KAVTIČNIKOVO KRIVIČNO IN LAŽNO PRIČANJE NA SODIŠČU: www.monarh.si/kavticnik.htm

Službe za odpisane Jankovičeve kadre - Kavtičnik; www.predsednica.si/kronika/kavticnik.htm

Boris Valenčič, Mokrška 42, (Bratov Babnik 14), 1000 Ljubljana – www.monarh.si

www.predsednica.si/kronika.htm - www.predsednica.si/kronika/kavticnik.jpg

Ljubljana, 10. 4. 2016

Inšpektorat za šolstvo in šport, Linhartova 7a, 1000 Ljubljana

zadeva: 20102-089-2016 z dne 25.3.2016

Odgovarjam vam na vaš dopis iz katerega je mogoče razumeti le, da bomo sedaj kaznovani mi starši, namesto razredničarke Barbare Lavrič, ravnatelja šole Jožefa Kavtičnika in Zorana Jankoviča, zaradi njihovega zlo početja. Zoran Jankovič, „župan“ Ljubljane je na izredno sumljiv način kadroval Kavtičnika za ravnatelja te šole, tako trdijo drugi učitelji šole Miška Kranjca. Nasilne grožnje in nasilno kadrovanje v Sloveniji je že vsem znana komunistična doktrina, zaradi katere še vedno trepeta ves slovenski narod, podobno kot zaradi komunističnih med vojnih in po vojnih pobojev številnih nedolžnih Slovencev, zgolj zaradi interesov nekih privilegij posameznikov.

Obstajajo različni načini izkazovanja protesta zaradi krivic, jaz sem se pač oprijel takšne, kot je opisana v mojem predhodnem dopisu, vendar ne zlonamerno, da bi s tem škodoval komur koli ali pa še svojemu otroku.

V kolikor ne more Barbara Lavrič prenehati podtikati takšne ali drugačne neresnice mojemu otroku, je prav da se na to odzovem povsem brez vsakega strahu in se bom tudi v bodoče, vendar na bolj ustrezen način. Namreč ne poznam vsega pravnega sistema v Sloveniji, vsi pa vidimo, da pravni sistem v Sloveniji sploh ne funkcionira, da je vse pokradeno, uničeno in da je Slovenija postala povsem neperspektivna dežela, pisana na kožo le državni upravi, zaradi katere se najemajo krediti za plače, gospodarstvo pa izredno hitro propada. Naša družina deluje tudi politično za širše družbene interese z mnogimi projekti, financiramo se le iz lastnega dela in denarja s promocijo slovenskega turizma; www.freetime.si . Zaradi tega nas takšne grožnje kot jih navajate vi, izredno prizadenejo, saj je naša finančna situacija v tako razsutem gospodarstvu težka, še posebej zato, ker smo z našim delovanjem tudi na poslovnem področju precej oškodovani dodatno z nasilnimi in negativnimi postopki „politikov“ na oblasti, kateri le uničujejo vse povprek, posebej nas tiste, kateri se vsemu temu nasilju in negativnim dejanjem upiramo.

Zaradi vsega tega že vrsto let, cca. 30 let mojega trpljenja, te zares ostudne in ogabne slovenske politike, sem prepričan sedaj, da sem naredil največjo napako, da sem se pritožil na vaš organ in bomo jaz in moja družina še večje žrtve teh krivičnih postopkov Barbare Lavrič, Jožefa Kavtičnika in Zorana Jankoviča. Namesto tega, da sem se obrnil na vas, bi se moral najprej na tožilstvo, saj je primernejši organ za pregon organiziranega kriminala, posebej zato, če so žrtve mladoletne osebe.

Ste morda že seznanjeni, da so meni v letih 90 ugrabili še nerojenega otroka skupaj z materjo? S punco Anno Kološa sem bil skupaj pol leta. Dokler ni slučajno zanosila se še ni nihče pritoževal čez mene, vsi pa so vedeli vse o naju. Takoj, ko pa je bila Anna noseča, so jo pričeli hujskati proti meni, njena celotna "izrazito politična žlahta", da naj gre stran od mene, da bom slab oče in da bom verjetno svojega otroka kar prodal - nekam že!

