisan sredinec in napisana vsebina: www.monarh.si/praznik.htm


3 - Barbari Lavrič Ravbar očitamo kaznivo dejanje organiziranega kriminala, saj je poleg Jožefa Kavtičnika direktna izvrševalka opisanega nasilja nad našo družino, povzročila je celo vrsto nasilnih dejanj nad mojim sinom Borisom Valenčičem, učencu 4a razreda na šoli Miška Kranjca. Vse to je že opisano v prilogah. Prav tako je vse to hkrati tudi huda zloraba uradnega položaja, izvajanje organiziranega kriminala nad mladoletnimi osebami, je še hujša oblika tega dejanja.


4 - Mariji Tovornik Vrhovec očitamo kaznivo dejanje organiziranega kriminala, saj je poleg Jožefa Kavtičnika in Barbare Lavrič Ravbar tudi direktna izvrševalka opisanega nasilja nad našo družino. Prav tako je vse to hkrati huda zloraba uradnega položaja, izvajanje organiziranega kriminala nad mladoletnimi osebami pa je še hujša oblika tega dejanja.

Marija Tovornik Vrhovec je v telefonskem razgovoru z menoj, že kar očitala vsa mogoča nasilja nad najinima otrokoma, malomarno vzgojo in zanemarjanje. Iz osnovne šole Miška Kranjca naj bi prejela že kar takšno obsodbo, dokončno zame in za Martino. Torej se je že postavila v vlogo izvršilnega rablja, kateri te mora brez vsakega sodišča linčati. Razlagal sem ji, da gre za lažno in krivično prijavo iz te šole, da sem to šolo že prijavil inšpektoratu za šolstvo in pričakujem pravičen postopek ter zaključek te zadeve. Nikakor ji nisem mogel ničesar dopovedati.

Martini je, Marija Tovornik Vrhovec, v telefonskem razgovoru napovedala vrsto neverjetnih ukrepov in postopkov proti nama, kot da sva resnično prava zločinca. Resnično ne vem od kje črpajo te socialne službe tako umazano in izprijeno miselnost, od kje jim tako umazana pooblastila in nasilna vedenja.

Martina ji je rekla, da bova najinega sina prepisala v drugo šolo, Marija Tovornik Vrhovec pa ji je „zabrusila“, da kjer koli v Sloveniji bova na novo vpisala v drugo šolo, bodo najinega otroka odpeljali, kar pomeni - ugrabili. Z drugimi besedami povedano, prisiljuje nas, da zapustimo Slovenijo, da bodo imeli mir pred nami.

Martina je od Marije Tovornik Vrhovec zahtevala, naj gre na sodišče, če ima resnično dokazila proti nama in sodišče bo izdalo ustrezen sklep, na katerem bodo opisana očitana kazniva dejanja proti nama in da se midva z njo nimava več kaj pogovarjati. Torej teh napovedanih šarlatanskih postopkov Marije Tovornik Vrhovec, ne bova nikakor upoštevala, saj sva prepričana, da se ta zadeva, v kolikor obstajajo resnični dokazi, mora nujno procesirati preko sodišča.


Resničnost situacije naše družine je nekaj povsem drugega. Za oba otroka skrbiva vestno in se trudiva po najboljših močeh, da bi najina otroka bila izobražena in uspešna v življenju, zato sva starejšega sina Borisa angažirala v vrsto aktivnosti, da bi se veliko naučil in prevzel delovne navade. Tako je poleg rednega pouka se udeleževal še; lutkarski krožek, pevski šolski zbor, se učil dodatnega jezika Nemščino, obiskoval dodatno šolsko uro za nadarjene učence, uspeli smo ga vpisati tudi na RTV pevski zbor, obiskoval pa je tudi tečaje karateja pri klubu Olimpija. Bil je celodnevno zaposlen in angažiran, kljub temu pa je v šoli dobival dobre ocene, vse same 4-ke in 5-tke, le malokrat kakšno 3-trojko. Doma je imel na voljo tudi instrumente, kot je kitara in sintisajzer, internet in vso razpoložljivo učbeno dokumentacijo – ustrezne knjige. Samostojno je spoznal celoten ljubljanski potniški promet in ga ima v malem prstu, prav tako je povsem samostojno obiskoval vse navedene tečaje in se je zares potrudil. Zadnje čase se je pričel zanimati tudi za dela katera opravlja Martina na njenem podjetju Adriagraf d.o.o., www.freetime.si in sčasoma bi materi tudi pomagal delati. Sedaj smo vse njegove aktivnosti ukinili, saj obstaja resna nevarnost, da ga preko socialne službe ugrabi Jankovičeva kriminalna roka.