Policija, kriminalist Vasja Plemelj in Mitja Kunstelj so imeli tudi prste vmes, policaj Vasja Plemelj me je celo izsiljeval, naj se preneham ukvarjati s politiko, drugače ne bom tega otroka sploh nikoli videl. Zagrozil mi je tudi, da me bodo obtožili, češ, da sem Anno posilil in tako je zanosila. Jaz teh banditov policijskih nisem hotel ubogati, zato so mi vse njihove napovedane grožnje uresničili.

Osem let sem bil v postopku na sodišču, kljub vsem trdnim dokazom o moji nekrivdi. Tega otroka Jana Kološa nikoli nisem videl, razen na fotografiji preko FACEBOOKA. Ko pokažem te slike mojemu sedaj starejšemu sinu Borisu, kateri ima 9 let, mi reče, da sem to jaz v mladih letih. Na sodišču sem jaz po Janovem rojstvu ugotavljal moje očetovstvo, pa so mi to s silo preprečili.

www.facebook.com/Subuniversum?fref=ts

Sedaj imam dva sina, Boris 9 let in Martin bo kmalu 3 leta. V osnovni šoli Miška Kranjca v Ljubljani, katero obiskuje, se ta učiteljica Barbara Lavrič grobo znaša nad njim in ga obtožuje stvari katere sploh ni naredil, druge otroke sošolce nahujskajo proti Borisu, verjetno tudi preko njihovih staršev, kateri so zaposleni pretežno v državni upravi. Glede konkretnega problema, zaradi katerega naj bi prejel najin sin Boris, 1. vzgojni opomin, se sklicujeta Barbara Lavrič in ravnatelj Kavtičnik na pričo sošolca Andraža P., katerega oče, Gregor P. dela pri Microsoftu, mati tega Andraža pa v politiki in jo je večkrat opaziti na fotografijah z Zoranom Jankovičem, prav tako Kavtičnika. Sošolec Andraž P. neprestano zmerja najinega Borisa z nazivom B-bacil, pridaja pa mu tudi besedo "sluzavec". Moje prejšnje podjetje je OPINFOS d.o.o., je razvijalo poslovne aplikacije, programe za poslovanje podjetij in POS sisteme, za opercijske sisteme LINUX, kar bi znatno pospešilo uspešnost in konkurenčnost celotne Slovenije, pa so nas žal, številni slovenski izdajalci in prodane duše uničili.

Meni in Martini, materi najinih otrok kar naprej „najedajo“, da naj dava mlajšega sina v vrtec, torej imajo ponoven zločinski naklep, povsem brezsrčno ugrabiti tudi ta dva moja otroka.

www.facebook.com/martina.valencic/photos_albums

Hudo nasilje in hujskaštvo so doživljali tudi člani moje stranke SZSD in njihovi otroci v šolah še v letih 1990, takrat sem deloval politično tudi kot ustanovitelj stranke za svetovno demokracijo.

V tolikih letih se ta gangsterski totalitarni režim ni nič spremenil, kar vam lahko pove, da ljudstvo sploh ne ve ničesar o politiki in da slepo in slaboumno podpira zdaj Janšo, drugič Kučanove. Oboji so le ena gangsterska tolpa in čim prej se jih moramo znebiti.

Torej je razkritje moje identitete to, da sem Boris Valenčič, rojen 17.6.1957 v Ljubljani, avtohtoni Slovenec. 9 let sem živel v politični emigraciji po vsej Evropi. Ves čas sem se zavzemal le za pozitivne spremembe v Sloveniji in v celotnem svetu. Žal sem zastopal bedast slovenski narod, kateremu so zlahka odtujili vse, z mojim delom pridobljene pravice razni Kučani, Jankoviči, Janševci in njihovi kameradi. Zgolj zaradi svojih lastnih interesov so uničili in razkradli vso Slovenijo, se dogovorili z JNA in Miloševičem za izvedbo povsem nepotrebnega 10 dnevnega puškarjenja, tako so si pripeli še lažne medalje za zasluge in v Slovenijo naselili številne begunce iz drugih balkanskih republik, tako imajo danes zagotovljeno bazo volilcev. Nadalje so sodelovali tudi v številnih drugih zločinih proti človeštvu, kot so napad na Irak itd., posledica tega so krute vojne in ponovno številni begunci, največje žrtve teh norosti pa so ponovno otroci.

Janševci in celoten tedanji DEMOS, niso nikoli imeli namen zastopati demokratično slovensko javnost in slovenstvo nasploh, namesto tega so zastopali in uveljavljali le Evro-Atlantske mafijske interese ter Vatikan, komunisti in Kučanisti so pripadnost Evropi zgolj blefirali in tako je še danes povsem enaka situacija, ker ljudstvo tega resnično ne razpozna. Janez Janša je še vedno le pogrebni minister Slovenije, Bavčar je bil in ostal minister za Evropske zločine, Kučan in njegovi pa rdeči vampirji.

Tako se ne gre čuditi, da se nebi izredno kruti slovenski gangsterji lotili na kriminalen način tudi slovenskih otrok, po vzoru Boruta Pahorja, kateri je zakuhal precej kriminala v Sloveniji, po šolah pa se skriva za hrbti otrok.

Martina Valenčič je tudi kandidirala v letu 2012 za predsednico Slovenije, www.predsednica.si . Kasneje tudi za županjo Ljubljane, www.zml.si . Izrečeno je bilo precej krepkih besed, zato se sedaj nam maščujejo, tako Kučan, Pahor kot Jankovič.

Z Martino imava lepe, srčne in inteligentne otroke in verjetno Kučana in Jankoviča to še bolj moti, saj ima Jankovič sinove, plešaste in bedaste kriminalce. Kjerkoli po Ljubljani je mogoče slišati le; Kučan, Jankovič in njegovi sinovi; mafija, bežimo!

Jankoviča je politično kadroval v sistem Mercator Milan Kučan preko Antona Ropa. Ta Jankovič je uničil številna družinska trgovska podjetja, male trgovine in tako tudi številne dobavitelje. Vse je skoncentriral le v sistem Mercator, da so imeli "rdeči" tudi tukaj finančno zaledje. Kasneje, ko je prišel na oblast še pogrebni minister Slovenije Janša, pa je uničil skupaj z Bavčarjem še Mercator, s tem še 1/3 celotnega slovenskega gospodarstva.

Nihče za ta kriminalna dejanja ne odgovarja in kriminal se tako le nadaljuje.

Leta 1990 ni bilo nobenih 1. demokratičnih volitev, temveč le povsem kriminalne volitve, za interese Evro-Atlantske mafije in Vatikana z "desne" strani in z leve komunistični interesi. V zameno za hlapčevstvo zahodu, so tako lahko kradli in politično kadrovali oboji neomejeno.

Vse Slovence sem leta 1990 pozval k BOJKOTU teh nedemokratično zastavljenih volitev, hkrati pa tudi predstavljal že v teh letih, kaj vse se bo zgodilo negativnega za Slovenijo in se tudi resnično je! V prvem krogu teh volitev sem bil zmagovalec jaz, vendar je Stane Grah, tedanji direktor RTV vse rezultate poneveril in jih predelal.

Takoj po uboju Ivana Krambergerja sem dal izjavo za SLOVENSKE NOVICE, da je Krambergerja dal ubiti Milan Kučan, ta politična pošast pa je uvedel medijsko cenzuro proti meni in vsi mediji v Sloveniji še danes ne smejo ničesar pisati o meni.

Ves ta čas, zadnjih 30 let sem se trudil in delal na tem, da doprinesem svetu in Sloveniji k splošnem napredku, miru in razvoju demokracije v pozitivno smer. Ves ta čas pa so me v mojem delu s številnimi nasilnimi dejanji preprečevali omenjeni politični negativni akterji iz Slovenije, številni slovenski mediji, sodstvo in policija, kar seveda predstavlja nič drugega kot mafijo, organiziran kriminal in najtežja dejanja, zločini proti človeštvu kakor tudi vojni zločini.

Torej razlogov kriminalne slovenske politike za zahrbtne napade name ne manjka tudi v današnjih dneh.

Vaša zahteva je bila, da avtoriziram uporabo moje identitete, tako sem vam z njo postregel na kratko in tudi avtoriziral za uporabo pri nadaljevanju vašega postopka.