Glede na izredno slabo gospodarsko stanje v realnem sektorju moramo v naši družini delovati 12 ur dnevno, za res golo preživetje. Tako resnično zmanjkuje tudi časa, da bi se še več ukvarjali z najinimi otroci, za kar nama je hudo, saj imava najina otroka nadvse rada, pa prav zaradi tega delava po 12 ur dnevno, da bi jima zagotovila kar se da, vsaj lepšo prihodnost. Sedaj sva izredno potrta od teh predstavljenih kriminalnih napadov na našo družino.

V Sloveniji je že znana kruta realnost, da se sovraži boljše od sebe, zaradi tega se v številnih kriminalnih dejanjih po vsej Sloveniji kadruje le znance in privržence te nagnusne slovenske politike, pri katerih res nima dejanskega pomena nobeno znanje, dobro delo in takšni nameni.

Še vedno trdim, da je Adolf Hitler slovenski vajenec zla, njegov oče je bil carinik, živeli pa so tik ob slovenski meji. Hitler se je naučil od Slovencev sovražiti boljše od sebe, zaradi tega je preganjal Žide po Avstriji in Nemčiji. Povzročitelji 1. svetovne vojne smo prav tako mi Slovenci, saj smo hujskali Srbe proti Avstro-Ogrski Monarhiji. Tako je Gavrilo Princip ubil prestolonaslednika Princa Ferdinanda. V osnovni šoli so nas učili, da je Garvrilo Princip naš heroj. V novejših časih je Slovenija odločno podprla vojaške napade na Irak in Avganistan, se udeležila številnih zločinskih vojaških akcij in posegov širom sveta, zaradi tega je nastala sedaj že 3. svetovna vojna, katera traja že najdlje, iz tega izvirajo številne žrtve in vsa mogoča hudodelstva.

Velikokrat slišimo od pomembnih ljudi, da socialne službe preprodajajo otroke, jih v tej nemogoči gospodarski situaciji kar ugrabljajo finančno šibkejšim družinam, nekatere otroke dajo v rejništvo drugim družinam in osebam, katerim socialne službe plačujejo po 1.000,00 evro mesečno, od tega denarja pa prejemajo socialne delavke podkupnine od 10 do 20% izplačanega denarja. Namesto tega, da bi socialne službe bolj pomagale finančno šibkejšim družinam vsaj s 500,00 evri mesečno, raje otroke zaplenijo in za njih plačujejo drugje 1.000,00 evro mesečno, da se na kriminalen način obogatijo in preživljajo.

Slovenija se financira pretežno le s krediti, katere najema od Evrope in Amerike, denar konča v žepih javne uprave, nihče pa tega izposojenega denarja ne bo hotel vračati. Slovenska podjetja se namerno uničujejo, avtohtone prebivalce se izganja iz Slovenije.

Mene Borisa Valenčiča, kriminalno zavira ter zatira slovenska politika, da bi počel dobra dela in vplival na pozitiven razplet svetovne in domače krize.

Do sedaj mi je ta umazano teroristična Slovenija uničila že vsa družinska razmerja z drugimi ženskami, vse moje ženske so grobo hujskali proti meni predvsem Kučanovi, Kučanove izolacije, uničenja in poboji političnih akterjev kateri niso bili njegovi pripadniki, Janez Janša je prav tak kriminalec kot Milan Kučan. Vse starše mojih žensk so tudi nahujskali proti meni, prav tako mamo Martine, Darjo Kušlan. Ta slednja prav tako trdi, da bom svoje otroke kar prodal, kakor tudi Martino. Toda resnično za čuda, sva z Martino skupaj že 10 let, tudi Boris najin sin bo imel kmalu 10 let, pa prav nikogar nisem prodal v nobenem smislu in pogledu. Martino sem le učil delati tako, da je sedaj lahko 100% samostojna podjetnica, da lahko v vsakem primeru v bolj humanem okolju odlično preživi na povsem pošten način. Darja Kušlan pa se do mene obnaša ekstremno sovražno, ker je izredno primitivna uslužbenka NLB-ja, obnaša se povsem nemogoče in šizofreno. Tudi njen sin Blaž Kušlan jo zaradi tega večkrat pretepe. Najinima sinovoma Borisu in Martinu kar naprej vsiljuje nezdravo prehrano, čipse, snekije, coca-cole, bombone, vso nemogočo sladkarijo in jih razvaja na ta način, daje jima negativno potuho. Midva z Martino najinima otrokoma nudiva le zdravo prehrano, katera pa prav zaradi te Darje ostaja za smeti, ker vedno navleče k nam cele kupe „prave smetarske“ prehrane. Nobena pametna beseda ji ne zaleže. Tudi na takšne „babice“ se zatem sklicujejo socialne službe in šola, kot da so nadvse pozitivne pojave in koristne najinima otrokoma.