Prav zaradi vsega navedenega in predstavljenih dejstev, žal naša družina doživlja še psihično nasilje v šoli Miška Kranjca, kar postaja izredno resna težava. Precej težko je gledati in doživljati to njihovo nasilno početje, kar pa Barbara Lavrič in ravnatelj Jožef Kavtičnik brezvestno in zlahka procesirata. Izraba otrok v politične in mafijske zadeve je nekaj povsem ostudnega, zato bi oba morali razrešiti s teh odgovornih mest, kaznovati tudi Zorana Jankoviča, kateri je Kavtičnika kadroval na to delovno mesto.

Dne 17.3.2016, sva bila z Martino povabljena na sestanek v šolo, kjer so nama predstavili temo tega spornega opomina. Predstavniki šole so se izmaknili temu, da bi svojo izjavo podal tudi najin sin Boris, kar sva zahtevala. Izgovorili so se tako, češ, da je Boris že iz šole odšel domov. Že tukaj je jasno, da so ravnali povsem brezvestno načrtno, kar pomeni, da so načrtovali, da bo najin sin naju čakal na cesti, pred blokom, brez da bi vedel kje sploh sva in zakaj se ne bova oglasila na njegovo zvonenje. V resnici pa je bil Boris še vedno v šoli.

Za Borisovem hrbtom so nama razlagali le laži, da je zaljubljen v učenko Ajšo in da jo je zaradi tega brutalno pretepel. Na takšne izjave predstavnikov šole nisva mogla slepo nasesti. Jasno sem izkazal nezaupanje ravnatelju Kavtičniku in Barbari Lavrič, izjavil sem naj me Kavtičnik več ne kliče po telefonu, kar je počel večkrat in hvalil mojega sina kako je v redu fant in da bi moral tudi on hoditi na šolske tabore. Kdo ve kaj na teh taborih načrtujejo proti Borisu in naši družini.

Kako je lahko Kavtičnik tako hinavski človek, da en teden prej govori vse najlepše o mojem otroku, zatem pa mu da lažni opomin, navajam njegovo napisano besedilo iz tega opomina; Učenec je v času odmora stopil k sošolki in jo začel udarjati po nogah in rokah. Kljub temu, da ga je sošolka prosila naj neha, ni odnehal. Udarjal jo je še močneje z rokami, na koncu jo je z nogo močno brcnil v desno stran trebuha.

Ko sva z Martino predstavila Borisu ta Kavtičnikov tekst, se je Boris zgrozil in tega ni mogel dojemati, kaj se zahrbtno piše o njemu. Izjavil je, da če bi on tako pretepel svojo sošolko, bi morala v bolnico! Priznal je, da jo je zares brcnil, vendar ne močno. Na vprašanje zakaj jo je sploh brcnil, pa nama je razložil, da se Ajša precej piskajoče, z visokimi toni dere na njega, ga žali ter provocira.

Ravnatelj Kavtičnik, je torej ravnal povsem neodgovorno, saj če bi Boris zares pretepel Ajšo na predstavljen način, bi jo moral takoj poslati na pregled k zdravniku.

Že takrat, takoj po sestanku v šoli, pa nama je dal Boris izjavo, da ni res, da bi bil v Ajšo zaljubljen, da če bi bil, je nebi nikoli udaril.

Po vsem tem sklepava z Martino, da ima ta zahrbtna igra Kavtičnika in Barbare Lavrič še neznana nadaljevanja izvajanja nasilja nad najinem sinom in vso našo družino, zaradi vseh teh dejstev je bolje, da to zares gnilo Slovenijo tudi mi zapustimo, kajti če se v 30 letih ni prav nič spremenilo, se kljub mojemu vsemu trudu tudi ne bo. Vsekakor pa bom podal zaradi te zadeve na tožilstvo tudi kazensko ovadbo proti Zoranu Jankoviču, ravnatelju Kavtičniku in Barbari Lavrič.

To seveda ni edini konflikt, pri katerem je Barbara Lavrič sodelovala, enkrat ga je obtožila, da je odnesel neko knjigo, katere je ona delila v razredu, Borisa pa v teh urah sploh ni bilo v šoli, saj je bil prejšnji dan pozno v noč nastopal z RTV pevskim zborom in je zjutraj zaradi tega še spal. Kasneje se je res izkazalo tako, da zares ni prejel nobene knjige od te Barbare Lavrič. Vsi pa so se znašali na Borisom, kakšen je, nesramno ga je napadala tudi knjižničarka.

Velikokrat se nad najinem sinom grdo znašajo njegovi sošolci in ko se pritoži Barbari Lavrič, ta samo zamahne z roko in ga enostavno odslovi. V tej šoli najin sin izredno trpi, večkrat pride domov objokan in se nama pritožuje, kako se znašajo nad njim.

Kot sem že navedel, je mnogo učencev na tej šoli, katerih starši delajo v javni upravi, kateri so večinoma, po mojem mnenju, paraziti tega političnega režima v Sloveniji. Čeprav midva z Martino delujeva na družbenem področju, kot sem to že predstavil, se financirava le z najinem delom v podjetništvu in naju nihče ne financira, še huje, če se le da, nama kaj uničijo in pokradejo.

Se zahvaljujemo Sloveniji, po koncu tega šolskega leta, pa nadaljujte z vašim terorizmom nad samim seboj kolikor hočete, kajti nas tukaj več ne bo.

Boris Valenčič – berite: www.monarh.si

----------------------------------------------------------------------
 


Boris Valenčič, Mokrška 42, (Bratov Babnik 14), 1000 Ljubljana – www.monarh.si

Ljubljana, 14. 4. 2016

Osnovna šola Miška Kranjca, Kamnogoriška35, 1000 Ljubljana

zadeva: ZAVRNITEV VZGOJNEGA OPOMINA z dne 23.3.2016


Zavračamo vam omenjen opomin, ker le ta nima nobene realne osnove.

Ocenjujemo ga le kot povsem sovražen politični pamflet proti naši družini.

Žal naša družina doživlja še psihično nasilje v šoli Miška Kranjca, kar postaja izredno resna težava. Precej težko je gledati in doživljati to vaše nasilno početje, kar pa Barbara Lavrič in ravnatelj Jožef Kavtičnik brezvestno in zlahka procesirata.

Izraba otrok v politične in mafijske zadeve je nekaj povsem ostudnega, zato bi oba morali razrešiti s teh odgovornih mest, kaznovati tudi Zorana Jankoviča, kateri je Kavtičnika kadroval na to delovno mesto.

Dne 17.3.2016, sva bila z Martino povabljena na sestanek v šolo, kjer ste nama predstavili temo tega spornega opomina. Predstavniki šole ste se izmaknili temu, da bi svojo izjavo podal tudi najin sin Boris, kar sva zahtevala. Izgovorili ste se tako, češ, da je Boris že iz šole odšel domov. Že tukaj je jasno, da ste ravnali povsem brezvestno načrtno, kar pomeni, da ste načrtovali, da bo najin sin naju čakal na cesti, pred blokom, brez da bi vedel kje sploh sva in zakaj se ne bova oglasila na njegovo zvonjenje. V resnici pa je bil Boris še vedno v šoli.

Za Borisovem hrbtom ste nama razlagali le laži, da je zaljubljen v učenko Ajšo in da jo je zaradi tega brutalno pretepel. Na takšne vaše izjave, predstavnikov te šole nisva mogla slepo nasesti. Jasno pa sem izkazal nezaupanje ravnatelju Kavtičniku in Barbari Lavrič, izjavil sem naj me Kavtičnik več ne kliče po telefonu, kar je počel večkrat in hvalil mojega sina kako je v redu fant in da bi moral tudi on hoditi na šolske tabore. Kdo ve kaj na teh taborih še načrtujete slabega proti Borisu in naši družini.

Kako je lahko Kavtičnik tako hinavski človek, da en teden prej govori vse najlepše o mojem otroku, zatem pa mu da lažni opomin, navajam njegovo napisano besedilo iz tega opomina; Učenec je v času odmora stopil k sošolki in jo začel udarjati po nogah in rokah. Kljub temu, da ga je sošolka prosila naj neha, ni odnehal. Udarjal jo je še močneje z rokami, na koncu jo je z nogo močno brcnil v desno stran trebuha.