Od tožilstva zahtevam brez kompromisen kazenski postopek proti navedenim, ker je situacija resnično nevzdržna.

Od obtoženih bomo zahtevali poleg zapornih kazni tudi plačilo odškodnine in zaplembo vsega njihovega premoženja.


Boris Valenčič – www.monarh.si

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

From: MONARH SLOVENIJA [mailto:gov@monarh.si]
Sent: Thursday, May 12, 2016 9:30 AM
To: 'segreteria.lubiana@esteri.it'
Subject: POLITIČNI AZIL V ITALJI – BORIS VALENČIČ

From: MONARH SLOVENIJA [mailto:gov@monarh.si]
Sent: Thursday, May 12, 2016 9:28 AM
To: 'inspektorat-solstvo.mss@gov.si'
Subject: POLITIČNI AZIL V ITALJI – BORIS VALENČIČ

Boris Valenčič, Bratov Babnik 14, 1000 Ljubljana

MIGRACIJA KRALJEVE DRUŽINE IZ SLOVENIJE V ITALIJO

Glede na opisane napade vodstva osnovne šole Miška Kranjca, Kamnogoriška 35 v Ljubljani, na mojega otroka Borisa Valenčiča, učenca 4a, sem podal prijavo na šolsko inšpekcijo in le ta ni storila ničesar, nobenega ukrepa ali preiskave ni bilo zaznati z njihove strani, kar pomeni le totalitarna unitarnost v tem grozljivem političnem enoumnem sistemu.

Proti naši družini, je po tej moji prijavi na šolsko inšpekcijo sledil le še dodaten kontra-napad s strani vodstva te šole, lažna prijava na socialno službo Šiška, kot sem to že opisal. www.monarh.si/osnovnasola.htm

Ker ni bilo nobene reakcije s strani šolskega inšpektorata, razen enega povsem brez veznega dopisa, sem naredil še kazensko ovadbo na tožilstvo katero sem tudi že objavil.

V naši družini pošteno delamo, celo 12 ur dnevno in nismo dolžni sodelovati s kriminalci, vodstvom te šole, smo pa dolžni kriminalce ovaditi. Tako smo tudi ravnali.

www.monarh.si/kovadbazj.htm

Zaradi povsem kriminalnih groženj vodstva te šole v so-skladju s CSD Šiška, smo prisiljeni na izselitev iz Slovenije, v kolikor nočemo, da nam omenjeni kriminalci otroke ugrabijo, v zahvalo za moj več kot 30 letni trud za Slovenijo. (berite: www.monarh.si www.predsednica.si www.zml.si )

V Trstu v Italiji smo odšli na slovensko šolo, z Martino sva želela prepisati otroka v to šolo zaradi selitve vse družine, najinega sina, učenca osnovne šole Borisa Valenčiča, pa nam tega niso hoteli narediti in tako pomagati, z izgovorom, da imajo pouk le še do konca meseca maja zaradi šolskih volitev, da pa tako ali tako nebi bil ocenjen iz obveznega predmeta italijanščine.

VEČSTOPENJSKA ŠOLA VLADIMIR BARTOL

Ravnateljica: Carolina Visentin

Via Caravaggio 4 - Trieste - Trst - Italija

tel.: 0039 040 567 500

internetna stran: www.sibartol.gov.it


Tako je naša družina postala v nadaljevanju še hujša tarča grozljivega in krivičnega slovenskega političnega enoumnega režima. Nikakor nismo mi krivi za tako zrežirano in nastalo situacijo, kjer nam CSD grozi, da kjerkoli v Sloveniji bomo vpisali otroka v šolo, ga bodo oni kar odpeljali.

To pomeni nujnost migracije in zaprositev za politični azil v Italiji. Toda nikoli več ne bo en sam moj otrok prestopil praga nobene slovenske šole, prav tako ne midva z Martino.

Zaradi slovenskih izdajalcev sem bil že 9 let politični emigrant po vsej Evropi, bom pa po 25 letih bivanja v Sloveniji to postal ponovno, tokrat, da zaščitim svoje otroke pred temi slovenskimi norci in debili.

 

Boris Valenčič