Ko sva z Martino predstavila Borisu ta Kavtičnikov tekst, se je Boris zgrozil in tega ni mogel dojemati, kaj se zahrbtno piše o njemu. Izjavil je, da če bi on tako pretepel svojo sošolko, bi morala v bolnico! Priznal je, da jo je zares brcnil, vendar ne močno. Na vprašanje zakaj jo je sploh brcnil, pa nama je razložil, da se Ajša precej piskajoče, z visokimi toni dere na njega, ga žali ter provocira.

Ravnatelj Kavtičnik, je torej ravnal povsem neodgovorno, saj če bi Boris zares pretepel Ajšo na predstavljen način, bi jo moral takoj poslati na pregled k zdravniku.

Že takrat, takoj po sestanku v šoli, pa nama je dal Boris izjavo, da ni res, da bi bil v Ajšo zaljubljen, da če bi bil, je nebi nikoli udaril.

Po vsem tem sklepava z Martino, da ima ta zahrbtna igra Kavtičnika in Barbare Lavrič še neznana nadaljevanja izvajanja nasilja nad najinem sinom in vso našo družino.

Zaradi vseh teh dejstev je bolje, da to zares gnilo Slovenijo tudi mi zapustimo, kajti če se v 30 letih ni prav nič spremenilo, se kljub mojemu vsemu nadaljnjemu trudu, tukaj v Sloveniji tudi ne bo. Vsekakor pa bom podal zaradi te zadeve na tožilstvo tudi kazensko ovadbo proti Zoranu Jankoviču, županu Ljubljane, ravnatelju Kavtičniku in Barbari Lavrič.

To seveda ni edini konflikt, pri katerem je Barbara Lavrič sodelovala, enkrat ga je obtožila, da je odnesel neko knjigo, katere je ona delila v razredu, Borisa pa v teh urah sploh ni bilo v šoli, saj je bil prejšnji dan pozno v noč nastopal z RTV pevskim zborom in je zjutraj zaradi tega še spal. Kasneje se je res izkazalo tako, da zares ni prejel nobene knjige od te Barbare Lavrič. Vsi pa so se znašali na Borisom, kakšen je, nesramno ga je napadala tudi knjižničarka.

Velikokrat se nad najinem sinom grdo znašajo njegovi sošolci in ko se pritoži Barbari Lavrič, ta samo zamahne z roko in ga enostavno odslovi. V tej šoli najin sin izredno trpi, večkrat pride domov objokan in se nama pritožuje, kako se znašajo nad njim.

Druge otroke sošolce se hujska proti Borisu, verjetno tudi preko njihovih staršev, kateri so zaposleni pretežno v državni upravi.

Glede konkretnega problema, zaradi katerega naj bi prejel najin sin Boris, 1. vzgojni opomin, se sklicujeta Barbara Lavrič in ravnatelj Kavtičnik na pričo sošolca Andraža P., katerega oče, Gregor P. dela pri Microsoftu, mati tega Andraža pa v politiki in jo je večkrat opaziti na fotografijah z Zoranom Jankovičem, prav tako Kavtičnika.

Ta sošolec Andraž P. neprestano zmerja najinega Borisa z nazivom B-bacil, prideva pa mu tudi besedo "sluzavec".

Moje prejšnje podjetje je OPINFOS d.o.o., je razvijalo poslovne aplikacije, programe za poslovanje podjetij in POS sisteme, za operacijske sisteme LINUX, kar bi znatno pospešilo uspešnost in konkurenčnost celotne Slovenije, pa so nas žal, številni slovenski izdajalci in prodane duše uničili.

Meni in Martini, materi najinih otrok kar naprej „najedate“, da naj dava mlajšega sina v vrtec, torej imate ponoven zločinski naklep, povsem brezsrčno ugrabiti oba moja otroka.

Veliko je učencev na tej šoli, katerih starši delajo v javni upravi, kateri so večinoma, po mojem mnenju, paraziti tega političnega režima v Sloveniji.

Ukvarjate se z njimi na tako hinavski način, če si upate.

Čeprav midva z Martino delujeva za koristi širšega družbenega pomena, financirava pa se le z najinem delom v podjetništvu; www.freetime.si , naju nihče ne financira, še huje, če se le da, nama kaj uničijo in pokradejo.

Naša celotna družina, se zahvaljujemo Sloveniji in tako tudi vaši šoli, za vse storjene svinjarije proti nam, po koncu tega šolskega leta, pa nadaljujte z vašim terorizmom nad samim seboj kolikor hočete, kajti nas tukaj v Sloveniji več ne bo.


Boris Valenčič in Martina Valenčič - www.monarh.si - www.predsednica.si - www.zml.si

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

From: MONARH SLOVENIJA [mailto:gov@monarh.si]
Sent: Thursday, May 12, 2016 9:30 AM
To: 'segreteria.lubiana@esteri.it'
Subject: POLITIČNI AZIL V ITALJI – BORIS VALENČIČ

From: MONARH SLOVENIJA [mailto:gov@monarh.si]
Sent: Thursday, May 12, 2016 9:28 AM
To: 'inspektorat-solstvo.mss@gov.si'
Subject: POLITIČNI AZIL V ITALJI – BORIS VALENČIČ

Boris Valenčič, Bratov Babnik 14, 1000 Ljubljana

MIGRACIJA KRALJEVE DRUŽINE IZ SLOVENIJE V ITALIJO

Glede na opisane napade vodstva osnovne šole Miška Kranjca, Kamnogoriška 35 v Ljubljani, na mojega otroka Borisa Valenčiča, učenca 4a, sem podal prijavo na šolsko inšpekcijo in le ta ni storila ničesar, nobenega ukrepa ali preiskave ni bilo zaznati z njihove strani, kar pomeni le totalitarna unitarnost v tem grozljivem političnem enoumnem sistemu.

Proti naši družini, je po tej moji prijavi na šolsko inšpekcijo sledil le še dodaten kontra-napad s strani vodstva te šole, lažna prijava na socialno službo Šiška, kot sem to že opisal. www.monarh.si/osnovnasola.htm

Ker ni bilo nobene reakcije s strani šolskega inšpektorata, razen enega povsem brez veznega dopisa, sem naredil še kazensko ovadbo na tožilstvo katero sem tudi že objavil.

V naši družini pošteno delamo, celo 12 ur dnevno in nismo dolžni sodelovati s kriminalci, vodstvom te šole, smo pa dolžni kriminalce ovaditi. Tako smo tudi ravnali.

www.monarh.si/kovadbazj.htm

Zaradi povsem kriminalnih groženj vodstva te šole v so-skladju s CSD Šiška, smo prisiljeni na izselitev iz Slovenije, v kolikor nočemo, da nam omenjeni kriminalci otroke ugrabijo, v zahvalo za moj več kot 30 letni trud za Slovenijo. (berite: www.monarh.si www.predsednica.si www.zml.si )

V Trstu v Italiji smo odšli na slovensko šolo, z Martino sva želela prepisati otroka v to šolo zaradi selitve vse družine, najinega sina, učenca osnovne šole Borisa Valenčiča, pa nam tega niso hoteli narediti in tako pomagati, z izgovorom, da imajo pouk le še do konca meseca maja zaradi šolskih volitev, da pa tako ali tako nebi bil ocenjen iz obveznega predmeta italijanščine.

VEČSTOPENJSKA ŠOLA VLADIMIR BARTOL

Ravnateljica: Carolina Visentin

Via Caravaggio 4 - Trieste - Trst - Italija

tel.: 0039 040 567 500

internetna stran: www.sibartol.gov.it


Tako je naša družina postala v nadaljevanju še hujša tarča grozljivega in krivičnega slovenskega političnega enoumnega režima. Nikakor nismo mi krivi za tako zrežirano in nastalo situacijo, kjer nam CSD grozi, da kjerkoli v Sloveniji bomo vpisali otroka v šolo, ga bodo oni kar odpeljali.

To pomeni nujnost migracije in zaprositev za politični azil v Italiji. Toda nikoli več ne bo en sam moj otrok prestopil praga nobene slovenske šole, prav tako ne midva z Martino.

Zaradi slovenskih izdajalcev sem bil že 9 let politični emigrant po vsej Evropi, bom pa po 25 letih bivanja v Sloveniji to postal ponovno, tokrat, da zaščitim svoje otroke pred temi slovenskimi norci in debili.

 

Boris Valenčič